بازی gt5 برای کنسول ps3 قرار است به صورت انحصاری ساخته بشه و در سال 2010 به بازار عرضه بشه و در نقاط دیگر هم با کمی تاخیر به بازار خواهد امد
اقای Kazunori Yamauchi خالق بازی gt5 در مصاحبه ای جدید به مسئله اشاره نمود که همیشه با یک حس روبرو هستید ما برای بهتر شدند بازی سالی یک بار یا بیشتر به مسابقات میریم و از اونها عکس میگیریم و اونهارو از نزدیک تعقیب میکنیم و همون مسابقه هارو باز هم از تلوزیون دوباره میبینیم و بعد به استدیو برمیگردیم و GT5 بازی میکنیم و اون رو برسی میکنیم و همش یک شکل هست ولی GT5 نسبت به مسابقات واقعی جذابتر هست !
و این هم یک مصاحبه هست که یک خبرنگار به نام Xavier Ocampo با شخص Kazunori Yamauchi داشته که از زبان او میبینیم
اقای Kazunori Yamauchi که از همان سری gt1 بر سر تیمش قرار دارد حالا برای GT5 سخنان جالب رو برای ما گفته است
خبرنگار: به اقای Kazunori Yamuchi بسیار احترام قائل هستم با ایشون مصاحبه کردن نسیب هر کس نمیشود و این برای من باعث افتخار هست . روز رو خیلی عادی شروع کردم و به استدیوی Polyphony Digital رفتم همه افراد رو سرحال دیدم و در همین بین هم Kazunori Yamauchi رو دیدم از اینکه با Kazunori Yamauchi بسیار دوست هستم اون رو Sensei لقب گزاشتم (مبارزه مسابقه اى) او میاد و میره روی platform در اول ورژن GT برای PSP بحث میکنه و از اینکه اضافه کردن ماشینها در PSP نسبت به GT5 بسیار راحتر است صحبت میکنه
خبرنگار: ایشون الان در حال نشان دادن GT5 هستند و برای اولین بار اقای Kazunori Yamuchi ویدئویی رو نشان دادن که من جایی ندیده بودم خارج از استدیو و گمان نمیکنم کسی هم دیده باشد . که در این انجا مسابقات NASCAR را نشان میدهد و بعد از ان به ماشینهای رالی میپردازه . و تفاوتهایی که در شب و روز دارند را نشان میدهد و قسمتی هم از مسابقات در شب را به نمایش میگزارد و قسمتهایی ار ماشینهایی را که تصادف کردهاند را نشان میدهد . و تمام این فیلما از Replay بازی بود و این بسیار جالب بود برای من . و جالبتر اینکه تمام خصارتها و صدماتی که در ماشین به وجود میامد ربطی به کنفرانس TGS9 نداشت
خبرنگار: با اقای Yamuchi احوال پرسی میکنم و وقتی به ایشون sensei گفتم روی لبشون تبسمی به وجود امد و سریع به بحث gt5 میپردازیم اقای Yamuchi از اینکه فشاری بسیار رو از اینکه بازی GT5 را زودتر بیرون بدهند تحمل میکنند را بیان کردند و از اینکه دنیا سریع میخواد ما این بازی رو زودتر بیرون بدهیم فشار بسیاری روی ایشون هست و تحملش سخت است رو گفتند و از ایشون در مورد اینکه چرا ساخت GT5 اینفدر طول کشید 5 سال میپرسم و ایشون مخندن و از من سوال میکنن شما میدونید ایا GT1 چند سال طول کشید؟ و من میگم نه میگن ان هم 5 سال طول کشید و ما خواستیم بازی رو از سر تا پایینش رو از نو بسازیم و به خاط همین هم این مدت طول کشید و Yamuchiمیگه در عوضش GT6 رو ما خیلی زودتر خواهیم ساخت و خیلی راحتر خواهد بود . و باز هم از فشارهایی که سونی بهش وارد میکنه حرف میزنه و از اینکه کل تیم بازی سازی به مدت 6 ماه باخوانوادهاشون خداحافظی کردند و لاحاف دوشک به استیدیو امدند و همینجا شب رو سپری میکنن . ( خودش هم همینطور)
ولی متاسفانه وقتی به چشم Polyphony Digita ها نگاه میکنم اون فداکاری که برای بازی و یک کار باید ببینیم نمیبینم راستش رو بخوهاید ما غربیها زیاد این چیزها رو نیفهمیم
اقای Yamuchi از GT حرف میزنه و از اینکه از وقتی رانندگی میکنه حس خوبی بهش دست میده و دوست داره این حس رو همه امتحان کنن و از کارهایی که در GT انجام دادند حرف میزنه و از اینکه سخترین کار بر روی GT2 بود که میگه ما به خاطر کوتاهی وقت خیلی سختی کشیدیم و بازی مارو اذیت میکرد .
ایشون با اشاره به بازی GT5 که تمامی ماشینها از مدل های داخلی گرفته تا کوچکترین جزئیاتش و همه چیز اونها از مدل واقعی گرفته شده است در مورد حسارت در بازی زیاد نمیخواهد حرف بزند و گویا این یک سر هست برای اونها ولی دراخر میگه از ما عالی میخوان؟ باشه ما هم عالی رو براشون درست کردیم
و در ادامه میگن بهترین ویژگی GT5 مسابقات Nascar است که با سرعتهای بسیار بالا از پیست خارج میشن . تصادف میکنن و خصارت میبینن و این خیلی هیجا انگیز خواهد بود میگوید
در مورد مسابقه در شب هم به این نکته اشاره میکنن که هر کاری که بتونم برای بهتر و زیبا شدنش انجام میدم
و تمام تیم ما همه ما بر روی چیزی رو که شما در بازیهای دیگه دید کار نمیکنن ما تلاش میکنیم چیزیهایی جدیدی که در جای دیگه ندیده اید رو به شما نشان بدیم در اینجا از استدیوی Polyphony Digital میشوم
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع اصلی:
کد:
کد: