البته سرعت بستگی به مرکز تلفن شما هم داره
البته سرعت بستگی به مرکز تلفن شما هم داره
درسته دوست عزیز منم گفتم " تا " یک مگ هست یعنی ممکنه کمتر باشه اما بهترین حالت 1 مگ هستش.
البته دوستانی که سرعتشون کمه به امور مشترکین زنگ بزنن درست میکنن.من اول سرعت دانلودم 50 بود زنگ زدم درست شد 350![]()
یعنی الانم 350ـه ؟
بعدم تو خود طرح اسمش 128ـه ، بعد زنگ بزنی بگی چرا سرعتمو مثلا 3 مگ نمی کنین ؟
خب یارو بخواد میتونه بگه "اسمش روش بود 128 ، همین الانشم به جای 16 ، شده 50 که بیشتر از سرعتته !!
Last edited by assz1366; 15-03-2012 at 00:48.
البته دوستمون احسان فکرکنم ازطرح برنزی استفاده می کنن تا خودشون بیان بگن
طرح بعثت هم بخصوص تو ساعات رایگانش بستگی خیلی زیادی به شلوغی مرکزمخابراتی داره تا چه سرعتی بهتون برسه
بله 300 تا 350
اسمش 128 حجمیه و این طبق قانون رگولاتوری که میتونی تو سایت متما ببینی یعنی اینکه اگه کسی طرح ی به غیر از نامحدود بخواد یعنی حجمی ارائه دهنده باید حداکثر سرعت رو بهش بده.
در ضمن دوست عزیز اینکه اسمش 128 هست یعنی کفه سرعت 128 و تضمین میکنن از این کمتر نشه و بهترین حالت 1 مگ .اگه متن قرارداده مخابراتو بخونید بعد امضا کنید اینارو نوشته.
بله من برنزی دارم.دوستان دقت نکردن من گفتم سرعت طرحا " تا " یک مگ هست و ممکنه کمتر باشه .
من قبلا بعثت داشتم اونم اوایل سرعت 50 بود که شنیدم دوستان میگن سرعتشون 350 هست زنگیدم بعد 2 روز سرعتم خوب شد.
بعثت بین100تا 350 هست اگه سرعت شما هیچ وقت به 350 نمیرسه خطتون رو بیش از ظرفیت بستن و باید بگید تا درست شه.
من زنگ زدم امور مشترکین میگه سرعت برای همه یکسانه و پهنای بانده همه کسایی که از این طرح استفاده می کنن یکسان تعریف شده.
البته صفحه اطلاعات مودم من این نرخ بیت ریت رو برای اتصال dsl میگه !
فکر می کنید پیچوندنم ؟
Last edited by assz1366; 18-03-2012 at 00:02.
دوست عزیز الان شما مگه ازاین طرح ها داری استفاده می کنی که اینعکس رو گداشتی؟
چون اگه ازشرکت ها استفاده می کنی که که این عکس دیگه ربطی به طرخ های مخابرات نداره
اگرم ازمخابرات استفاده می کنی که سرعت دانلود رو بگی ممنون می شم
من دوخط از دوجای مختلف استفاده می کنم ، یکی شرکتی ، یکی هم که فیبره از مخابرات ، طرح بعثت
از مخابرات سرعت دانلودم 100 بیشتر تا حالا نشده![]()
Last edited by assz1366; 18-03-2012 at 02:10.
والله پس با ایناوصاف مشخصات سرویس بعثت شما دقیقا نصف منه البته فکرکنم مرکزبه مرکزفرق داره
من فرشچی هستم شما کجایین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)