تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 509 از 691 اولاول ... 9409459499505506507508509510511512513519559609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,081 به 5,090 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.نی نی
    2.بچه
    3.نوجوون
    4.جوون
    5.نمیدونم چیه ولی یک فرد معمولی
    6.پیر

Adult میشه بزرگسال!

-------------------------

lovely9776 عزیز ، لطفا همه ی سوالاتون رو توی یک پست بپرسید و چند تا پشت سر هم پست نفرستید

2. 3 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    دوستان من خانوادم در حال انقراض هستش یدونه پسر مونده اونم اصلا ارتباطش با بیرون قوی نیست
    مثلا چند باری فرستادمش پیش دخترهای خونه اطراف تا ارتباط برقرار کنه ازدواجی چیزی نمیشه اصلا این طور پیش بره سنش هم میره بالا و میمیره و کلا هیچی به هیچی ؟
    بعد همین اقا موقع خواب کت شلوار میپوشه وقتی بیدار میشه راحتی میپوشه اینو چی کار کنم..؟
    مرسی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من خانوادم در حال انقراض هستش یدونه پسر مونده اونم اصلا ارتباطش با بیرون قوی نیست
    مثلا چند باری فرستادمش پیش دخترهای خونه اطراف تا ارتباط برقرار کنه ازدواجی چیزی نمیشه اصلا این طور پیش بره سنش هم میره بالا و میمیره و کلا هیچی به هیچی ؟
    بعد همین اقا موقع خواب کت شلوار میپوشه وقتی بیدار میشه راحتی میپوشه اینو چی کار کنم..؟
    مرسی.
    خب کافیه با یک نفر آشناش کنی بعد هی بهش زنگ بزنی از توی خونه تا با هم دوست بشن ، بعد کم کم روابط رو عمیق تر کنی. خیلی سخت نیست.

اون یک باگه که معمولا وقتی سیمزتون آپدیت نیست اتفاق میفته. نسخه ی سیمزتون چنده؟

5. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب کافیه با یک نفر آشناش کنی بعد هی بهش زنگ بزنی از توی خونه تا با هم دوست بشن ، بعد کم کم روابط رو عمیق تر کنی. خیلی سخت نیست.

روابط رو عمیق میکنم دختره میاد خونه ما میخوره میخوابه میریزه میپاشه بعد میره...
    یه جوری نمیشه که ازدواج کنه که بدونه دیگه مال این خونه شده همش میزاره میره...؟

نسخش برا خیلی وقته چون روی کنسول بازی میکنم برا همین هم اپدیتشو نریختم شس باگ باشه اوکی
    فکر کردم مشکلی تو بازی کردن دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روابط رو عمیق میکنم دختره میاد خونه ما میخوره میخوابه میریزه میپاشه بعد میره...
    یه جوری نمیشه که ازدواج کنه که بدونه دیگه مال این خونه شده همش میزاره میره...؟

نسخش برا خیلی وقته چون روی کنسول بازی میکنم برا همین هم اپدیتشو نریختم شس باگ باشه اوکی
    فکر کردم مشکلی تو بازی کردن دارم
    خب پس خیلی باهات صمیمیه که میفته توی خونت! برای ازدواج باید بهش درخواست بدی. (البته اگه رابطه ی عشقی باهاش نداشته باشی نمیتونی درخواست بدی) سه مرحله هم داره
    1. دوست دختر
    2. نامزد
    3. همسر

8. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام من یه چند تا خونه گرفتم برا نصبش میگه باید یه چند تا پک داشته باشی حالا لازمه همه پکها رو بگیرم یا یکیشون رو بگیرم کافیه؟

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من یه چند تا خونه گرفتم برا نصبش میگه باید یه چند تا پک داشته باشی حالا لازمه همه پکها رو بگیرم یا یکیشون رو بگیرم کافیه؟
    خوب خونه ها هر کدومشون ماله یک پک هست اون پک مورد نیاز رو نصب کن
    سلام
    خوب بالای صفحه سمت چپ اونجا نشون میده که روابطشون چه قدریه یا چه جوریه اگر پر باشه راحت میتونی باهاش ازدواج کنی البته قبلش باید نامزد شده باشن
    وقتی که مرده زانو میزنه و... یعنی اینکه باهم نامزد شدن بعد توی گزینه های عشق عاشقی یک گزینه جدید میاد که نمیدنم چیه اونو بزن باهم ازدواج میکنن
    راستی ببخشید بعضی ها میگن که اگر میخوای بچه دختر بشه هندونه بخور و برای پسر هم سیب!!!درسته؟
    Last edited by camry; 21-06-2011 at 11:51.

11. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب بله درخواست ازدواج رو دادیم رفت
    حلقه رو هم دراوردن دادن به هم وام ازدواج هم دادن دیدم پولام یهو زد بالا...دادم کف خونه رو گرانیت کردن

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوش باشی
    برو حالا برای دوتاشون یک شغل خوب انتخاب کن و کتاب های اون حرفه رو بخون حالشو ببر ...
    سوالی داشتی در خدمتم...

14. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ببخشید میپرم وسط، اما این باگ نیست!
    مال خصوصیت "نامناسب (Inappropriate)" که اینطوری رفتار میکنه
    بچه ی یکی از سیمای خودم تو دوران بارداری مامانش غذا نداشتیم بخوریم به دنیا اومد این خصوصیتو با خل و چلی داشت!
    جالبیش اینجا که رهبر جهان آزادم شد تازه مرتیکه بی حیا با شرت میرفت رهبری میکرد...!!! : دی

+ کار چالبی که با این خصوصیت میتونی بکنی اینه که ندیده و نشناخته پیشنهاد ازدواج و کار بد ( ) به سیمای دیگه بدی، هرچند تو حالت عادی قبول نمیکنن!
    (برای اینکه قبول کنن Charisma باید لول 10 باشه و بعد از Irresistible Greet روشون استفاده کنی که قبول میکنن...
    خدا بیامرز سیم من همینجوری ازدواج کرد که بعد 4تا بچه به خیانت و طلاق کشید رفت برای بقای نسلش به دامن مصریا متوصل شد!)
    خوب بالای صفحه سمت چپ اونجا نشون میده که روابطشون چه قدریه یا چه جوریه اگر پر باشه راحت میتونی باهاش ازدواج کنی البته قبلش باید نامزد شده باشن
    وقتی که مرده زانو میزنه و... یعنی اینکه باهم نامزد شدن بعد توی گزینه های عشق عاشقی یک گزینه جدید میاد که نمیدنم چیه اونو بزن باهم ازدواج میکنن
    راستی ببخشید بعضی ها میگن که اگر میخوای بچه دختر بشه هندونه بخور و برای پسر هم سیب!!!درسته؟
    اضافه کنم که اگه میخوای ایشالا سه قلو بیاد نسلت پابرجا بمونه مادر بچه رو بنشون پاتلویزیون شبکه ی کودک نگاه کنه همزمان براش آهنگ بچه ها رو هم بذار پخش بشه (موندم اینا این شرایطو برچه حسبی گذاشتن! )
    Last edited by I3 E L O \/ E D; 22-06-2011 at 00:24.

16. این کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •