سلام بچه ها
ضمن تبریک سال نو و عید نوروز
من از شبکیه عیدی ام رو گرفتم
عیدی شبکیه قطع کردن اینترنتم در روز اول عید بود![]()
شبکیه =![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام بچه ها
ضمن تبریک سال نو و عید نوروز
من از شبکیه عیدی ام رو گرفتم
عیدی شبکیه قطع کردن اینترنتم در روز اول عید بود![]()
شبکیه =![]()
اقا الان ساعت چنده؟
من که الان از 3 تا 7 میذارم ساعت جدید میذارم که دیگه نتونند کم کنند
این پنل که نباشه همین چیز ها هست دیگه
سرعت دانلود شبا هم بد نیست یه 20 تا لینک که بذارم هر کدوم یه 10 کیلوبایتی سرعت داره ولی خوب نمیدونم چیزی کم میکنه یا نه![]()
من ساعت 1/5 وقت قدیم زنگ زدم گفتم تغییر می کنه گفت نه.
بعد که دیدم فهمیدم ای وای نیم ساعت از شبانه پرید
با درود
بالاخره شبانه شبکیه از ساعت 2قدیم شروع میشه یا 2جدید
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
اگه جواب ساعت 2 قدیمه چه تاریخی گفتن روی ساعت جدید میاد
ای وای!
بدبخت شدی!
حالا کی میان؟
سلام سعید جان
زنگ زدم پشتیبانی گفت پنجم به بعد بخش فروش از تعطیلات میان
زنگ بزن تا مشکلت رو حل کنن قرار شد اگه مشکلم حجم باشه یه 100 مگ بهم بده
آقا ما دوباره به Dial up رجوع کردیم
ما که اخر نفهمیدیم شبکیه ساعت دانلود رایگانش تغییر کرده یا نه پشتیبانی هم برنداشت
سلام بر بچ گل اصفهان
من الان از نداگستر سرویس میگیرم حدود یک سالی میشه!!!ولی شباش این چند وقته افتضاح شده حالا میخام با یه شرکت دیگه قرداد ببندم.
واسم سرعت دانلود شبانش مهم چه شرکتیا پیشنهاد میکنید!پیش شماره 523_521
مرسی دوستان
پارس و شبکیه فعلا دان شبانشون مثل اینکه بهتر از بقیس بینشون یکی را به نظر من انتخاب کن
با سلام به همه همشهری های عزیز:
من دو سالی هست پارس آنلاین دارم و مخابرات ولیعصر هستم ، اوایل اشتراکم عالی بود شبانه و روزانه سرعت دانلود با کانکشن 128کیلو تقریبا 140 کیلو در ثانیه - کانکشن 1024/512 تقریبا 240 کیلو روزانه و شبانه سرعت دانلود داشتم بدون هیچ قطعی اما شش ماهی هست سرعت دانلود شبانه با کانکشن 1024 تقریبا 90-100 کیلو شده و اصلا واسم فایده نداره تازه اخیرا فایل های حجم بالا برای دانلود دارم و نامحدود پارس آنلاین بسیار بالاست ماهیانه 210000 ت میشه یکی از دوستام نامحدود پیشگامان را پیشنهاد داد ، حالا میخواستم ببینم کسی از شما ها از مخابرات ولیعصر از پیشگامان داشتین ، سرعت نامحدود و کیفیتش چطوره ؟؟؟ ممنون از راهنمایی هاتون ، باید اینم اضافه کنم پارس آنلاین آن قدر قطعی اش کمه که میشه بگی اصلا قطعی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)