ممنون از جوابت
خدا خیرت بده
یعنی روی رام اروپا رام فارسی بریزم مشکلی پیش نمیاد دیگه ؟
بعد چه امکاناتی رو از دست میدم با این کار یعنی چه چیزایی تو رام اروپا هست که تو رام فارسی نیست ؟![]()
ممنون از جوابت
خدا خیرت بده
یعنی روی رام اروپا رام فارسی بریزم مشکلی پیش نمیاد دیگه ؟
بعد چه امکاناتی رو از دست میدم با این کار یعنی چه چیزایی تو رام اروپا هست که تو رام فارسی نیست ؟![]()
دوستان کسی از برنامه ی google voice actions خبری داره؟ اومده بیرون اصلا؟
بعد این بار کدا چین؟QR اصلا به گوشی ربط دارن؟
دقیقا همین طوره بعد نصب هر رامی باید مراحل طی بشه
یه روش دیگه هم هست که دیروز خونده بودم امروز رو گوشیم تست کردم دیدم جواب داد
گوشی رو انقدر استفاده کنید که خودش خاموش بشه بعدش در حالت خاموش بزارین شارژ بشه وقتی که ۱۰۰ شد یک لحظه شارژر رو در بیارید و دوباره وصل کنید ۱ ۲ بار این کارو انجام بدین بعد هم گوشی رو روشن کنید میبینید که ۱۰۰ درصد شده
مثلا الان من بعد ۱۰ دقیقه کار تو اینترنت ۱ درصد رفته!!!!!
دوستان عزیزی که با وی پی ..n مشکل دارن امکان زیادش اینه که سرعت اینترنتتون کم باشه چون من هم با ppptp تست کردم هم الان با l2tp و خیلی راحت هم به به مارکت گوگل وصل شدم
یه تجربه:با چند تا ppptp تست کردم گوگل مارکت باز نمیشد ولی با l2tp وصلید.
آقا من یه مشکلی دارم.ممنون میشم کمک کنین.از وقتی موزیلا نصب کردم مرورگر خود گوشی همش ارور web page not avalible میده.الان دلفین هم نصب کردم همینطوره.چیکار باید کرد?!
دوستان در کنار سوال بالا یه سوال دیگه داشتم.
راستش من از موقعی که گوشیمو گرفتم هی چ چیزشو عوض نکردم.
هیچیم نمیدونم.
از مبتدیم مبتدب تر.
میدونم توضیحات بها ندازه کافی هست اما خواهش میکنم خیلی مبتدیانه و به قول عماد فارسی سلیز بهم توضیح بده.
اینم اطلاعات گوشیم.frimwar version 2.2
baseband version i9000 jxjpd
build number froyo .jpjpf.
دیروز قیمت کردم یکی میداد 460 تومان به نظرتون می ارزه ؟ مشکلی نداره ؟
خیلی وقت بود قیمت این گوشی را نداشتم ( از زمانی که 700 تومان بود ) الان که این قیمت را شنیدم اولش فکر کردم تقلبی باشه ولی چند جا دیگه که پرسیدم گفتند 510 تومان که فهمیدم کلا خیلی قیمتش پایین آمده.
حالا این 50 اختلاف قیمت یعنی چی ؟
داداش من دیروز یکی و فرستادم این گوشی و واسه ی خودش بخره بهش هم تاکید کردم که علائدین نرو!
بعد زنگ زد و گفت قیمت گرفته از چند جا منتها:
بدون گارانتی نمیدن!
بدون نرم افزار هم نمیدن!
گفتم مگه نگفتم علائدین نرو؟!
گفت ا از کجا فهمیدی علائدینم!
آقا خلاصه فرستادمش پیش یکی از اون عمده فروشها اونهم گفت 500 اونم که فقط سفید داشت و بیخیال شدش!
این 50 اختلاف قیمت هم معمولا اینطوری ایجاد میشه که قیمت و میدن 460 بعد گارانتی و برنامه میاد روش میشه پونصد و فلان تومن!
بچه ها مشخصات گوشی من این هست :
ورژن : 2.2
Baseband version : I9000JXJPD
Kernel : 2.6.32.9
root@SE-S606#89
Build Number : Froyo JPJPF
میشه بگید چه تم هایی مناسب گوشی من هست و اگه نصب کنم و خوشم نیومد چه طوری به حالت دیفالت برگردونم ؟
با تشکر
دوست عزیز من اصفهان هستم. با این حال در مورد دزدخانه ی علاءالدین هم دوستان تو این انجمن آنقدر حرف زدند که ما تو اصفهان هم فهمیدیم نباید از آنجا حتی رد بشویم.
من به تازگی از احمدآباد اصفهان خرید نکردم ولی قبلا هم اینطوری نبود که برنامه ریختن را زور کنند.
پس شما میگید قیمت واقعی این گوشی باید حدود 510 باشه . حالا اگر این فروشنده بدون ریختن برنامه 460 داد آن وقت میشه ازش خرید ؟ اطمینان داره ؟
منم توصیه میکنم به علایدین نرید
هم کلاه برداریه
هم بنداز بندازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)