البته باید تصحیح کنم :
حتی اگر بازی رو روی هارد دستگاه هم بریزی باز هم باید دیسک بازی توی دستگاه باشه تا بشه باهاش بازی کرد
راجع به ریختن عکس و آهنگ هم متاسفانه امکان همچین کاری نیست و فقط میشه در حالت آنلاین موزیک یا فیلم داونلود کنی بریزی توش
البته باید تصحیح کنم :
حتی اگر بازی رو روی هارد دستگاه هم بریزی باز هم باید دیسک بازی توی دستگاه باشه تا بشه باهاش بازی کرد
راجع به ریختن عکس و آهنگ هم متاسفانه امکان همچین کاری نیست و فقط میشه در حالت آنلاین موزیک یا فیلم داونلود کنی بریزی توش
بله دوست عزیز باید دی وی دی توی دستگاه باشه ولی کنسول بازی رو از روی هارد می خونه.اگه موقع بازی به دستگاه توجه کنید می بینید که دستگاه در آرامشه.خوب اگه این کار ارزش نداشت که مایکروسافت نمی یومد داشبورد جدید بسازه!!!!!!!!
درباره ی عکس و موزیکم باید بگم خوب همینم که چیز کمی نیست. من منظورم این بود که از همون live دانلود بشه وگرنه اسم دانلود رو نمی یووردم. شما اگه بخواید یه موزیک از لایو دانلود کنید حافظه ی 256 آرکید برای این کار کافی نیست!!!
موفق باشید
Last edited by S.Y.K; 20-03-2009 at 21:49.
البته موزیک رو میتونید از طریق audio cd توی هارد rip کنید
من که چیزی غیر این نگفتم داداش !
فقط گفتم واسه بازی باید دیسک باشه در بقیه موارد حرف شما کاملاً تایید میشه اصلاً این کار رو برای فشار وارد نشدن به درایو و گرم نشدن بیش از اندازه کنسول انجام دادن
من خودم Elite دارم که 120 گیگ هارد داره ولی اگر میشد آهنگ و فیلم روی هارد بشه ریخت ( غیر حالت داونلود آنلاین ) خیلی عالی میشد
کلاً مایکروسافت تو پکیج هاش یه دونه دسته بیشتر نمیذاره
یکی دیگه اگه بخواید باید جدا بخرید
یه نقطه ضعفی که تو Media Player کنسول دیدم عدم قابلیت جلو و عقب بردن ترک موزیک بود که واقعاً واسه یه همچین کنسولی مسخره هست !
امکانش هست که بشه با برنامه ای غیر از برنامه Default کنسول ترک های موزیک رو اجرا کرد که بشه جلو و عقب هم بردشون ؟
دستگاهی که من دارم میگیرم ریجنش NTSC (N.America) هستش ؟؟
pal بهتره یا این ؟؟
خیلی با هم فرق دارن ؟؟
یه توضیحی بدین کلا.
ممنون
pal بگیر حتماً
واسه ایرانی ها pal بهتره
ساپورت بازیش هم بیشتره
کلاً ntsc ها فکر میکنم برای کشورهای آسیایی مثل ژاپن و چین باشه
تو ایران همه pal میفروشن
البته من قصد توحین نداشتم.شاید من یه کم موضوع رو بد برداشت کردم. من خودمم الیت دارم به خاطر همین خیلی راجع به مزیت های هارد تحقیق کردم ولی یادم نبود این موضوعو بنویسم که باید دی وی دی رو هم داخل دستگاه بذاریم.در هر حال امیدوارم همیشه پیروز و موفق باشید دوست عزیز
Last edited by S.Y.K; 21-03-2009 at 20:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)