اینکارو کردم اثر نکرده!!!!!!!!!!
اینکارو کردم اثر نکرده!!!!!!!!!!
[QUOTE=zerocold1982;4795141]با سلام
سلام, دوست عزيز شما بايد قبل از عوض كردن ويندوز فايل مورد نظر رو dencrypt ميكردين,الان ديگه هيچ راهي فايده نداره مگر اينكه نرم افزاري كه خودتون گفتيد كه اونم بعيد ميدونم چون رمز گشايي فايلهاي ويندوز,اونم ويندوزي كه عوض شده و admin اون هم فرق كرده به اين راحتيا نيست.</p>
Last edited by Dew Drop; 30-03-2010 at 17:47.
الان روی نوار toolbar در گوشه سمت راست عکس دو تا کلید اومده و یه پیغام می ده به این صورت:
30days left for activation
to activate windows now,click here
الان من برای رجیستر کردن و قانونی کردن این ویندوز چه باید بکنم؟
مرسی
این چه مشکلیه ؟
با عوض کردن رزلویشن خوب شد ولی یه سری برنامه ها همونجوری مونده
درایور هم پاک کردم دورباره نصب کردم لازم خرابه
آها - پس ويندوزتون اكتيو نيست!
معمولا اين طور ويندوزها داخل خودشون ( سي ديشون ) يه فايل به نام كرك هست كه از طريق اون ميتونين ويندوز رو اكتيو كنين. در اين مورد من همينقد اطلاعات دارم. اون فايل رو اجرا كنين اگه هست
سلام,شما كارت گرافيكي تون رو از راه device manager,اپديت كنيد احتمالا مشكلتون حل ميشه.چون فكر ميكنم اين يه مشكل سخت افزاريه.
سلام
ممنونم از پاسخت
ولی همچین فایلی رو پیدا نکردم؟؟!!
ویندوزت چی هست؟ از لینک زیر برای ویندوزت کرک پیدا کن.
و از گوگل هم میتونی جستجو کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا کسی نمیتونه کمکی به من بکنه ؟ (انصافا کارم لنگ مونده)![]()
در مورد اول من نمیدونم چطور اما فکر میکنم امکانپذیر باشه ، مثلن یه کرکی که همراه یاهو مسنجر دارم یکی از گزینه ها(جدای گزینه های حذف تبلیغ و ...) همینه که اجازه بده چندین نمونه از نرم افزار اجرا بشه ولی دقیقن به همون تعداد شما نخ ( process ) خاهید داشت.فلسفه ی کار هم مشخصه ، پشتیبانی از اجرای همروند ، خود سازنده ی نرم افزار هم میتونه طوری بسازه که اینگونه بشه ( البته معمولن با انتخاب یه گزینه ی new یا enable multi instance در تنظیمات )
حالا شما میتونی how to enable multiple instance of programs + windows registry رو جستجو کنید...
در مورد دوم : شما اصلن از کجا میدونید که محتویات جاوا اسکریپتی یک صفحه ای که دارید مرور میکنید نمایش داده نمیشه ؟ شما بار اول فرمودید turn off هست و اون دوستمون مجبور شد نحوه ی فعالسازی تو سه تا مرورگر رو توضیح بده،بعدش فرمودید enable هست ..لطفن بار اول کامل و دقیق و در عین حال خلاصه به مسئله تون بپردازید تا دوستانی که سعی در کمک به شما ارند بهتر بتونند به شما یاری برسونند و شما هم زودتر مشکلتون حل شه.
بفرمایید برای مثال کدوم صفحه رو باید باز کنید و فکر میکنید مشکلی دارید و اینکه آیا فقط با یه مرورگر خاصی این مشکلو دارید یا با همه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)