نسخه 1.56 قابلیت جابجایی تو نقشه رو داره
برو توی فضای آزاد و گزینه کانکت رو بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه 1.56 قابلیت جابجایی تو نقشه رو داره
برو توی فضای آزاد و گزینه کانکت رو بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها در چه حالید؟
من که هر شب قبل خواب حدودا یه ساعت چند قسمت از naked and funny ها رو میبینم میخندم!×!
3 ساله رو هارد افتادن وقت نمیکردم اصلا ببینم
لوازم موجود توی جعبه رو هم بگید دیگه. ممنون.
پسر اینقد شولوغ نکن!
همون جا که گفتم بری پک کامل میده
یه نگاه بنداز بعد خواستی از جای دیگه بگیری میدونی چیا توشه
دهه
رم 16 یادت نره قیمت بگیری
بچه ها من تو یه سایت خوندم این گوشی تو بازار دو نوعه یکی کیفیت ساختش بهتره که سنگین تر هم هست ! ، نوع دیگه سبک تره !
نوشته بود اون نوع اولی باتری و قابش اصلیه !
درسته حرفش ؟
به نظر من الکیه
سلام کمک سری به من بکنین بچه ها
میخام من اینتر نتو روی گوشیم بیارم
یعنی چه جوری ؟یعنی با وایلس البته مدموشو ندارم ها
من توی یک مجتمع بزرگ کار می کنم اونجا کلی وایلس دارههمشونم پسورد داره
فقت یک بار یکیشون برای چند ساعت باز بود
به هر حال میخام پسشونو بزنم خودم فکر میکنم که اگر که بشه توی مودم طرف وارد شد فکر کنم بهشه تازه از اونجا فکر کنم که بشه توی سیستم طرف هم رفت
خوب این از اولین کار منه که میخام با وایلس بکنم دومین کارمم هم :
میخوام که خونه اینتر نت adsl 1MB دارممیخوام که بفرستمش روی گوشی این وایلس هم که گفتم که مودمشو ندارم
راستی قیمت مودماش چنده ارزوناش ؟
کار سومم : اینه که میخوام از مودم گوشیم همون وایلسش مثل یک مودم وایلس معمولی استفاده کنم
میخوام ببینم که درایوری چیزی براش هست این خیلی مهم تره حالا من با این که میخوام مثل یک مودم وایلس معمولی بشه چه هدفی دارم ؟ هدفم اینه که لبتا بای در شرکت که هستن اینا بعض وقتا به اینترنت نیاز دارن میخام که گوشیم بشه مودم برای اونا
سوال یا کار چهارم : با وایلس گوشی میشه که من فایل بفرستم مثلا به یک گوشی دیگه یا به کامپوتر
یک چیز دیگه مگر که برای وایلس نمیشه که اسم انتخابکرد پس چرا برای گوش از این منو ها نداره که بشه توش تنزیم کرد اینارو
مگر که ایپی ندان اینا
جون من سوالا مو درست جواب بدین به خدا نیاز دام کامل باشه ممنون میشم !![]()
این مورد طبق فاکتور نوکیا محترم65 تومن آب خورد
![]()
مشکل از ال سی دی بود یا قطعه دیگر؟؟؟
ویرایش: الان توضیحات رو خوندم
بالاخره یک افیس خوب برای 5800 دانلود کردم![]()
Last edited by enimonte; 03-03-2010 at 10:51. دليل: 1
این مشکل کیفیت عکس 5800 درست نشده؟ حالت نایت مد رو هم امتحان کردم زیاد فرقی نکرد ... کیفیت 5530 بهتر بئد
کو کو!×! منم موخوامبالاخره یک افیس خوب برای 5800 دانلود کردم![]()
همماین مشکل کیفیت عکس 5800 درست نشده؟ حالت نایت مد رو هم امتحان کردم زیاد فرقی نکرد ... کیفیت 5530 بهتر بئد
والا خیلی هم در حده موبایل بد نیست ها
تو فوتوشاپ وارد کردم با رزولوشن 72 بدک نبود کیفیت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)