سلام
من یه مودمAztech داشتم فکر کنم یه سالم کار نکرد دیگه لینک ثابت نمی شد الانم چند سالی هست گوشه خونه داره خاک میخوره.دی:
من که اصلا پیشنهاد نمیکنم این برند را...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
من یه مودمAztech داشتم فکر کنم یه سالم کار نکرد دیگه لینک ثابت نمی شد الانم چند سالی هست گوشه خونه داره خاک میخوره.دی:
من که اصلا پیشنهاد نمیکنم این برند را...
نخیر ... گذاشتمش رو حالت Bridge ... دستی کانکت میشم !جواب 2) برای چی کانکشن جدید بسازی؟ مگه مودمت اتوماتیک وصل نمیکنه؟ مگه توسط ویندوز اینترنتت رو کنترل میکنی؟
باتشکر از تاییدتونما که 6 خونواده ایم، داریم همه سالمن.
شاید مشکل از همین جاس.
ولی با PPPOE هم میشه توسط کنسول میدم قطع و وصل کرد. شاید مشکلت همین بریج کردن باشه.
سلام
شما تهران هستید ؟؟
کلاً چند روزه وصل شد ؟؟ از زمان تکمیل ثبت نام تا وصل شدن ؟؟
موفق باشید.
سلام ...
بله
اگر بخوایم از زمان فرستادن مدارک توسط آسیاتک تا وصل شدن حساب کنیم از 2شنبه هفته پیش ! .... البته دیشب به طور آزمایشی مودم رو وصل کردم و دیدم چراغ ADSL روشن شده ... و امروز زنگ زدم بهشون گفتم ! ... البته اونا گفتن که مخابرات معمولا 3 یا 4 روز طول میکشه تا بگه که خط رو رانژه کردیم !!! ... از صبح تا بعد از ظهر هم کارهای دیگش طول کشید !
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
یه 2 ساعتی شده که دیگه اون مشکل رو ندارم ... احتمالا حل شد !
شاید مشکل از همین جاس.
ولی با PPPOE هم میشه توسط کنسول میدم قطع و وصل کرد. شاید مشکلت همین بریج کردن باشه.
من میخوام از شاتل بیام بیرون انتخابه اولم اسیاتک هست خواستم بدونم به نظر شما چه سرویسی بگیرم چون از سرعتای دانلود اطلاعی ندارم تو شاتل از سرویس 2مگ استفاده میکنم سرعتم 200~230 کیلو بایت بود
+
سرویسای cra چطورن نوشته ضریب اشتراک 10 کسی استفاده کرده؟ضریب اشتراک این یکیا چنده؟
+
ای پی استاتیک به چه دردی میخوره؟
Last edited by moh72; 30-10-2011 at 21:53.
سلام
انتخابت که میخوای از شاتل بیای بیرون خوبه
آسیا تک داخل شهر ها ی مختلف فرق میکنه ولی چیزی که هست کمترین حالتش همون 200 هست البته خوبش به 500 هم میرسه.
و اینکه ضریب اشتراک یک به 10 یعنی اینکه یه خط رو به ده نفر میدن فکر کنم برا آسیا تک 1 به چهار باشه البته از پهنای باند دریافتی
به هیچ وجه 1 به 10 پیشنهاد نمیشه .![]()
همونطور که دوستمون گفتن:
جواب 1) حداقل بالای 200 برای سرویس 2 مگ(شبانه هم ممکنه افت سرعت 30 درصدی پیدا کنی).
جواب 2) این ها هم 1 به 10 هست، با توجه به تجربه ای که بعضی دوستان برای سرویس های CRA از ISPهای دیگه داشتن فکر نمیکنم کسی جرات امتحان کردن این سرویس رو داشته باشه.
جواب 3) ای پی استاتیک رو دقیق نمیدونستم چی بگم. گشتم اینو پیدا کردم: بنظرم زبان انگلیسیت به اندازه ی ترجمه ی این متن خوب باشه.اگر هم خواستی برات ترجمش کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آیپی استاتیک یک آی پی ثابت هست و بیشتر برای سرورها و ... بدرد میخوره برای مصارف خانگی اگر می خواهید نیازی نیست.
موفق باشید.
دیشب اولین تست دانلود شبانه انجام شد ... سرعت شب اونطور که از حجمی که دانلود شده و زمانش حساب کردم 242 هست ! ... یعنی سرعت واقعی رو تقریبا شب میبندن ! .. البته این احتمالا از هر مرکز مخابراتی تا اون یکی فرق داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)