تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 509 از 1081 اولاول ... 94094594995055065075085095105115125135195596091009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,081 به 5,090 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این سوال برای من نیز پیش اومده !
    با توجه به قسمهت هایی از help که خوندم نمیشه حذفش کرد البته بهتر هم هست حذف نشه با توجه کاربرردی که داره و قابلیت جدید Run in SAfe Mode

اگر از این قابلیت استفاده کنید فایلهایی که دریافت می کنید یا تغییر پیدا می کنند قابل ذخیره سازی نیستند مگر با انتقال به این فولدر.

2. این کاربر از FARID88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متوجه نشدم ...
    میشه کاملتر توضیح بدید ؟
    آقا من ديگه مطمئن شدم يه خبرايي هست...!! ويندوز عوض كردم...نسخه 2010 kav رو نصب كردم...ديگه بالا نمياد...چي كار كنم؟
    این مشکل واسه یک سیستم با نصب 2009 پیش اومد ! مشکل چیه !؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشکل من هم همون هست
    roll back to previous database هر وقت اپ میکنم اینطوری میشه راهی برای حل کردنش هست؟
    گفتم که این اصلا ارور نیست و چیزی نیست که حل کردنی باشه .این یک قابلیت هست، بعضی مواقع که آپدیت درست انجام نمیگیریه و فایل های آپدیت خراب میشند با زدن این گزینه آپدیتی که انجام شده و باعث خرابی شده لغو میشه. همیشه هم اونجا هست.

omidp30 دوست عزیز شما از کاسپر 2010 استفاده می کنی یه سوال داشتم وقتی که می خوای یه کی جدید بدی و خودش وصل میشه به سرورش و هربار یه کی 30 روزه میگیره درسته مال من که همیشه همینطور اصلا نیازی به کی ندارم . درضمن وقتی مهلت 30 روز کی تموم بشه کل کاسپر از کار میوفته یا فقط آپدیت نمیشه ؟ یه سوال دیگه اونم اینکه شنیدم یه مدت 30 روز خود کاسپر داره به جز مدت کی یعنی مثل کاسپر2009 که با کرک ریست میشه حالا این مدت 30 روزه در کاسپر2010 کجاست ؟
    برا همه ورژن ها اینطوریه ، وقتی نصب میکنی ، به غیر از دادن کلید این امکان هم هست که با فعال کردن trial licensce یک کلید ماهه رو به کاسپر بدی. بعد از یک ماه کل مجموعه از کار میافته و باید با کلید فعالش کرد. وقتی هم که میخوای کلید بدی باید طبق روشی که در پست زیر دادم عمل کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by omid-p30; 22-06-2009 at 23:11.

5. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    مشخصات سیستم من :
    RAM 2 gig
    CPU: 3.4 P4
    مثلا دو هسته ای.

وقتی ضد ویرویس کپسر نصب میکنم خیلی کند میشه!! برای شما هم همینطوریه ؟
    در ویستا.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

متوجه نشدم ...
    میشه کاملتر توضیح بدید ؟

این مشکل واسه یک سیستم با نصب 2009 پیش اومد ! مشکل چیه !؟
    سلام

اصلا" برای همین منظور ویندوز عوض کردم...
    از نسخه 8.0.0.506 استفاده میکردم...تا اینکه Key هام همش Blacklist شد...! 1 پک دیگه دانلود کردم...زدم..اونم بلک شده بود..
    Key ها رو پاک کردم...(Merge فکر کنم) بعد که اومدم جدیدترینKey رو بزارم...برنامه واسه 1 ثانیه بالا میومد بعد دوباره بسته میشد...که بعد دیگه اصلا" همونم باز نشد... دیگه وبسایت کاسپر هم باز نمیشد...
    خلاصه ویندوز عوض کردم و نسخه 9 رو از Rapid دانلود کردم و نصب کردم...(الانم نصبه) ولی اجرا نمیشه...!!!

ممنون میشم کمکم کنی، شاد باشی

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    مشخصات سیستم من :
    RAM 2 gig
    CPU: 3.4 P4
    مثلا دو هسته ای.

وقتی ضد ویرویس کپسر نصب میکنم خیلی کند میشه!! برای شما هم همینطوریه ؟
    در ویستا.
    ويندوز شما چيه؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟آيا برنامه امنيتي از قبيل فايروال يا آنتي اسپايور بطور همزمان با ويندوز استارت ميشن؟اگر بله لطفا اسم آنها را نيز ذكر كنيد.

سلام

اصلا" برای همین منظور ویندوز عوض کردم...
    از نسخه 8.0.0.506 استفاده میکردم...تا اینکه Key هام همش Blacklist شد...! 1 پک دیگه دانلود کردم...زدم..اونم بلک شده بود..
    Key ها رو پاک کردم...(Merge فکر کنم) بعد که اومدم جدیدترینKey رو بزارم...برنامه واسه 1 ثانیه بالا میومد بعد دوباره بسته میشد...که بعد دیگه اصلا" همونم باز نشد... دیگه وبسایت کاسپر هم باز نمیشد...
    خلاصه ویندوز عوض کردم و نسخه 9 رو از Rapid دانلود کردم و نصب کردم...(الانم نصبه) ولی اجرا نمیشه...!!!

ممنون میشم کمکم کنی، شاد باشی
    احتمال اينكه سيستم شما آلوده به ويروس يا بدافزار باشه هست.شايد همون بدافزار اجازه اجراي كاسپر را نميده.شما اسكنر آنتي ويروس NOD32 را با نام NOD32 On-Demand Scanner از تاپيك اختصاصي NOD32 دانلود كنيد و سيستم خود را كامل با آن اسكن كنيد.توصيه ميكنم كاسپر را Uninstall كرده و آنتي اسپايورهاي خوب و قدرتمندي مانند Spyware Doctor وMalwarebytes' Anti-Malware و Super Antispyware را نيز دانلود و نصب كنيد و پس از آپديت آنها سيستم خود را بطور كامل با آنها اسكن كنيد و سپس مجدد نسبت به نصب كاسپر اقدام كنيد.

9. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    من از کسپراینترنت سکیوریتی 6.0.0.506 استفاده میکنم.(خیلی وقته)
    احساس میکنم خیلی سنگین شده بعد از این همه اپدیت هایی که کردم.
    ویندوزم دیر بالا میاد و تقریبا آخرین نرم افزاری که بعد از روشن کردن کامپیوتر تو ویندوز بالا میاد کسپر هست.
    اینم مشخصات سیستمم:
    cpu: Intel Ci7 920
    ram :2G
    خداییش حسو حال ویندوز عوض کردن ندارم.

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

برا همه ورژن ها اینطوریه ، وقتی نصب میکنی ، به غیر از دادن کلید این امکان هم هست که با فعال کردن trial licensce یک کلید ماهه رو به کاسپر بدی. بعد از یک ماه کل مجموعه از کار میافته و باید با کلید فعالش کرد. وقتی هم که میخوای کلید بدی باید طبق روشی که در پست زیر دادم عمل کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به شما گفتم که وقتی یه کلید تاریخش تمومش میشه خودش وصل میشه به سرور و کلید جدید میگیره شما گفتی امتحان میکنم امتحان کردین

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

ويندوز شما چيه؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟آيا برنامه امنيتي از قبيل فايروال يا آنتي اسپايور بطور همزمان با ويندوز استارت ميشن؟اگر بله لطفا اسم آنها را نيز ذكر كنيد.
    ویستا
    قبلا روی XP استفاده میکردم خیلی خوب بود.
    kasper sky internet security
    kis8.0.0.506en

به صورت پیشفرض من هیچ دستی به ویندوز نزدم که برنامه ای امنیتی داشته باشه ویستا و... ( که اگه ضد اسپایور داشته باشه که داره ، طبیعتا خودکار اجرا میشه )

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

احتمال اينكه سيستم شما آلوده به ويروس يا بدافزار باشه هست.شايد همون بدافزار اجازه اجراي كاسپر را نميده.شما اسكنر آنتي ويروس NOD32 را با نام NOD32 On-Demand Scanner از تاپيك اختصاصي NOD32 دانلود كنيد و سيستم خود را كامل با آن اسكن كنيد.توصيه ميكنم كاسپر را Uninstall كرده و آنتي اسپايورهاي خوب و قدرتمندي مانند Spyware Doctor وMalwarebytes' Anti-Malware و Super Antispyware را نيز دانلود و نصب كنيد و پس از آپديت آنها سيستم خود را بطور كامل با آنها اسكن كنيد و سپس مجدد نسبت به نصب كاسپر اقدام كنيد.
    خیلی ممنون همکار جون..!
    اما...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کردم ولی اصلا" اجرا نمیشه که بخوام نصب کنم...بار اول 2 ثانیه بالا اومد و بعد هم که دیگه هیچی...!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و نصب هم شد... زدم Full Scan...چنتا پیدا کرد و پاک کرد و ریست کرد...
    دوباره که زدم دیدم NOD اجرا نمیشه...زدم 5 تا دیگه پیدا کرد... مطابق عکسی که ضمیمه کردم;

زدم پاک کنه و ریست کرد...ولی پاک نمیشن...5 بار این کارو کردم..پیدا میکنه ولی نمیتونه پاک کنه..!!!

حکم چیه؟

(چقدر زدم زدم کردم...!!!: دی)

ممنون، شاد باشی
    Last edited by Legend; 23-06-2009 at 16:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •