چقدر در میاد؟؟؟
چقدر در میاد؟؟؟
ایمپالا فقط 500 تومن لوازم برد
250 تومن هم اجرت جلوبندی ساز
لوازم خیلی گرون شده حداقل 30 درصد رفته روش.
تو خونه باز میکنم شاید از اجرت کم شه ولی 500 واسه جلو 1کم زیاده...
ایشالله که خیره...
امروز از 3ظهر دور ماشین بودم تا 9.5 شب
استا 1سر سیلندر باز کرد و رفت کارگاهش که بیاد
دیدم طول کشید خودم طبق مراحل قبلی اون یکیشو باز کردم
آب رفته بود مجبور شدم با سمباده نرم زنگ خشک شده رو از تو موتور پاک کنم این عکس ظهره خیلی خسته بودم فردا بیشتر عکس میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 2تا خروجی اگزوز یکیش خیلی زنگ خورده بود(بیش از 10سال) وقتمو گرفت اما بالاخره حریفش شدم
اینم قبل و بعد شستشو
35 دادم تا با دستگاه بشورن
مکانیک میگفت مگه میشه واشر بسوزونه ولی نخواد
که 1پوست پیازی از سرسیلندر نتراشیم
پیش 2تا متخصص تراشکار بردم گفت هیچ طورش نیست خیالت راحت
فردا رنگش میکنم
اینهمه مدت آب تو موتور بوده طفلی چقدر به ما حال داد...
پولی کش که داشتیم فردا بازش میکنم تا کاسه نمدش عوض کنم
بعد شستشو...
![]()
قالپاق سر زنجیرتایم خیلی حالم رو گرفت لاستیک زیرش اول چسبش زدم اما اصلا جا رفت
دوباره مجبور شدم تمیزش کنم ..............
![]()
درود بر همه دوستان.
ببخشيد مدتي نتونستم پست بگذارم. درگير كاراي رنگ آميزي بودم و چون توي اين قسمت تبحر خاصي ندارم، زياد اونجا نبودم و بيشتر يه سري ميزدم و عكسهايي ميگرفتم .
دربها رو باز كرديم و جداگانه روي اونها كار شد و بعد از بتونه و ماستيك زدن در نهايت رنگ آستر خورده و در آخر كار داخل دربها و سمت رودري داخلي اونها رنگ اصلي خورد. البته رنگ كرمي مورد نظر رو به رنگساز خودرو سفارش دادم و اونم بر اساس يك قطعه از بدنه( سيني پشت شيشه عقب، مابين درب صندوق و شيشه عقب) نمونه رنگ مورد نظر رو بر اون اساس ساخت كه با احتساب كل بدنه و داخل دربها و احتمالا نيازهاي بعدي 5 كيلو ساخته شد و قيمت 65.000 تومان ( رنگ تينري)
البته اونطوري كه رنگساز ميگفت و توي يه كاتالوگ نشان داد، يه زماني مدلي از پيكان استيشن بوده كه دقيقا همين رنگ رو داشته و ايران خودرو هم تا چند سال قبل نمونه رنگ اون رو ميساخته و به بازار ميداده كه كد هم داشته اما ديگه اون نوع رنگ ساخته نميشه و بايد براش رنگ بصورت دستي آماده بشه.
.................................
جناب مهدي خوشحالم كه ميبينم برنامه مونت كارلو شروع شده. با حوصله و دقتي كه نشان ميدين، حتما نتيجه خوبي بدست مياد. بيشترين كار رو احتمال زياد سرسيلندرها دارن كه معمولا بيشترين مقدار فرسودگي موتور هم در همين سرسيلندرها است. خوشبختانه موتورهاي 8 سيلندر از نظر سرسيلندر مشكلي ندارن و هنوز تعداد زيادي از اونها رو ميشه بصورت سالم و دست دوم نزديك به نو پيدا كرد.
موفق باشيد
و باز هم در ادامه....
كل بدنه ماستيك خورد( بتونه هاي بسيار نرم براي صاف و يكدست كردن سطح كار كه به رنگ قرمز بوده و معمولا بسيار جزئي و نازك به بدنه زده ميشه را ماستيك ميگن)
مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله ک زود اماده شه 1سفر بیای بندر........
واتر پمپ و پولی بستم(پیچ سر میلنگ قبلا مثل اینکه نمیدونستن چی میخوره رزوه اش خراب شده بود که دستگاه داشتیم رزوه 1/2 دنده امریکایی زدم درست شد) روغن تخلیه شد همچنین فیلتر روغن که حسابی سفت شده بود بیشتر دنبال واشر بین مینی فول و سر سیلندر بودم که2تاش تومن40شد (درستش کردم) تو ست اصلی واشر ها نبود نمیدونم طرف کش رفته یا اصولا نیست
فردا یا شنبه سر سیلندر بسته میشه
![]()
در نهايت آستري ديگه اي خورد و دربها و كاپوت سوار شد تا براي مراحل بعدي آماده بشه.
در اين مرحله من ماشين رو موقتا آوردم خانه تا روي چند چيز كار كنم.
اول جفتگيري دربها كه بايد قبل از رنگ آميزي انجام بدم، تا ديگه بعد از اون نياز نباشه اين كار رو بكنم و احتمالا به رنگ بدنه صدمه بخوره.
تصاوير اين كار و آماده كردم و با توضيحات توي پست بعدي مينويسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)