تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 508 از 983 اولاول ... 8408458498504505506507508509510511512518558608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

دیگه هیچ سرور مچی نمونده میشه یکی معرفی کنید ؟؟ البته xenplus بعضی موقع ها هست , راستی مهدی تو دیگه کانتر نمیای ؟؟

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

کی گفته سنس پلیرهای معروف 1.5 تا 3 هست؟!! مستر گیم آفتاب نیومدی مگه؟ shoter و sina و سایر بازیکنای حرفه ای دیگه مثل admin - haji و warning ، و... سنس ماوسشون تو 3 هست مگه؟ ازشون بپرس!!
    مطمئن باش اونای که میان pub بازیشون خوب نیس من خودم یه روزگاری تو mg بودم همیشه هم توپ فرگ ولی وقتی رفتم gz فهمیدم pub چیه تازه توپ فرگای اونا هم به پای اونایی که تو mix ها و match ها هستن به نظر من شما هم برو یه بار تو mix شرکت کن بعد معنی pro میفهمی اون موقع دیگه دوست نداری بری تو pub

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

[QUOTE] [تو awperها هم به نظرم این Raider بهترین هستش./QUOTE] شما وحید nfs رو میشناسی؟ اگه آره که عجیبه raider رو بهترین میدونی اگرم نه فقط بدون که این خودش تکی Giant و sitoon رو تو awp سوسک کرده.

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=Hessam_7800gtx;3833931]
    [تو awperها هم به نظرم این Raider بهترین هستش./QUOTE] شما وحید nfs رو میشناسی؟ اگه آره که عجیبه raider رو بهترین میدونی اگرم نه فقط بدون که این خودش تکی Giant و sitoon رو تو awp سوسک کرده.
    بله دیدمش. در ضمن من نگفتم که Giant و SiToOn بهترین awperها هستن. SiToOn به نظر من بهترین rifleman هستش. قدیما هم یکی بود به اسم Sydow1 که اونم کارش تو awp خیلی درست بود. از بچه هایی که پاب میان هم به نظر من هادی cod3 اسنایپ خوب میزنه. ولی بازم تاکید میکنم که به نظر من این Raider از همه بهتره تو awp.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه هیچ سرور مچی نمونده میشه یکی معرفی کنید ؟؟ البته xenplus بعضی موقع ها هست , راستی مهدی تو دیگه کانتر نمیای ؟؟
    چرا میام. البته خیلی کم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن باش اونای که میان pub بازیشون خوب نیس من خودم یه روزگاری تو mg بودم همیشه هم توپ فرگ ولی وقتی رفتم gz فهمیدم pub چیه تازه توپ فرگای اونا هم به پای اونایی که تو mix ها و match ها هستن به نظر من شما هم برو یه بار تو mix شرکت کن بعد معنی pro میفهمی اون موقع دیگه دوست نداری بری تو pub
    البته الان از نظر سطح بازی، MG خیلی بهتر از GZ هستش (قبلا برعکس بود) البته این حرف درست نیست که تمام کسایی که میان پاب بازیشون خوب نیست. کسایی مثل ممد Naikon و رضا Taz و عطا Kakero Uga و هادی Cod3 و Infernal و علی Shooter(البته نمیدونم هنوزم میاد یا نه) و ... هستن که خیلی خوب بازی میکنن.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان انگار کلا کانتر مشکل داره !
    من الآن روی ویندوز 7 نسخه ی RC1 هم تست زدم ، اولا همونطوری بود ، دوما وقتی بیشتر از 10 ثانیه تو منوی بازی میموندی همون ارور Don't Send رو میداد .
    حالا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست .......

داره خودمونی میشه Proeex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر جا که او باشد

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم نظرتون رو درومورد کانتر سورس بدونم که ایا به درد میخوره از چه لحاظ
    کانتر سورسو خیلی ها دوست ندارن، چون باگ کلاش توش برطرف شده و دیگه نمیشه با کلاش اونم با فاصله زیاد تک تیر هد شات کرد، طرفدارای کمی داره مخصوصا تو گیم نت ها، گیم نتی که ما میریم 38 تا سیستم داره فقط روی 4 تاش کانتر سورس نصبه، طرفدارای کمی هم داره و داره خاک میخوره...

ولی میتونی سرورهاشو گیر بیاری بازی کنی، من خودم اطلاع زیادی ازش ندارم... چون یکی دو دست بیشتر بازی نکردم.

هر چی از سورس میدونستم گفتم، اطلاعاتم کم بود، امیدوارم مفید بوده باشه

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

[quote=mahdi_mbi;3833974]

بله دیدمش. در ضمن من نگفتم که Giant و SiToOn بهترین awperها هستن. SiToOn به نظر من بهترین rifleman هستش. قدیما هم یکی بود به اسم Sydow1 که اونم کارش تو awp خیلی درست بود. از بچه هایی که پاب میان هم به نظر من هادی cod3 اسنایپ خوب میزنه. ولی بازم تاکید میکنم که به نظر من این Raider از همه بهتره تو awp.
    منظور من این بود که خودش تکی 2 تا پرو رو ترکونده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

سلام

من زمانی که یکی میشینه نمیتونم بزنمش باید چی کار کنم؟؟

چی میشه که یکی پرو میشه؟؟

سالهای زیاد و تجربه؟

میشه مثلا یکی با یه سال بازی کردن یه ادمه 8 ساله رو یزنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •