از بچه ها کی سرویس غیر از پارس انلاین تو مرکز آزادی داره؟ میشه اطلاعاتی در مورد سرعت شبانه و روزانش و شرکتش بده شاید منم از این پارس انلاین راحت شدم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از بچه ها کی سرویس غیر از پارس انلاین تو مرکز آزادی داره؟ میشه اطلاعاتی در مورد سرعت شبانه و روزانش و شرکتش بده شاید منم از این پارس انلاین راحت شدم![]()
بله، تبریزم
من که حوصله این کارارو ندارم
==============
دوره بعد چی بگیرم دوستان؟
صبانت شبانش چجوریاس
رپیدشیر برام اصلا مهم نیست ولی ترکرهای خصوصی چرا . الان شما از کدوم ترکر دانلود میکنید؟
آدم واقعا حالش بهم میریزه نمیدونه چیکار باید بکنه از دست این شرکتها من نمی دونم این همارا از مشتریهاش سیر شده که پهنای باندش هنوز جا داره ولی از عمد سرعت رو محدود میکنه.راستی یک تبلیغ پارس آنلاین انداخته بودن تو خونه وسوسه انگیزه سرعتهاش . فروشش هم با شهراد سیستم زده هست به نظرت اون چطوره؟
البته فکر کنم واسه نامحدود نوسان زیاد داشت الان که من محدود دارم تو تسک منیجر یه خطی صاف میکشه انگار با گونیا کشیدن![]()
چون پورت های تورنت باز نیست ترکرهای خصوصی رو باید بی خیال بشی.(البته برای من اینطوره.یکی از دوستان میگفت که براش بازه.)
همارا هم فکر نکنم همچین کاری بکنه(مگر این که به قول شما از مشتریاش سیر شده باشه) چون من چند دوره از همارا سرویس گرفتم و مشکلی نداشتم(به غیر از مواردی که برای چند روز افت سرعت داشت که اون چند روز هم کم نبودن)
منم از سرویس کلاسیک استفاده می کنم . من مشکلی که داشتم این بود که که از ساعت 2 تا 7 صبح کلا صفحات وب اصلا باز نمی شد و برای من برنامه نویس که بیشتر شبها کار می کنم و کارم با اینترنت هست یعنی فاجعه . من خودم به شخصه بهشون گفتم من این ساعات رایگان رو نمی خوام گفتن نمیشه .
ولی الان اوضاع خیلی فرق کرده و این محدودیت برا همه هست یعنی تا 45k بالاتر کسی نمی تونه دانلود کنه که برا منم وضع بهتر شده و صفحات هم باز می شن .
من راضیم از این کارشون و ازشون تشکر می کنم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روز جمعه هست واقعا خجالت آوره این همه شرکت هستند دارند سرویس میدن و شبانه کاربراشون مشکلی با صفحه باز کردن ندارن و با حداکثر سرعت هم می تونند دانلود کنند. این مشکل همارا سیستم هست که بلد نیست سرورهاش رو درست کانفیگ کنه.مشکل صفحه باز کردن شما به سواد کادر فنی همارار برمیگرده که پینگ شما بالا بوده و نتونستند این موضوع رو حل کنند سرعت بقیه رو آوردن پایین.
پس از این بعد هر کی می خواد بیاد همارا از سرویس کلاسیک یا توربو بگیرهدلش رو به سرعت شبانه خوش نکنه که ایشون هم تایید کردن که سرعت بالاتر نمیره
اگه امکانش بود می رفتم و مبین نت رو امتحان می کردم . در ضمن کار زیر رو هم انجام بدین :
1. Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2. در Run عبارت gpedit.msc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3. منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4. در بخش Local Computer Policy و زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. ( با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد )
5. در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6. حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7. به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8 .بر روي Limit reservable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9. پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد.
10. مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد.
11. به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12. حال به Connection كه به وسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه Properties كليك كنيد.
13. به برگه Networking برويد و دقت كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود).
14. اين پنجره را OK كنيد.
15. كامپيوتر خود را Restart كنيد.
سلام یولداشلار
به نظر شما بهترین isp تو مرکز بهار با ترافیک نامحدود 5-10 گیگ کدومه؟
پارس آنلاین چطوره؟خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)