سلام
با توجه به شرایط بالا، کدام مدل از برند سونی را برای خرید پیشنهاد می کنید؟!
ضمنا به طور کلی بین سونی ، MSI و لنوو کدام برند را ترجیح می دهید؟!
با تشکر
سلام
با توجه به شرایط بالا، کدام مدل از برند سونی را برای خرید پیشنهاد می کنید؟!
ضمنا به طور کلی بین سونی ، MSI و لنوو کدام برند را ترجیح می دهید؟!
با تشکر
از کسانی که نظر دادند خیلی ممنونم اما بازم کنجکاوم بدونم کدوم بهتره واسه خرید.آخه مانیتور 15.4 به پایین یکم کوچیک به نظرم میاد.البته هر چی بزرگ تر سنگین تر و اینم یه عیبه اما واسه دیدن فیلم و کارای تصویری 15.4 بهتره البته وزن سنگینشم اذیت می کنه ولی بالاخره یک چیزی باید قربانی شه.
asus n61jq یا مدل dell studio 1558? و هر کدوم از چه لحاظی به اون یکی برتری داره؟
شما کدوم لپ تاپ رو ترجیح می دید و چرا؟
dell studio 1558
CPU: Intel Core i7 720QM(1.6~2.8) / CACHE:6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 15.6" wxga -LED/ DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI radeon 5470 / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth+ WebCam + HDMI / 2.5 Kg / 7hp /9CEL
asus n61jq
CPU: INTEL i7-720QM (1.6~2.8 ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 16" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI Mobility Radeon HD 5730 1G DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / WIN7/6cel
من تو پست قبلی زیاد سوال راجب این دو پرسیدم اما جز 1 2 نفر جواب ندادند.لطفا راهنمایی کنید.
یک لپ تاپ می خوام تاسقف1100000تومان برای کار بابعضی از نرم افزار ها مثل فتوشاپ،SPSSوMS-PROJECTو....,و دیدن فیلم و شاید هم بازی (بازی سبک)! ترجیحا برند اچ پی باشه ! لطفا گارنتی خوبی هم برام ذکر کنید. راستی اگه با گارانتی های (ماشین های اداری جهان گستر یا همون ما اچ پی ) و ( ابزار پیشرو ) آشنایی دارید نظرتون رو بیان کنید!
سلام
سونی :
F12 HFX/B
CORE I7-1.7-740QM / 4096 / 320+ / NV 330M 1G / 16.4" / DVD-RW / win 7 /USA
لنوو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از راهنمایی شما ممنونم. راستش مشکل من اینه که نمی دونم بین برندهای سونی ، MSI و لنوو کدوم یکی را بهتره انتخاب کنم (برندی که کیفیت محصولاتش بهتره، گارانتی معتبر داره، کمتر دچار مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری میشه و در مجموع در ایران برای خرید مناسب تره) و بعد از انتخاب برند مورد نظر، بروم دنبال بهترین مدل دلخواهی که در سایز مورد نظرم (14 تا 16 اینچ) با پولم (زیر 1.5 میلیون تومان) جور در میاد؟!
میشه بنده را در این خصوص راهنمایی کنید.
با سپاس فراوان
سلام
پیشنهاد من :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گارانتی هم این هایی که گفتید خوبه ! + فالنیک(ایران اچ پی) و رایانه همراه
هیج برندی بد تولید نمیکنه و همه استاندارد هستند.
پس با توجه به مشخصات دستگاه ها و نیاز خود انتخاب کنید
سلام
من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و به لپ تاپی نیاز دارم که تا سال ها نیازم را برطرف کنه. من کارهام بیشتر برنامه نویسی و کار با برنامه هایی مثل Microsoft Visual Studio و برنامه های مشابه هست.
بازی واسم مهم نیست و لپ تاپی می خوام تا از نظر محاسباتی قوی باشه و در استفاده ی طولانی مدت کم نیاره.
با توجه به رشته ی دانشگاهی من، تقریبا خیلی وقت ها لپ تاپ را با خودم حمل میکنم.
من فعلا از dell 1558 خوشم اومده و موارد زیر از این لپ تاپ واسم مهم بود:
Core i7
4 گیگ رم ddr3
کش 6
آیا لپ تاپی هست که با این مشخصات و با این حدود قیمت به فروش برسه؟
البته اینکه گفته میشه این مدل گرم میکنه نگرانم میکنه.
اگه لپ تاپ Cor i7 ی هست که با حدود قیمت 1,300,000 و بهتر از 1558 لطفا پیشنهاد بدید.
آیا کانفیگ های مختلفی از 1558 وجود داره؟ من با نور پس زمینه کیبورد هم این مدل را در یکی از سایت ها دیدم.
ممنون از اینکه وقت گذاشتید
با تشکر
مرسی ، حالا اینکه می گن لپ تاپهای سونی موجود در بازار ایران همگی چینی هستند و سونی اصل نیستند را شما قبول دارید یا نه؟
آقا من دیروز بعد کم یکلی تفحص و جستجو به قصد خرید EA 2GFX/B رفتم بازار پارسیان و رضا.
بعد از سه چهار مرتبه تغییر عقیده 360 درجه ای در باره دل و اسوس و باقی برند ها، باز برگشتم سر سونی خودمون و البته این بار همین مدل که شما نوشتی را خریدم.
دلیلش هم این بود که مدل مورد نظر من را ایران رهجو گارانتی نکرده بود و برای فروش نداشت. پرسیدم چرا؟ گفت ریفر زیاد داشته دیگه گارانتی نمیکنیم. خودش EA 1AGG رو معرفی گرد. یه ذره دیگه دور زدیم و گشتیم دیدیم بهترین شرایط فروش را داره به ما میده. با همین قیمت 1490 بعلاوه موس و فلش 4 سونی و کیف خوشگل!
خلاصه تبلیغ نباشه، فعلاً که یک روزه خریدم و راضی هستم
البته یک سوال من بی جواب موند و اگر کسی میدونه لطف کنه جواب منو بده.
لپ تاپ های جدید سونی این طور که من دیدم همگی ویندوز سون 64 بیت هستند. در نتیجه اگر هم بخوایم ویندوزشون رو عوض کنیم درایور 32 بیت حتا برای ویندوز سون هم ندارند. میشه روی سایت خود سونی تو پشتیبانی نگاه کرد.
ولی برندهای دیگه هنوز برای همه لپ تاپ هاشون درایورهای 32 بیت هم تهیه میکنند. به نظر شما این برای سونی یک نقص نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)