بله گوشی سریع تر میشه و مشکلات رام اصلی 2.3 رو هم بر طرف کردن مثلا دیگه نیازی به ویجت power control نداری و کافیه کرکره(notification) رو پایین بکشی یا موقعی که دکمه ی power رو نگه میداری یک گزینه به اسم reset اضاقه شده.در کل رام خویبه
![]()
بله گوشی سریع تر میشه و مشکلات رام اصلی 2.3 رو هم بر طرف کردن مثلا دیگه نیازی به ویجت power control نداری و کافیه کرکره(notification) رو پایین بکشی یا موقعی که دکمه ی power رو نگه میداری یک گزینه به اسم reset اضاقه شده.در کل رام خویبه
![]()
اقا نیما این کدوم ورژنه؟؟ جدید تر از ولف 4 هست یا اینکه اصلا راه اصلیه؟؟بهترین رام های X10 در اینجا آپلود شده اند.. ( به روز میشه همش )
کد:
http://www.uploadbaz.com/users/nimahrv/10697/Xperia%20X10
این چند تا رام توش هست.. رام ولف نسخه 4 هم هست... ولی 4.0.4 نیست.. اون یک هاتفیکس و آپدیت کوچیک هست که حجمش فکر کنم زیر 10 مگ باشه. رام اصلی همین نسخه 4ــی هست که توی اون لینکی که دادم هست
سلام دوستان عزیز.
محسن جان در مورد پارتیشن بندی رم و اینها حرفت درسته . من آموزشش رو دیدم توی سایت (آندرویدها)
چرا دیگه پارتیشن بندی برا 2.1 بود که قابلیت انتقال برنامه ها به مموری نبود
رام های فرویو و جینجر برد نیازی به پارتیشن بندی ندارن![]()
GPRS گوشی از کجا قطع میشه؟ میشه مسیرش رو بگید.
از ویجتهای مخصوص این کار استفاده کنید.
دوستایی که رام ولف به خصوص آخرین ورژن رو استفاده میکنن اگه خواستید اون Bravia Engine رو غیر فعال کنید.تجربه شخصی خودم هست،توی مصرف باتری تاثیر محسوسی داره.
Last edited by hamed1297; 03-09-2011 at 23:20.
برنامه ی Widget Soid رو نصب کنید واقعا عالیه اگه بد بود بیاید منو بزنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)