مشکل من هم همون هست
roll back to previous database هر وقت اپ میکنم اینطوری میشه راهی برای حل کردنش هست؟
گفتم که این اصلا ارور نیست و چیزی نیست که حل کردنی باشه .این یک قابلیت هست، بعضی مواقع که آپدیت درست انجام نمیگیریه و فایل های آپدیت خراب میشند با زدن این گزینه آپدیتی که انجام شده و باعث خرابی شده لغو میشه. همیشه هم اونجا هست.
omidp30 دوست عزیز شما از کاسپر 2010 استفاده می کنی یه سوال داشتم وقتی که می خوای یه کی جدید بدی و خودش وصل میشه به سرورش و هربار یه کی 30 روزه میگیره درسته مال من که همیشه همینطور اصلا نیازی به کی ندارم . درضمن وقتی مهلت 30 روز کی تموم بشه کل کاسپر از کار میوفته یا فقط آپدیت نمیشه ؟ یه سوال دیگه اونم اینکه شنیدم یه مدت 30 روز خود کاسپر داره به جز مدت کی یعنی مثل کاسپر2009 که با کرک ریست میشه حالا این مدت 30 روزه در کاسپر2010 کجاست ؟
برا همه ورژن ها اینطوریه ، وقتی نصب میکنی ، به غیر از دادن کلید این امکان هم هست که با فعال کردن trial licensce یک کلید ماهه رو به کاسپر بدی. بعد از یک ماه کل مجموعه از کار میافته و باید با کلید فعالش کرد. وقتی هم که میخوای کلید بدی باید طبق روشی که در پست زیر دادم عمل کنی.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید