یه سوال چند وقته ذهن منو مشغول کرده
از مدرک کاردانی پیوسته میشه به عنوان پیش دانشگاهی ازش استفاده کرد ؟( برای کنکور آزاد و همین طور پزشکیش ) اگه آره تو کدوم زیر گروه میشه ازش استفاده کرد ؟
ممنون
یه سوال چند وقته ذهن منو مشغول کرده
از مدرک کاردانی پیوسته میشه به عنوان پیش دانشگاهی ازش استفاده کرد ؟( برای کنکور آزاد و همین طور پزشکیش ) اگه آره تو کدوم زیر گروه میشه ازش استفاده کرد ؟
ممنون
خیر نمیشه استفاده کرد
دوستان دانشگاه ازاد از این به بعد پذیرش داره؟
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
برا نرم افازر میخوام.....چه زبونی کار میکنن؟!(ایا چند زبون برا کاردانی یا همون c ؟!!
چه مقطعی؟؟
البته همه مقاطع پذیرش داره ...
برای کنکور و درس برنامه سازی زبان ها ی VB هست خانواده ی C هست ( #C یا ++C یا C )
.
تحصيل در دانشگاه آزاد در رشته ي پزشكي در مقطع كارشناسي چقدر هزينه داره؟
تقريباً ترمي چقدر ميشه؟
لطف كنيد دقيق بگيد چون براي يكي از دوستام مي خواهم.
متشكر.
خود رشته پزشكي مقطع كارشناسي نداره و دكتراي حرفه اي هست. سال به سال زيادتر ميشه ولي اگه شهريه امسالشو بخواهيد شهريه ثابتش حدود 1 و نيم ميليون تومان و شهريه متغير حدود 600 هزار تومان بود. با تقريب كلي ميتوان گفت ترمي 2 ميليون تومان ولي سال هاي آخر شهريه ها بسيار زيادتر ميشوند شايد بشه گفت دو سه سال اخر شهريه ها دو برابر ميشوند.
سلام
من درس اقتصادم حذف کردم چون ساعتش جوری بود که اصلا نمی تونستم برم حالا می خواستم ببینم این اقتصاد درس مهمیه؟ یعنی اشتباه کردم حذفش کردم؟
رشتمم صنایع هست
بهترین راه = تو چارت درسی نگاه کن
دوستان من یه مقداری به دانشگاه بدهکارم نصفشو با یک چک قست بندیش کردم بقیش نقد حالا میشه همشو نقد داد
خودمو راحت کنم؟
سلام دوستان اگه ممکنه یه نفر ترم بندی (با پیشنیاز و هم نیازهاش) کارشناسی پیوسته سخت افزار رو برام بزاره. من تو نت گشتم پنج شش تا پیدا کردم ولی پیشنیازهای یه درس با اون یکی متفاوت بود!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)