ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
c:\GTA\Dataببخشيد اين دقيقا تو چه فولدري هست
مثلا اگه بزني صد قابل برگشت هست
منظور همون پوشه ی DATA
ازش کپی بگیری مشکلی نداره.
تو GXT Editor حروف کیچیک و بزرگ نداره. تو بازی همش بزرگ میشه.شيد اما من دنبال bmx گشتم عوضش كردم بعد سيوش كردم دوباره دنبال bmx گشتم يكي ديگه هم بود كه با حروف بزرگ نوشته بود bmx دومي چيه؟؟؟
احتمالا دو تا BMX تو بازی بوده.
اگر اسمش عوض نشد اون یکی رو امتحان کن. البته اولی رو حتما برگردون به همون BMX.
اینطوری نیست که بگیم اسمی چند بار تکرار شده.
معمولا یکبار هست.
تو صفحه کلید Request Download Ticket رو از وسط انتخاب کن. بعد از چند لحظه مینویسه Download و بعد رو دانلود کلیک کن.این چه جوری دانلود میشه؟
به خدا بار اوله سوالتون رو میبینم.آقا ابي جواب ما رو ندادي بلدي چيكار كنيم ديفرانسيل عقب بشه ؟؟
Handling Editor رو اجرا کنید و ماشین رو انتخاب کنید.
بعد Drive Type رو روی Rear بزارید.
توجه کنید همه ی ماشینها نمیتونند با دیفرانسیل عقب حرکت کنند.
نرم افزارهاش هست. هم برای باز کردن ایمیج و هم برای ادیت صداها و در کل همه چی. اما PC چیز دیگریست.بچه ها چطوري ميشه gta ي ps2 رو اديت كرد........
.ogg یا به طور کامل ogg vorbis هست که با jetaudio باز میشه.فرمت صدا هاي راديوي بازي چي هست؟
برو تو اداره ی پلیس هفتیر کشی کن و 5 ستاره شو. چند بار اینکارهارو بکن و تو شهرهای مختلف تسلیم شو. میگیرن ازت.من بازی رو تموم کردم تمام مراحل مخفی رو هم رفتم. بنابراین پلیس دیگه کاری با من نداره و حتی اگه Cj بمیره هم اسلحه اش رو ازش نمیگیرن... حا کسی راهی داره که cj اسلحه اش رو بندازه یا اسلا بی اسلحه بشه؟
من همچین آپکدی تو Sanny Builder ندیدم. و همچین مودی هم ندیدم. فکر میکنم این کار فایده نداره چون Main.scm رو تغغیر میده و اونطوری دوستمون نمیتونه Save خودش رو Load کنه و اگر هم که اینطوری بشه خوب چه فایده!!!اقایoficcer باید یه مغاذه یا وانت برای cj درست کنیم تا هر وقت که تفنگ نخواستیم در انجا بفروشیم من شاید این کار رو کردم
فکر میکنم از آدمهایی استفاده کردی که دندون دارن!!!البته نمیدوم چرا وقتی مامور راهنمایی و رانندگی رو ریختم تو بازی . بازی هنگ کرد و دیگه کار نمیکنه . کسی میدونه چجوری میشه درستش کنم
آدمهایی که تو مراحل هستن و دندون دارن یعنی صحبت میکنن نمیتونن جای مردم عادی توی شهر باشن. چون مردم صحبت نمیکنن و در کل نوع اسکلاتشون با هم فرق میکنه. بهتره از کارکترهایی که چشم و دندون جداگانه ندارن استفاده کنی. به تکسچر نگاه کنی دندون رو اون پایین میبینی.
در ضمن تو تکسچرت از رنگ سفید خالصی استفاده کردی. بهتره با یه ابزاری مثل brush یکم سایه ی تیره بهش بدی تا هم طبیعی تر بشه مثل چروک و هم بهتر و قشنگ تر باشه.
این هم یک پک توپ برای اسلحه. قبلا هم یکی گذاشتم.
- اسلحه فکر میکنم b34 بازی کانتر
- نارنجک
- بمب ساعتی با کنترل جدید
- اسلحه شک
- تغییر جت بک
- اسلحه Ak47 جدید
حجم 450 کیلوبایت
نه تکسچر رو من ساختم و نه DFF . فقط من آپلودش کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقای oficcer راست میگن من این رمز رو زدم و همه شهر ریختن به هم!!!!
اپآقا بهزاد شما کارت از ما جلو تره.
حالا این سمند را بزار :d
پس چرا من آدماي دندون دار به جاي غير دندون دار ريختم بازي هيچي نشد (البته با dff شون)
کسی می تونه کاری کنه تا هر وقت که ما کارخلاف کنیم پلیس ما رو تعقیب کنه یا یک ستاره بشیم؟
حالا اینو چه جوری بریزیم توبازی؟
سلام
فکر نمیکنم رمزی برای افزایش ترافیک باشه من خیلی جاهای معتبر گشتم ولی نبود فکر کنم برا افزایش ترافیک باید فایلی تو بازی رو تغییر بدیم مثلا اگه دقت کرده باشین شب ها ترافیک کمتر هست و همینطور روز های بارانی و طوفانی ولی اول شب ترافیک زیاد میشه.... بنابراین باید فایلی باشه که با تغییر اون بشه میزان ترافیک در طول روز افزایش داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)