سلام دوستان
من خواستم سیمکارت رو روی گوشی K800 خودم عوض کنم که وقتی سیمکارت رو عوض کردم دیگه روشن نشد کامپیوتر هم نمیشناسش و شارژ هم نمیشه!
لطفا کمک کنید!
سلام دوستان
من خواستم سیمکارت رو روی گوشی K800 خودم عوض کنم که وقتی سیمکارت رو عوض کردم دیگه روشن نشد کامپیوتر هم نمیشناسش و شارژ هم نمیشه!
لطفا کمک کنید!
شما گوشی رو قبلا هک کردی؟
وقتی سیمکارتو درآوردی گوشیت به برق وصل بود؟
يه تستي كن ببين باطريت خالي نشده ... ؟![]()
برنامه چراغ قوه K800 رو یکی بزاره لطفا"
هرچی تو انجمن گشتم پیدا نشد
در گوشی های K800i , K790 نمیتوان از فلش آنها به عنوان چراغ قوه استفاده کرد و این امکان به صورت نرم افزاری در گوشی وجود نداره . شما با استفاده از این برنامه می تونید از فلش سفید و قرمز گوشی به عنوان چراغ قوه استفاده کنید !موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان چند سئوال اساسي !!!
1- فلش پلير براي k800i مي خواستم
2- راهي براي بالا بردن كيفيت فيلمبرداري هست ( مثلا از 3جي پي به ام پي 4 تبديل بشه ؟)
3- حداكثر رمي كه ساپورت ميشه چنده ؟ 2 يا 4
سلام من يه K810i دارم فكر كنم مدل 2006 باشه و طبعا" قديمي.
از هك كردن گوشي هم هيچي نميدونم. ورژن نرم افزاري دوربينش:
Camera SW versions
Camera
Current: 2.5
Video call camera Current: 2.3
مي باشد. دوربين اين گوشي خيلي برام كاربرد داره و چون فعلا" دوربين ديجيتال ندارم از اين دوربين استفاده ميكنم و عكسهاي خوبي هم باهاش دارم.
1.حال سوال من اينه اگه گوشيمو هك كنم ورژن آن بهتر و عملكرد و كيفيت عكسهايش بهتر ميشود؟
2.خودم ميتونم با لپ تاپ و كابل گوشي اونو هك كنم(لينك آموزش كلي براي يك فرد كاملا" مبتدي و تازه كار رو لطف كنيد)
3.ديگه چه امكانات جديدي به گوشي من اضافه ميشه؟مثلا" كيفيت صدا؟ تغيير آيكن ها و...
4.كلا" اين كار رو توصيه ميكنيد يا خير؟
دوست عزیز پست اول این تایپک رو حتما بخون برای هک کردن گوشی هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
+
1. هک کنـــی بهتر میشه ولی نه از نظر دوربین و صدا کارایی و سرعت خوب میشه
بعدش میتونی با ریختن درایو صدا و دوربین کیفیت رو ببری بالا . . .
2. آره میتونی ولی باید برنامه setool2lite رو داشته باشی برای هک کردن گوشیتون !
3. امکاناتش گفتم اضافه نمیشه باید خودت اضافه کنــی که اضافه کردنش هم راحته !
4. توصیه میشــه برای تغییر و تحول گوشی و تغییر دادن ایکون و غیره
موفق باشید!![]()
دوستان چند سئوال اساسي !!!
1- فلش پلير براي k800i مي خواستم
2- راهي براي بالا بردن كيفيت فيلمبرداري هست ( مثلا از 3جي پي به ام پي 4 تبديل بشه ؟)
3- حداكثر رمي كه ساپورت ميشه چنده ؟ 2 يا 4
1 - فلش ساپ.رت نمیکنه
2 - میشه به mp4 تبدیل کرد (من خودم این کارو کردم) ولی تو کیفیت تاثیری نداره
3 - تا دو راحت ساپورت میشه (اگه اشتباه نکنم یه نفر اینجا 4 هم تست کرده بود)
دوستان
جدید ترین فایل های فلش کا 800 رو میخواستم
CID52
الان اینو نصب دارم
R8BF003 - FARSI
K800_R8BF003_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn
K800_R8BF003_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn
از این دوتا جدیدتر هم امده؟ اگه اره لطفا لینک بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)