دیگه هیچ سرور مچی نمونده میشه یکی معرفی کنید ؟؟ البته xenplus بعضی موقع ها هست , راستی مهدی تو دیگه کانتر نمیای ؟؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دیگه هیچ سرور مچی نمونده میشه یکی معرفی کنید ؟؟ البته xenplus بعضی موقع ها هست , راستی مهدی تو دیگه کانتر نمیای ؟؟
مطمئن باش اونای که میان pub بازیشون خوب نیس من خودم یه روزگاری تو mg بودم همیشه هم توپ فرگ ولی وقتی رفتم gz فهمیدم pub چیه تازه توپ فرگای اونا هم به پای اونایی که تو mix ها و match ها هستن به نظر من شما هم برو یه بار تو mix شرکت کن بعد معنی pro میفهمی اون موقع دیگه دوست نداری بری تو pub
[QUOTE] [تو awperها هم به نظرم این Raider بهترین هستش./QUOTE] شما وحید nfs رو میشناسی؟ اگه آره که عجیبه raider رو بهترین میدونی اگرم نه فقط بدون که این خودش تکی Giant و sitoon رو تو awp سوسک کرده.
[QUOTE=Hessam_7800gtx;3833931]بله دیدمش. در ضمن من نگفتم که Giant و SiToOn بهترین awperها هستن. SiToOn به نظر من بهترین rifleman هستش. قدیما هم یکی بود به اسم Sydow1 که اونم کارش تو awp خیلی درست بود. از بچه هایی که پاب میان هم به نظر من هادی cod3 اسنایپ خوب میزنه. ولی بازم تاکید میکنم که به نظر من این Raider از همه بهتره تو awp.[تو awperها هم به نظرم این Raider بهترین هستش./QUOTE] شما وحید nfs رو میشناسی؟ اگه آره که عجیبه raider رو بهترین میدونی اگرم نه فقط بدون که این خودش تکی Giant و sitoon رو تو awp سوسک کرده.
چرا میام. البته خیلی کم![]()
البته الان از نظر سطح بازی، MG خیلی بهتر از GZ هستش (قبلا برعکس بود) البته این حرف درست نیست که تمام کسایی که میان پاب بازیشون خوب نیست. کسایی مثل ممد Naikon و رضا Taz و عطا Kakero Uga و هادی Cod3 و Infernal و علی Shooter(البته نمیدونم هنوزم میاد یا نه) و ... هستن که خیلی خوب بازی میکنن.
دوستان انگار کلا کانتر مشکل داره !
من الآن روی ویندوز 7 نسخه ی RC1 هم تست زدم ، اولا همونطوری بود ، دوما وقتی بیشتر از 10 ثانیه تو منوی بازی میموندی همون ارور Don't Send رو میداد .
حالا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست .......
کانتر سورسو خیلی ها دوست ندارن، چون باگ کلاش توش برطرف شده و دیگه نمیشه با کلاش اونم با فاصله زیاد تک تیر هد شات کرد، طرفدارای کمی داره مخصوصا تو گیم نت ها، گیم نتی که ما میریم 38 تا سیستم داره فقط روی 4 تاش کانتر سورس نصبه، طرفدارای کمی هم داره و داره خاک میخوره...
ولی میتونی سرورهاشو گیر بیاری بازی کنی، من خودم اطلاع زیادی ازش ندارم... چون یکی دو دست بیشتر بازی نکردم.
هر چی از سورس میدونستم گفتم، اطلاعاتم کم بود، امیدوارم مفید بوده باشه![]()
[quote=mahdi_mbi;3833974]منظور من این بود که خودش تکی 2 تا پرو رو ترکونده!!
سلام
من زمانی که یکی میشینه نمیتونم بزنمش باید چی کار کنم؟؟
چی میشه که یکی پرو میشه؟؟
سالهای زیاد و تجربه؟
میشه مثلا یکی با یه سال بازی کردن یه ادمه 8 ساله رو یزنه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)