Adult میشه بزرگسال!
-------------------------
lovely9776 عزیز ، لطفا همه ی سوالاتون رو توی یک پست بپرسید و چند تا پشت سر هم پست نفرستید![]()
Adult میشه بزرگسال!
-------------------------
lovely9776 عزیز ، لطفا همه ی سوالاتون رو توی یک پست بپرسید و چند تا پشت سر هم پست نفرستید![]()
سلام
دوستان من خانوادم در حال انقراض هستش یدونه پسر مونده اونم اصلا ارتباطش با بیرون قوی نیست
مثلا چند باری فرستادمش پیش دخترهای خونه اطراف تا ارتباط برقرار کنه ازدواجی چیزی نمیشه اصلا این طور پیش بره سنش هم میره بالا و میمیره و کلا هیچی به هیچی ؟
بعد همین اقا موقع خواب کت شلوار میپوشه وقتی بیدار میشه راحتی میپوشه اینو چی کار کنم..؟
مرسی.
خب کافیه با یک نفر آشناش کنی بعد هی بهش زنگ بزنی از توی خونه تا با هم دوست بشن ، بعد کم کم روابط رو عمیق تر کنی. خیلی سخت نیست.
اون یک باگه که معمولا وقتی سیمزتون آپدیت نیست اتفاق میفته. نسخه ی سیمزتون چنده؟
روابط رو عمیق میکنم دختره میاد خونه ما میخوره میخوابه میریزه میپاشه بعد میره...
یه جوری نمیشه که ازدواج کنه که بدونه دیگه مال این خونه شده همش میزاره میره...؟
نسخش برا خیلی وقته چون روی کنسول بازی میکنم برا همین هم اپدیتشو نریختم شس باگ باشه اوکی
فکر کردم مشکلی تو بازی کردن دارم![]()
خب پس خیلی باهات صمیمیه که میفته توی خونت! برای ازدواج باید بهش درخواست بدی. (البته اگه رابطه ی عشقی باهاش نداشته باشی نمیتونی درخواست بدی) سه مرحله هم داره
1. دوست دختر
2. نامزد
3. همسر
سلام من یه چند تا خونه گرفتم برا نصبش میگه باید یه چند تا پک داشته باشی حالا لازمه همه پکها رو بگیرم یا یکیشون رو بگیرم کافیه؟
خوب خونه ها هر کدومشون ماله یک پک هست اون پک مورد نیاز رو نصب کن
خوب بالای صفحه سمت چپ اونجا نشون میده که روابطشون چه قدریه یا چه جوریه اگر پر باشه راحت میتونی باهاش ازدواج کنی البته قبلش باید نامزد شده باشنسلام
دوستان من خانوادم در حال انقراض هستش یدونه پسر مونده اونم اصلا ارتباطش با بیرون قوی نیست
مثلا چند باری فرستادمش پیش دخترهای خونه اطراف تا ارتباط برقرار کنه ازدواجی چیزی نمیشه اصلا این طور پیش بره سنش هم میره بالا و میمیره و کلا هیچی به هیچی ؟
بعد همین اقا موقع خواب کت شلوار میپوشه وقتی بیدار میشه راحتی میپوشه اینو چی کار کنم..؟
وقتی که مرده زانو میزنه و... یعنی اینکه باهم نامزد شدن بعد توی گزینه های عشق عاشقی یک گزینه جدید میاد که نمیدنم چیه اونو بزن باهم ازدواج میکنن
راستی ببخشید بعضی ها میگن که اگر میخوای بچه دختر بشه هندونه بخور و برای پسر هم سیب!!!درسته؟![]()
Last edited by camry; 21-06-2011 at 11:51.
خب بله درخواست ازدواج رو دادیم رفت
حلقه رو هم دراوردن دادن به هم وام ازدواج هم دادن دیدم پولام یهو زد بالا...دادم کف خونه رو گرانیت کردن![]()
خوش باشی
برو حالا برای دوتاشون یک شغل خوب انتخاب کن و کتاب های اون حرفه رو بخون حالشو ببر ...
سوالی داشتی در خدمتم...![]()
ببخشید میپرم وسط، اما این باگ نیست!
مال خصوصیت "نامناسب (Inappropriate)" که اینطوری رفتار میکنه
بچه ی یکی از سیمای خودم تو دوران بارداری مامانش غذا نداشتیم بخوریم به دنیا اومد این خصوصیتو با خل و چلی داشت!
جالبیش اینجا که رهبر جهان آزادم شد تازه مرتیکه بی حیا با شرت میرفت رهبری میکرد...!!! : دی
+ کار چالبی که با این خصوصیت میتونی بکنی اینه که ندیده و نشناخته پیشنهاد ازدواج و کار بد () به سیمای دیگه بدی، هرچند تو حالت عادی قبول نمیکنن!
(برای اینکه قبول کنن Charisma باید لول 10 باشه و بعد از Irresistible Greet روشون استفاده کنی که قبول میکنن...
خدا بیامرز سیم من همینجوری ازدواج کرد که بعد 4تا بچه به خیانت و طلاق کشید رفت برای بقای نسلش به دامن مصریا متوصل شد!)
اضافه کنم که اگه میخوای ایشالا سه قلو بیاد نسلت پابرجا بمونه مادر بچه رو بنشون پاتلویزیون شبکه ی کودک نگاه کنه همزمان براش آهنگ بچه ها رو هم بذار پخش بشه (موندم اینا این شرایطو برچه حسبی گذاشتن!خوب بالای صفحه سمت چپ اونجا نشون میده که روابطشون چه قدریه یا چه جوریه اگر پر باشه راحت میتونی باهاش ازدواج کنی البته قبلش باید نامزد شده باشن
وقتی که مرده زانو میزنه و... یعنی اینکه باهم نامزد شدن بعد توی گزینه های عشق عاشقی یک گزینه جدید میاد که نمیدنم چیه اونو بزن باهم ازدواج میکنن
راستی ببخشید بعضی ها میگن که اگر میخوای بچه دختر بشه هندونه بخور و برای پسر هم سیب!!!درسته؟![]()
)
Last edited by I3 E L O \/ E D; 22-06-2011 at 00:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)