تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 509 از 737 اولاول ... 9409459499505506507508509510511512513519559609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,081 به 5,090 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    قصد خرید دو خودرو صفر رو دارم اگه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن سپاسگزارم
    1- خرید سواری
    صفر کیلومتر ، حداکثر تا 16 میلیون تومان ، مصرف خانوادگی ، فنی ، امکانات ، شهری و برون شهری
    مثلا : پارس ، سمند یا ال نود
    2- خرید SUV
    صفر کیلومتر ، حداکثر 48 میلیون ، خانوادگی ، شهری و برون شهری (برون شهری مسیرهای کوهستانی) فنی و امکانات
    مثلا ویتارا یا ..

با تشکر

خرید سواری با 16 میلیون تومان به 206 SD مدل V8 یا L90 مدل E2 LP گزینه های خوبی هستن.
    خرید SUV میتونید به سانتافه . کیا اسپرتیج فکر کنید.

داره خودمونی میشه hamidyha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خرید سواری با 16 میلیون تومان به 206 SD مدل V8 یا L90 مدل E2 LP گزینه های خوبی هستن.
    خرید SUV میتونید به سانتافه . کیا اسپرتیج فکر کنید.
    راستش الان 206 اس دی V9 دارم . با توجه به اینکه سفرهای برون شهری هم دارم و بعضی ها هم کوهستانی هست می خوام یه SUV بگیرم . حداکثر تا 48 یعنی دیگه هیچی ته جیب نمی مونه.

سوای اول هم برای خانواده چون 206 خیلی جم و جور هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میخواستم بدونم که اینجا کسی اطلاعاتی در مورد خودروی لوبوداره - چجور ماشینی هست - با توجه به چینی بودنش اصلا میشه روش حساب کرد یا اینکه همون پراید بهتر از این لوبوهست و قیمتش چنده
    سلام
    اگر می خواهی بدانی با خرید لوبو چه بلایی سرت می آید سدنوشت کسانی را که جنتو،ساگا، سینا ...ثبت نام کردند را در همین فرومها ببین! ضمنآ من مشخصات فنی آن رادیده ام با آن قیمت بهتر از پراید و لوبو (مثل ریو و ال نود ایی تو و حتی لیفان) می توانی بگیری اگر لوبو را از نزدیک ندیده ای پشتش را حتماً ببین!

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگر می خواهی بدانی با خرید لوبو چه بلایی سرت می آید سدنوشت کسانی را که جنتو،ساگا، سینا ...ثبت نام کردند را در همین فرومها ببین! ضمنآ من مشخصات فنی آن رادیده ام با آن قیمت بهتر از پراید و لوبو (مثل ریو و ال نود ایی تو و حتی لیفان) می توانی بگیری اگر لوبو را از نزدیک ندیده ای پشتش را حتماً ببین!
    ممنون دوست من راستش من خودم هم ال نود دارم و هم پارس ای ال ایکس

تو این تعطیلات عید چند روز پیش که رفته بودیم بابلسر یدونه لو بو مشکی رو فقط برای یه لحظه اونم از جلو دیدم . ما تو مسیر رفت بودیم و اون تو مسیر برگشت همون جا سوال برام پیش اومد که این دیگه چجور ماشینی هست . برا همین کنجکاو شدم ببینم مشخصاتش چی هست - قیمتش چنده میدونی اون موقع با خودم گفتم اگه این ماشینه رو چهار و پنچ میلیون بدن برای داخل شهر اونم برا خانوما ماشین خوبی هست ولی اینطور که شما میگی اگه قیمتش معادل ریو و لیفان و ال نود هست که فقط باید بش بگیم آشغال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=sajjad1973;5981418]ممنون دوست من راستش من خودم هم ال نود دارم و هم پارس ای ال ایکس
    سجاد جان
    ببخشید فکر کردم شما از جوانهایی هستید که می خواهید یک ماشین متفاوت بگیرید و ممکن است در دام اینجور ماشینها بیفتید مشخصات مختصر ولی مفید این ماشین 10-12 میلیونی را می توانید در این سایت ببینید( البته من خودم آن را در نمایندگی زاگرس خودرو در رشت دیدم و شناختم)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما حالا که فهمیدم شما خودتان استادید میشه برای من و بقیه کسانی که می خواهند تا بیست میلیون ماشین بگیرند بفرمایید ال نود شما فول است یا نه و اگر تجربه رانندگی با تندر ایی تو فول را داشته اید بزرگترین اشکالاتش چیست؟

داره خودمونی میشه mohamad114's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من 16 تومن پول دارم به نظر شما 206 V1 SD بگیرم یا L90 FULL یا سمند سفارشی ؟ اگر ماشین دیگه ای هم در نظر دارید بگید
    و قیمت هر کدوم از ماشینهایی که گفتم یا معریفی میکنید رو هم بگید
    Last edited by mohamad114; 02-04-2011 at 18:38.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=Mitridat;5983254]
    ممنون دوست من راستش من خودم هم ال نود دارم و هم پارس ای ال ایکس
    سجاد جان
    ببخشید فکر کردم شما از جوانهایی هستید که می خواهید یک ماشین متفاوت بگیرید و ممکن است در دام اینجور ماشینها بیفتید مشخصات مختصر ولی مفید این ماشین 10-12 میلیونی را می توانید در این سایت ببینید( البته من خودم آن را در نمایندگی زاگرس خودرو در رشت دیدم و شناختم)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما حالا که فهمیدم شما خودتان استادید میشه برای من و بقیه کسانی که می خواهند تا بیست میلیون ماشین بگیرند بفرمایید ال نود شما فول است یا نه و اگر تجربه رانندگی با تندر ایی تو فول را داشته اید بزرگترین اشکالاتش چیست؟
    ال نود من که فوله - من اونجور هم که شما فکر میکنی تو این مسا ئل وارد نیستم و از ماشین به تور کاملا معمولی استفاده میکنم و زیاد هم اهل تند رفتن نیستم تو این سه سال که من تا حالا باش مشکلی نداشتم تنها چیزی که یکم همیشه ناراحتم میکنه آینه های بقلش هست که خوب دید نداره به جز این من باش هیچ مشکلی ندارم - میدونید من خیلی وقت پیشا یه دوو سیلو داشتم که از اون ماشین به بعد دیگه فرمون هیچ ماشینی رو به نرمی اون ندیده بودم و همیشه میگفتم بین ماشینای تولید داخل دوو سیلو نرمترین فرمون رو داره اما سه سال پیش که این ال نود رو گرفتم دقیقا خاطره همون سیلو رو برام زنده کرد فرمونش به همون نرمی حتی نرم تر از سیلو هست - کلاجشم که واقعا نرم و راحت هست من وقتی پشت پارس میشینم در مقایسه با ال نود انگار میخوام سنگ رو فشار بدم . ترمز هاش هم که واقعا خوبه ( یه مشکل سیلو این بود که ترمز هاش ضعیف بود) دیگه چی بگم - اهان به نظرم طراحی ال نود به شکلی هست که اگر چه موتور پر قدرتی داره و خوب هم میره اما به خاطر طراحیش راننده بیش تر دلش میخواد که یواش بره مثلا من خودم که همیشه سعی میکنم یواش برم وقتی تو پارس میشینم و جاده بازه اتو ماتیک سرعتم میره رو 120 ولی وقتی تو ال نود هستم با اینکه همه چیز ال نود صد در صد ( شک نکنید ) از پارس بهتر هست سرعتم میره رو 80 یا 90

خلاصه این همه گفتم فکر کنم شما جواب سوالت رو هم نگرفتی. گفتم من زیاد ماشین رو عزیت نمیکنم وسعی میکنم از ماشین و رانندگی اروم لذت ببرم بنا بر این تا حالا هیچ مشکل جدی با ال نودم نداشتم که بخوام بگم. همه چیزاش در حد مطلوب و حتی بالا تر هست البته مال من جزو سری اول هست نمیدونم اینایی که الان تولید میشه کیفیتش بالا تر هست یا پایین تر

دوست دیگمون هم که بین 206 و ال نود و سمند شک داره . فقط همین رو میگم ال نود فول رو بگیر پشیمون نمیشی ( 206 کوچیک هست و جای پاهاش برای سر نشینای عقب خیلی کم در نتیجه در مسافت های طولانی که چه عرض کنم تو مسافت های کم هم برای سرنشینای عقب خسته کننده هست و اگه کمی هم درشت هیکل باشن که غیر قابل تحمل)
    Last edited by sajjad1973; 02-04-2011 at 19:05.

8. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

سلام دوستان خودرو اتومات تا 23 تومن چی پیشنهاد میدید؟نو یا دسته دوم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان خودرو اتومات تا 23 تومن چی پیشنهاد میدید؟نو یا دسته دوم
    اگر دسته دوم میخوای و سوخت برات مهم نیست فقط ماکسیما.
    مگان هم میتونی بهش فکر کنی.

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

سلام من 16 تومن پول دارم به نظر شما 206 V1 SD بگیرم یا L90 FULL یا سمند سفارشی ؟ اگر ماشین دیگه ای هم در نظر دارید بگید
    و قیمت هر کدوم از ماشینهایی که گفتم یا معریفی میکنید رو هم بگید

با 16 تومان L90 رو میتونی بخری فولش رو.
    جادار کم مصرف امکانات رفاهی مناسب ایمنی مناسب سرعت و شتاب خوب خلاصه تو مواردی که شما پیشنهاد دادی خوبه.
    206 SD رو اگه V8 بخری خیلی بهتره اما خوب میزنه بالای 16 تومان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=sajjad1973;5983694][QUOTE=Mitridat;5983254]

ال نود من که فوله -
    سجاد جان دست مریزاد
    اتفاقاً من همینجور جواب میخواستم: عیبها و مزایایی که در مشخصات فنی نمی آید بدون تعصب! راستی میگن نرمی فرمان ورنا مثل سیلو است و خیلی جالب بود که شما میگویید ال نود هم همینطور است پارس هم کاملاً حق با شماست مثل باقی ایران خودروها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •