تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 509 از 1635 اولاول ... 940945949950550650750850951051151251351955960910091509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,081 به 5,090 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه gladiator2714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

پيش فرض

ببین دوست من شما باید در مورد دستگاه های چند کاره با خودت مصالحه کنی یعنی یه ارجحیتی به یکی از از انتظاراتت بدی و نسبت به بقیه سخت گیر نباشی.گرچه فاصله کیفیت فیلم برداری در دوربین های دیجیتال عکاسی داره به دوربین های فیل برداری نزدیک میشه اما به دلیل تفاوت در نوع تکنیکی این دو کار با روش هایی که فعلا مرسومه هرگز نباید انتظار داشته باشی یه فیلم برداری بخوبی عکاسی عکس بندازه و یا یه دوربین عکاسی بخوبی فیام برداری بتونه فیلم برداری کنه اگر یه روزی امکانش بود کامل تر توضیح میدم اما تا روزی که این دو کار چندتا تفاوت بنیادی با هم دارند این دو قابلیت هم ارز نخواهند شد اما به هم نزدیک شد ه اند و شاید کمی هم نزدیک تر شوند ولی برای اینکه روزی دوربنی باشد که بهترین کیفیت فیلبرداری و عکاسی را هم زمان داشته باشد یا باید تکنیک این دو کار کلا تغییر کند یا دارای دو نوع سنسور و حتی دو نوع اپتیک باشد که چندان معقول بنظر نمیرسد.

اما بگذار شما را جوری راهنمایی کنم که بتوانی به نتیجه بررسی.بعضی دوربین ها فقط عکاسی خوبی هستند و ممکن است فیل برداری متوسط داشته باشند و اساسا مخاطبش کسی است که احتیاجی به قابلیت فیلم برداری ندارد.
    دوم دوربین های که فیلم برداری قابل قبولی دارند و در نتیجه کیفیت عکسشان به خوبی گروه اول نیست یا اصولا یکی از قابلیت های گروه اول حذف شده است.

اینکه من نوشتم در مورد لومیکس پاناسونیک قید عکاسی خوب را بزن بیشتر به سلیقه من بر میگردد .دوستانی در همین فروم هستند که مثلا FZ35 را برای عکاسی اش خریده اند و خیلی هم راضی هستند.علت این اختلاف سلیقه تغییرات خاصی است که پردازنده داخلی هر دوربینی بر روی عکس خام انجام میدهد.ینابراین اول به نمونه ی عکس های این دوربین نگاه کم و اگر خوشت امد و با فرض اینکه فیلم برداریش در حد خودش بهترین محسوب میشود انرا تهیه کن وهنگام خرید حتما اول کیفیت فیلم برداریش را امتحان بعد بخر.
    البته می توانی نمونه ی فیلمش را دانلود کنی و بعد حضوری هم امتحان کنی اما اگر کیفیت فیلم برداریش را نپسندید باید در مورد فیل برداری به یک دوربین فیلم برداری فکر کنی.و دیگر مطمئنا یک دوربین از هر دو نظر نگرچه این دوربینی که شما معرفی کردید این کار را میکند اما بهتر است بدانید دوربین Full HD تقریبا با همین کیفیت فیلمبرداری اما بسیار ارزانتر وجود دارد و تعدادشان بسیار است یکی از مثال های ان D90 نیکون است.این دوربینی که شما مثال زدید فول فریم محسوب میشود و نکته ی قوتش ان مسئله است و نه فیلم برداریش بطوریکه فیلم برداریش اصلا قابل مقایسه با یک دوربین فیلم برداری با یک چهارم قیمت خودش نیست.البته با توجه به فول فریم بودنش و در نظر نگرفتن قیمت خودش و قیمت لنزهای مربوطه احتمالا باید گفت یکی از بهترین دوربین های عکاسی ساخته شده تا بحال است.

و یک نکته ی دیگر اگر به تنظیمات دستی احتیاجی نداری ایکسوس ها هم فیلمبرداری نسبتا خوبی دارند اما اول شما در مورد نیازهات با خودت به یک نتیجه برس و بعد اینجا بگو چی مد نظرته
    سلام sastwhc عزیز.
    شما درست می فرمایید.بعد از گشتی که تو وب زدم دو مدل رو پیدا کردم با قابلیت Full HD و قیمت تقریبا مناسب که در پست بالا نوشتم.
    با تشکر

داره خودمونی میشه hamedDJboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن تشکر فراوان از هر دو عزیز

اول باید بگم من در صفحه پیش انتظاراتم رو گفته بودم

من تو عید قسط خرید
    دوربین canon sx20 + کیف + مموری 2گیگ ( گارانتی ایده آل با یکسال بیمه بدنه )
    مموری 16 گیگ
    شارژر و باطری 4عددی
    کابل HD
    پرینتر کانن و یا سونی + کاغذ مخصوص چاپ عکس
    را دارم
    استفاده من بیشتر عکس هستش ولی من میخام که دوربینم قابلیت فیلم برداری فول اچ دی ( HD ) نیز داشته باشه
    من به نوبه خودم و با مشاوره شما عزیزان از دستگاه SX20 IS خیلی خوشم اومده فقط یه چیزیش ذهنم رو مشغول کرده اونم LCD دستگاه هستش که فکر کنم برای این دستگاه خیلی کوچیکه
    الان اکثر دستگاه های خوب در این دره همه 2.8 و 3 هستند
    اگر به نظر شما بخام برای یه عکس برداری خوب قید یه سری مسائل رو بزنم خوب این دستگاه واقعا" نسبت به قیمت و کارایی عالیه ولی LCD خود دستگاهع رو چکار کنم

بعد اگر این دستگاه رو انتخاب کنم بقیه قطعاتی که در بالا در موردش سئوال کردم اونها رو چکار کنم ( مموری 16 _ چاپگر عکس هام _ کابل HD _ سارژر 4عددی با باطری )

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

برای خرید یه دوربین باید به فکر چی باشیم؟ مدل ؟ MP ?

تا 250 چی پیشنهاد میکنین؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام.

آقا دوربین فوجی s2000 hd جور نشد یه فیلم برداری canon fs200 خریدیم.

5. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedDJboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

13

ضمن تشکر فراوان از هر دو عزیز

اول باید بگم من در صفحه پیش انتظاراتم رو گفته بودم

من به نوبه خودم و با مشاوره شما عزیزان از دستگاه SX20 IS خیلی خوشم اومده فقط یه چیزیش ذهنم رو مشغول کرده اونم LCD دستگاه هستش که فکر کنم برای این دستگاه خیلی کوچیکه
    الان اکثر دستگاه های خوب در این دره همه 2.8 و 3 هستند
    اگر به نظر شما بخام برای یه عکس برداری خوب قید یه سری مسائل رو بزنم خوب این دستگاه واقعا" نسبت به قیمت و کارایی عالیه ولی LCD خود دستگاهع رو چکار کنم

بعد اگر این دستگاه رو انتخاب کنم بقیه قطعاتی که در بالا در موردش سئوال کردم اونها رو چکار کنم ( مموری 16 _ چاپگر عکس هام _ کابل HD _ سارژر 4عددی با باطری )
    دوستان عزیز من هنوز به نتیجه کلی در مورد خرید SX 20 IS نرسیدم

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر من که FZ35 بخرید
    کیفیت عکسش هم بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه moji2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست من هفته قبل من يه sx20 رو براي كي از دوستام خريدم . خودم sx10 رو دارم هر دوتاشوم به جرات ميتونم بگم بي نظير هستم . من پيشنهادم همين دوربين هست تفكيك رنگ بالاتري نسبت به sx10 داره .
    براي عكاسي برو سرغ برندي كه كارش همينه يعني canon بقيه برندا دورو بر اون دارن فقط ميپلكن

توي خريد اين دوربين شك نكن

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای خرید یه دوربین باید به فکر چی باشیم؟ مدل ؟ MP ?

تا 250 چی پیشنهاد میکنین؟
    برای خرید دوربین باید به فکر این باشی که دوربین خوبی باشه!...

نه mp بالاتر به معنای دوربین بهتره و نه مدل بالاتر به معنای دوربین بهتره .. باید بگردی و مطالعه کنی و بخونی و نیازهات رو بشناسی و براساس اونها بهترین دوربینی که با نیازهات جوره رو انتخاب کنی... (اغب تعریف درست دوربین خوب همینه: دوربینی که نیازهای شما رو برحسب بودجه ای که داری به بهترین شکل برطرف کنه)

بر همین اساس، شما نیاز خاصی داری یا یه دوربین میخوای که کلاً خوب باشه و عکسای خانوادگی خوب بگیره..

10. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid.acm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان،
    با تبريك سال نو و تشكر از همه عزيزان
    يك هفته اي هست كه قصد خريد يك دوربين خوب رو دارم و با توجه به امكانات مدلهاي مختلف fz35 رو انتخاب كردم كه از همه لحاظ امكاناتش رو قبول دارم.
    اما جديداً كامپكت بودن گوشي ملاك اولم شده و از انتخاب fz35 منصرف شدم، از دوستان عزيز ميخوام يك دوربين همه كاره كامپكت رو معرفي كنن كه كمتر در موردش صحبت شده و قابليت هاي خوبي دارن مثلاً پاناسونيك tz7 يا tz10 اگه اومده باشه.
    با ixus200 و sx200 كار كردم خيلي خوب نبود مثلاً زوم اپتيكال در زمان فيلمبرداري و ...

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه سایت معرفی میکنید که تمام دوربین هارو داشته باشه میخوام یه نگاه بندازم

و یه چیز دیگه میخوام یه دوربین بهم معرفی کنید که خیلی خیلی کوچیک باشه ولی کیفیتش خوب باشه

البته میدونم دو مقوله جدا از همن اما اگر میشه چند تا از اون خوباش و کوچیکاشو بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •