2مگ گرفتی یا 1 مگ؟ سرعت دانلود؟![]()
2مگ گرفتی یا 1 مگ؟ سرعت دانلود؟![]()
به دل نگیر
تنها کسی که از مخابرات بهش دسترسی داریم و از نظر فنی حالیشه شما هستی
دفتر که میری هیچی بلد نیستن
امشب تو 20:30 در مورد افزايش 2برابري قيمت اينترنت مكالمه شركت مخابرات گزارش داد! اما متاسفانه 15 ثانيه هم نبود! كي گوش ميده؟
دوستان، شركتي رو ميشناسين كه اولا تو سراسر كشور باشه دوما بشه با يك سرويس تو چند پورت آن شد؟ مثه قبل مرداد مخابرات، و ترجيحأ بدون هزينه اضافي. منظورم اتصال همزمان نيست! يه چيزي باشه كه لازم نباشه 2بار اينترنت تو 2 جا بگيري!!! البته بجز نوين نت كه پورت نميده! خداييش هر شركتي ميگفت پورت نميديم اشكالي نداشت اما اينكه نوين نت با اون نتش بياد اينو بگه ديگه خيلي حرفه! درضمن خودم پارس و آسياتك مد نظرمه كه تست كنم. كسي نظري نداره؟ گيم هم يه فاكتوره كه بدون لگ باشه. اگه كسي پارس بوده يه توضيح بده! البته اونم ظاهرا صفيه :( از آسياتك تو فرومش به اندازه كافي بد خوندم اما بازم زياد اعتباري نيست چون دوستم كه هر دو يه مركزيم خيلي راضيه و ميگه حتي كانتر هم لگ نداره!(يه سوال بي ربط: كسي ديروز و امروز،طول روز با GPRS ايرانسل مشكل نداشت؟ بايد خيلي صبر كني كه كانكت شه؟)
1 مگ بین 30 تا 50!!!
اینقدر مخابرات رو فوش دادم دیگه حسش نیست فوش بدم![]()
دوستان، شركتي رو ميشناسين كه اولا تو سراسر كشور باشه دوما بشه با يك سرويس تو چند پورت آن شد؟ مثه قبل مرداد مخابرات، و ترجيحأ بدون هزينه اضافي. منظورم اتصال همزمان نيست! يه چيزي باشه كه لازم نباشه 2بار اينترنت تو 2 جا بگيري!!! البته بجز نوين نت كه پورت نميده! خداييش هر شركتي ميگفت پورت نميديم اشكالي نداشت اما اينكه نوين نت با اون نتش بياد اينو بگه ديگه خيلي حرفه! درضمن خودم پارس و آسياتك مد نظرمه كه تست كنم. كسي نظري نداره؟ گيم هم يه فاكتوره كه بدون لگ باشه. اگه كسي پارس بوده يه توضيح بده! البته اونم ظاهرا صفيه :( از آسياتك تو فرومش به اندازه كافي بد خوندم اما بازم زياد اعتباري نيست چون دوستم كه هر دو يه مركزيم خيلي راضيه و ميگه حتي كانتر هم لگ نداره!(يه سوال بي ربط: كسي ديروز و امروز،طول روز با GPRS ايرانسل مشكل نداشت؟ بايد خيلي صبر كني كه كانكت شه؟)
1مگ محدو دیگه؟؟؟
برا من دیشب تا 240 هم رفت
2.9 گیگ دانلود کردم
چرا برا شوما اینجوریه؟؟![]()
اه چرا پست ها چند دفعه اومد؟ GPRS م كه وصل نميشد!راستي در مورد برگشت شارژ محدود، كاربر SCARY كارمو راه انداخت! خدا خيرش بده... ديگه مجبور نيستم يه ماه ديگه مخابراتو تحمل كنم. در مورد تغير سرعت صبح گفتن اگه ما تغيير بديم، اعمال نميشه! گفتم بيخودي تا اونجا نريد اگه قصد تغير سرعت محدود داريد
اوه مدیر اومده...فرار کنین
الان پینگت 450 نیست؟1مگ محدو دیگه؟؟؟
برا من دیشب تا 240 هم رفت
2.9 گیگ دانلود کردم
چرا برا شوما اینجوریه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)