اگه تاریخ بده اره میشه
اگه تاریخ بده اره میشه
سلام. ایا از قسمت ریجستری میشود مثل ویندوز ایکس پی سرعت منو را بالا برد ..از کدام قسمت ممکن است ..2-استاد تر فندهای کامل ویندوز 7 ایا دارین به صورت pdf در سایت برای دانلود قرار دهید ...
با سلام
نمیدونم چی شد.که دیگه گجت هام اجرا نمیشن!؟ یعنی بعد از بالا اومدن ویندوز با یه پیغام مواجه میشم و گجت بسته میشه؟!
![]()
Last edited by khorh; 09-05-2010 at 17:34. دليل: اضافه کردن عکس
ویروس کشت چیه؟ با ادمین انجام میدی؟
بهتر بود وین 7 رو توی c نصب میکردی
نسخه 64 بیت انچنان تفائت محسوسی نداره فقط یه مورد رم بیشتری ساپورت میکنه که اون هم
تو 32 قابل تامین هست ، تو پست های قبلی بود.
هنوز ويروس كش نصب نكرده ام.
يوزر جديد تعريف نكرده ام و مستقيم وارد ويندوز مي شوم.
در هر حال آيا امكان آپگريد به 64 بيتي است؟
سلام در لپ تاپ 1564 و ويندوز 7 زيگورات
من هنگام نصب ويندوز 7 در مرحلهاي با انتخاب x86 و زيرش 32 مواجه شدم كه 32 را انتخاب كردم و حالا يك ويندوز 32 بيتي نصب شده دارم سووالم اينجاست كه آن x86 منظورش همان ويندوز 64 بيتي بوده؟
2- اخر نصب هم يك ارور مبني بر نبودن ديسك با پيغام cmd.exe داد و قفل شد كه ريستارت كردم و ويندوز شروع به كار كرد اين چه بوده و ايا ايرادي ندارد؟
سلام دوستان
من امروز بعد از یه هفته کامپیوترم رو روشن کردم دیدم با اینترنت مشکل پیدا کرده و نمی تونم کانکت شم
ارور 691 میده(یوزر نیم و پسورد رو درت وارد می کنم)
ولی تو یه کامپیوتر دیگه امتحان می کنم می تونم وصل شم و مشکل نداره!
حالا مشکل از ویندوزه یا چیز دیگه؟
احتمالا قسمت SECURITY مشکل داره
البته موردی هم من دیدم که تو PROGRAM FILE کرک نمیشد و باید نرم افزار در جای دیگه ای نصب میشد
بله امکان اپگیرد به 64 بیت هست
ولی هیچ وقت اپگیرد به پای ویندوز تازه نمیره. منظورم اینه که کمی نا محسوس افت سرعت داری
چند صفحه عقب تر شاید جوابتو بگیری
توی کادر سرچ زیر ALL PROGRAM بنویس ؟ system
حالا برو توی system information
cmd.exe هم فکر میکنم یک نوع ویروس اتوران باشه بهتره یه ویروس کش مناسب نصب کنی و ویروس کشی کنی
البته بهتره تو بخش انتی ویروس ها مطرح کنی
Last edited by mohsen_1363; 09-05-2010 at 17:12. دليل: اضافه کردن پاسخ
سلام اساتید!
مگه فایل های mdi نباید با office باز بشن؟
آخه فایل های mdi من با برنامه های office 2010 باز نمی شوند، اگه برنامه مجزایی می شناسین لطفا معرفی کنین
با ویندوز کار کنین اگه مشکلی خواصی نیست موردی نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)