نه عزیر نه از سرور داخلی نه از خارجی حتما پارس آنلاین داری که این سوال رو میپرسی خیالت راحت بهترین شرکت هست فعلا اما نمیدونم بهتر بمونه یا نمونه دست خودشون هست ! از حجم هم کم نمیکنه
فقط حواست باشه سرویسی بگیری که NF آخرش باشه که شبانه داشته باشه
نه عزیر نه از سرور داخلی نه از خارجی حتما پارس آنلاین داری که این سوال رو میپرسی خیالت راحت بهترین شرکت هست فعلا اما نمیدونم بهتر بمونه یا نمونه دست خودشون هست ! از حجم هم کم نمیکنه
فقط حواست باشه سرویسی بگیری که NF آخرش باشه که شبانه داشته باشه
با سلام
اين نامحدود 128 فن آوا که تبادل 10 گيگ داره سرعت دانلودش هميشه رو 16 هست؟
يا هديه سرعت بالاتر داره؟
اگر داره تا چقدر بازه و تا چه حجمي؟
همون 16 هست نه بیشتر نه کمتر !
هر روز دریغ از دیروز
یوزر نماها که در اصل نماینده فن اوا هستن روز به روز بیشتر از دیروز
باور کنید ارزش نداره این همه دروغ میگید!!!!!
اتفاقا الان که اومدم دیدم دوستانی که اومدن و گویا راضین تو دلم گفتم الانه که ایشون بیان بگن اینها نماینده هستن !!!
خوبه این دو سه نفری که اومدن تعریف کردن یکم از من حداقل قدیمی ترن ! یک نگاه به پستهاشونم بکنی بد نیست که معلومه نماینده نیستن !
بهرحال با یک نگاه کلی به تاپیک و مقایسه با شرکتهای دیگر به نظرم مشترکهای فن آوا راضی تر از بقیه شرکتها هستن به جز شما دوست گرامی که کلا از رانژه و تخلیه و سرعت و ... گیر دادید ! هر چند تو ایران نت درست حسابی نداریم ولی بهرحال بین بد و بدتر
نمیدونم چرا انقدر فن آوا بده تخلیه نمیکنید آخه ؟
منم بخوام مثل شما دایی جان ناپلئون بازی در بیارم یواش یواش به این نتیجه میرسم که خودتون نماینده جای دیگه هستیدا !!!![]()
توهم توطئه!
![]()
عرض کردم تقریبا همیشه پهنای باند پر می شود. ولی مراکز قدس و آزادی جزء مراکز با پهنای باند آزاد بیشترند.
موضوعی که در خصوص پارس آنلاین می فرمایید مربوط به پایپ شهر مشهد میشه که باعث نوسان سرعت کاربران میشه.
من ۵ سال سرپرست پشتیبانی پارس آنلاین بودم و درجریان سرویس دهی پارس آنلاین در مشهد هستم. بنده نه به شما نه به سایر دوستان توهین نمی کنم و فکر نمی کنم لزومی داشته باشه دروغی گفته بشه.
سرویس ۱ مگ که داشتید اگر Burst Speed اعمال نمی شد بیشتر از 120 کیلوبایت نمی تونستید دانلود کنید. همین که سرعت دانلودتون 180 بوده نشون دهنده اعمال Burst Speed روی سرویس شماست.
من که ۶۰ گیگ دانلود کردم و سرعت با روز اول یکیه دانلود هم میزارم
مشکلی با وبگردی همراهش ندارم
یکی قیمت و یکی نوسان دانلود از مشکلاتش هس
قبلا هم گفتم اگه جای دیگه پیدا کردین حداقل قیمتش کمتر باشه و محدودیت نداشته باشه بگین که بریم
اینجا از جایی تعریف میکنی فورا متهم به مزدور اونجا بودن میکنن
ببینید وقتی سرعت تو روز 300 یا 250 هست شب هم باید با براست حداقل یک بار که بشه!!!!
من میگم محدود میشه چون رو 180 فیکس می مونه!!!!دیگه فرق بین محدود شدن و براستو که دیگه همه می دونن!!!
وقتی صب با براست میشه 300 شب هم حداقل یک بار در ماه که باید بشه 300!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)