شما در اینترنت اکسپلورر اجازه لود شدن عکس ها رو برداشتین واسه همین اینجوری شده
شما در اینترنت اکسپلورر اجازه لود شدن عکس ها رو برداشتین واسه همین اینجوری شده
چطور میشه یک پیام رو به صورت متوالی توی روم ارسال کرد یعنی خودش اتوماتیک وار ارسال کنه.
در ضمن توی یاهو 9 وقتی یه نفر بهم پی ام میده ایدیم بالای پنجره پی ام نمیاد یعنی تو ایدیهای که چند تا پروفایل دارم اما توی ورژن 8 این امکان هست.همین توی یاهو 9 نوار type a yahoo id که بالای پنجره یاهو مسنجر وجود داره و آخرین ایدیهایی که پی ام دادنو میاره وجود نداره.
سلام
چطور میشه در یاهو 9 اد لیست رو مرتب کرد ؟
مثلا فقط افراد آن رو نمایش بده ؟
ممنون
یا علی
یعنی فقط تو ورژن 9 اینجوریه؟ من الان با ورژن 8 کار می کنم، مشکلی ندارم.
حذف آی دی خودمون از داخل ignore list دیگران چگونه است ؟
سلام دوستان
منم یاهو مسنجر9 رو تازه نصب کردم و مشکلی که باهاش دارم درمورد چت صوتی است که وقتی دکمه یcall رو میزنم به جای دکمه نوشته میشه connecting to voice service... ولی آخر سرهم به این ویس سرویسی که میگه کانکت نمیشه !! منم مجبور میشم اند کال رو بزنم .کلا نمیتونم چت صوتی باکسی داشته باشم و فقط پیام صوتی آنها به ایمیلم میاد.ویندوزم xp home edition هست که تازه نصب شده و میکروفونم هم تو جاهای دیگه ویندوز درست کار میکنه . تنظیمات میکروفون تو مسینجرم چک کردم من که فکر میکنم درسته .کسی راه حلی برا ی من داره ؟ اینم عکس
با تشکر قبلی
Last edited by rayhaneh; 05-10-2008 at 00:12.
این مشکل برای من در ورژن 6 یا 7 پیش اومده بود که مال همین نکته بود
آقا این ورژن 9 که جدید اومده همون یاهو مسنجر For Vista هست یا اون چیز دیگه ایه؟
میشه راهنماییم کنید چطور می تونم لود شدن عکس ها در اینترنت اکسپلورر رو فعال کنم؟
راستی! من با ورژن بتای 9 هم کار کردم. اونجا هم شکلک ها بدون مشکل بودن ولی نسخه ی نهایی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)