من قبلا هم اعلام کردم الان هم میگم باید ریست بشه
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ممنون جناب درویش
علتش اینه که پول قبض شده 85 تومن و من تازه 100 تومن دادم واسه ADSL
عزیزانی که adsl با سرعت 128 دارند خواهشا به بنده بفرمایند که سرعت دانلودشون با دانلودر هایی مثل DAP چقدره ؟؟
ممنونم![]()
سلام
کسی میدونه شاتل تو مرکز مخابراتی آزادگان(عباس آباد) چطوره؟
بعد یه سوال دیگه من مودم بی سیم گرفتم بنظرتون رو سرعت تاثیر داره؟
بستگی داره داتک باشه ماکزیمم 15 کیلوبایت اگر اشتباه نکنم ولی محدودیت دار مثل صبانت شاید 40 یا 50 کیلوبایت
پس همون داتک برای دانلود بهتره !!
ممنون
دوستان من الان در حال حاضر تو خونمون یک اکانت adsl پارس آنلاین دارک که خیلی هم ازش راضیم. 128 هستش و سرعت دانلودش بطور متوسط برابر با 20 تا 25 کیلو بیت هستش و بعضی وقت ها تا 40 یا حتی 50 کیلاوبیت هم بالا میره. مثلاً از راپیدشیر وقتی دانلود می کنم سرعتش دور بر 30 کیلو بیت میچرخه.
اما تو شرکتمون که سیدخندان هستش( خونمون تهران پارسه) از یه شرکت در یتی به اسم افروز adsl گرفتیم که سرعت دانلودش خیلی بشه 10 کیلوبیت در ثانیه هست و میانگینش 3 یا 4 کیلوبیته. می خواشتم ببینم این همه فاصله تو کیفیت کار دلیلش چیه؟ آیا این مال مردم خوری نیست به نظر شما؟ هیچ شرکت دیگری به غیر از داتک و افروز تو این محل سرویس نمی دن و داتک هم در حال حاضر میگه پورت هامون پر هستن. من مجبورم از همین افروز سرویس بگیرم فعلاً . شما راه حلی به ذهنتون نمیرسه که ما سرعت اینتنرتمون افزایش یدا کنه؟ مثلاً adsl 128 داریم اما از هوشمند هم کندتره.
.
.
.
راستی یه سوال دیگه. آیا داتک هم کیفیتش مثل پارس آنلاین فضایی هستش یا نه؟ یعنی سرعت دانلودش به 40 کیلوبیت میرسه؟
نه دیگه اگه میرسید که ورشکست بودن . نامحدود اونم با سرعت 40 کیلوبایت !
ضمنا فکر می کنم منظور شما از بیت , بایت باشه درسته ؟
فن آوا 14 كيلو بايت در ثانيه شب ها تا 34 هم ميره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)