تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 508 از 959 اولاول ... 8408458498504505506507508509510511512518558608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

آدم تا خودش ميتونه تفاوت رو ببينه ديگه به حرف مردم گوش نميكنه...
    در ضمن جوجه رو آخر پائيز ميشمورن...
    با این که به این تاپیک مربوط نمیشه ولی :

خوب این که شما نظرات ابر developer های videogame industry که این صنعت رو دستشون میچرخه رو بی ارزش و تحت عنوان مردم حساب میکنی قضیش جداست

در مورد شمردن جوجه هم شماره های قبلی این بازی در Versus کردن شمردن جوجه که نه شمردن عقاب رو هم به سایر developer ها دیکته کرده
    این شماره که جای خود دارد بسی

2. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض آمار فروش کنسول ها در ژاپن ، DS باز هم در صدر جدول

آمار فروش کنسول ها در که توسط Media Create حاکی از برتری کنسول های دستی داشته است . طبق این گزارش کنسول دستی DS با فروش 63,954 واحد دوباره در صدر جدول قرار گرفته است و PSP نیز به دنبال آن با فروش 51,215 واحد در رده دوم قرار گرفت .
    X360 با فروش نچندان خوبی باز هم از Wii و PS3 پایینتر قرار گرفت .
    لیست کامل فروش کنسول ها در ژاپن در این هفته :

DS – 63,954
    PSP – 51,215
    PS3 – 37,538
    Wii – 35,392
    Xbox 360 – 4,244
    PS2 – 2,179

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام دوستان مثل اینکه بازی Saw ریلیز شده البته برای xbox و ps3 آخر اکتبر هم برای pc کسی از دوستان
    نسخه کنسولی رو امتحان کرده یا نه.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Turn 10 : فیزیک Forza 3 تکرار نشدنی است

Dan Greenawalt از Turn 10 میگوید :
    این بسیار سخت خواهد بود تا سازنده های دیگر بتوانند فییزیکی مثل Forza3 خلق کنند .

او در مصاحبه با CVG می افزاید :
    " ما برای Yamauchi و تیم حرفه ای Polyphony Digital احترام بسیاری قائلیم ، انها سازنده های بسیار عالی هستند اما شخصا به این اعتقاد دارم که خیلی سخت است بتوانیم تکرار همچین فیزیکی را در یک بازی ریسینگ دیگر ببینیم "

" ما فیزیک بازی را در 360 هرتز اجرا میکنیم ،من نمیدونم ایا بازی دیگری قادر به انجام این کار هست ؟"
    اما اینکه شما تعهد خود را به فیزیک داشته باشید حتما دلیل داشتن یک گرافیک فوق العاده نیست .

"Forza2 دارای فیزیکی فوق العاده و گرافیکی نسبتا خوب بود ! اما حالا Forza 3 هم فیزیکی عالی و هم گرافیکی عالی دارد ! ما چیز های جدیدی در مورد Xbox یاد گرفتیم ،اما ما همچنان اولویت اصلیمان فیزیک است نه گرافیک . این یکی از تفاوت هاست ."

" GT یک بازی بسیار عالی است و وقتی که عرضه شود من ان را بازی خواهم کرد ، اما من فکر میکنم بدون مشارکت و همکاری با ما ، تکرار چنین فیزیکی که تیم ما انجام داده بسیار مشکل است "

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منیع اصلی:
    کد:

6. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض جنجال بر سر امتیاز GameTrailers به uncharted 2

GameTrailers یکی از محبوبترین وبسایت های مربوط به بازیهای کامپیوتری اخیرا بازی uncharted 2 را نقد کرد و به ان امتیاز 9.3 ار 10 داد . ظاهر این امتیاز مورد طبع برخی قرار نگرفته و اقای Shane Satterfield سردبیر تحریریه ی GameTrailers تصمیم گرفته تا از این نقد جنجالی دفاع کند . متن زیر ترجمه ی جواب وی به طرفداران معترض بازیست :

:" تا انجا که به انتقادات مردم به نقد بازی مربوط است , من بیشتر از همه شاهد مردمی بوده ام که از این که من به صورت پیاپی به اصیل نبودن بازی اشاره کرده ام عصبانی شده اند. و این مساله ای بوده که بیشتر اعتراضات در رابطه به ان بوده است. و واقعیت امر اینست که uncharted 2 یک بازی اصیل ( original ) نیست و هیچ کاری را که تا پیش از این در بازیهای دیگر به انجام نرسیده باشد را انجام نداده است. بیشتر مردم می گویند : " خوب شما این بازی رو با gears of war مقایسه کردین , چرا به gow امتیاز بیشتری دادید ؟ " gow 2 یک سال پیش به بازار ارائه شد و نسخه ی اول ان نیز مدتها پیشتر منتشر شد پس طبیعی است که انتظارات با گذشت زمان تغییر پیدا کند. شما نمی توانید یک بازی تکراری با استفاده تمامی المان های موفق بازیهای قدیمی دیگر بسازید و انتظار داشته باشید که بازی شما همان امتیاز بازیهای یک سال پیش را بگیرد.

اما براستی چیز اصیلی در بازی uncharted 2 وجود نداشت. اگر بخواهم با شما کاملا صادق باشم امتیاز 9.3 که این بازی موفق به کسب ان شد به اندازه ی هر بازی مشابه دیگری که در اینده در gametrailers نقد خواهد شد , است و این قاعده ی کار ماست. وقتی که ما یک بازی را نقد می کنیم بیش از همه تاکید ما بروی اصالت ان است. فکر می کنید چرا super mario galaxy امتیاز بسیار بالایی گرفت ؟ به این علت که دست به نواوری هایی زده بود که تا ن زمان در هیچ بازی دیگری تجربه نشده بود. المان های پلتفرمینگ ان بازی زمین تا اسمان با دیگر بازیها متفاوت بود . ما شاهد چنین نواوریهایی در uncharted 2 نیستیم . و باز هم بایستی عنوان کنم که من یک میلیون بار گفته ام که بازی uncharted 2 به طور دیوانه واری شگفت انگیز است و خط اخر نقد می گوید :" اگر شما ps3 دارید حتما بازی را تهیه کنید " بیش از این چه میتوانم بگویم ؟ اما در عین حال نیز نمی توانم بازیهای دیگر را که بهتر بودند و برای نواوری دست به ریسک زدند را نادیده بگیرم. و این چیزی است که uncharted 2 دست به انجام ان نزده است سازندگان uncharted2 در ساخت این بازی دست به هیچ گونه ریسکی نزده ند. انها تنها خصوصیاتی را که مطمئن بودند مورد علاقه مردم خواهد بود را درون بازی به کار گرفته اند. که البته هیچ اشکالی نیز در ان نیست ولی انتظار امتیازاتی چون 9.8 یا 9.5 و بالاتر از انرا برای چنین بازی نداشته باشید "

بازی uncharted 2 به طور اختصاصی روز 13 اکتبر امسال برای ps3 به بازار ارائه خواهد شد.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

8. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض یک بازی خشن دیگر برای Wii !

تیم لهستانی Bloober Team اعلام کرده است که یک بازی ترسناک برای WiiWare با عنوان Last Flight منتشر خواهد شد.

شما در این بازی scrolling -----and-slash کنترل یک فرد با اضافه وزن به نام لری را که باید با خون اشام های متهاجم مقابله کند بدست میگیرید ،او مجبور است این کار را با امکانات بسیار محدود انجام دهد ! با تکه تکه کردن آنها معمولا بوسیله ی ساتور !

Bloober می گوید بازی در کنسول Wii با توجه به مدل کنترل آن بر پایه گیمپلی است یعنی شما بازی را احساس میکنید .
    این بازی در اواخر سال جاری در چهار قسمت منتشر خواهد شد.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

10. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض مصاحبه با خالق Gran Turismo 5 و ادعایی عجیب !

بازی gt5 برای کنسول ps3 قرار است به صورت انحصاری ساخته بشه و در سال 2010 به بازار عرضه بشه و در نقاط دیگر هم با کمی تاخیر به بازار خواهد امد

اقای Kazunori Yamauchi خالق بازی gt5 در مصاحبه ای جدید به مسئله اشاره نمود که همیشه با یک حس روبرو هستید ما برای بهتر شدند بازی سالی یک بار یا بیشتر به مسابقات میریم و از اونها عکس میگیریم و اونهارو از نزدیک تعقیب میکنیم و همون مسابقه هارو باز هم از تلوزیون دوباره میبینیم و بعد به استدیو برمیگردیم و GT5 بازی میکنیم و اون رو برسی میکنیم و همش یک شکل هست ولی GT5 نسبت به مسابقات واقعی جذابتر هست !

و این هم یک مصاحبه هست که یک خبرنگار به نام
    Xavier Ocampo با شخص Kazunori Yamauchi داشته که از زبان او میبینیم

اقای Kazunori Yamauchi که از همان سری gt1 بر سر تیمش قرار دارد حالا برای GT5 سخنان جالب رو برای ما گفته است

خبرنگار: به اقای Kazunori Yamuchi بسیار احترام قائل هستم با ایشون مصاحبه کردن نسیب هر کس نمیشود و این برای من باعث افتخار هست . روز رو خیلی عادی شروع کردم و به استدیوی Polyphony Digital رفتم همه افراد رو سرحال دیدم و در همین بین هم Kazunori Yamauchi رو دیدم از اینکه با Kazunori Yamauchi بسیار دوست هستم اون رو Sensei لقب گزاشتم (مبارزه مسابقه اى) او میاد و میره روی platform در اول ورژن GT برای PSP بحث میکنه و از اینکه اضافه کردن ماشینها در PSP نسبت به GT5 بسیار راحتر است صحبت میکنه

خبرنگار: ایشون الان در حال نشان دادن GT5 هستند و برای اولین بار اقای Kazunori Yamuchi ویدئویی رو نشان دادن که من جایی ندیده بودم خارج از استدیو و گمان نمیکنم کسی هم دیده باشد . که در این انجا مسابقات NASCAR را نشان میدهد و بعد از ان به ماشینهای رالی میپردازه . و تفاوتهایی که در شب و روز دارند را نشان میدهد و قسمتی هم از مسابقات در شب را به نمایش میگزارد و قسمتهایی ار ماشینهایی را که تصادف کردهاند را نشان میدهد . و تمام این فیلما از Replay بازی بود و این بسیار جالب بود برای من . و جالبتر اینکه تمام خصارتها و صدماتی که در ماشین به وجود میامد ربطی به کنفرانس TGS9 نداشت

خبرنگار: با اقای Yamuchi احوال پرسی میکنم و وقتی به ایشون sensei گفتم روی لبشون تبسمی به وجود امد و سریع به بحث gt5 میپردازیم اقای Yamuchi از اینکه فشاری بسیار رو از اینکه بازی GT5 را زودتر بیرون بدهند تحمل میکنند را بیان کردند و از اینکه دنیا سریع میخواد ما این بازی رو زودتر بیرون بدهیم فشار بسیاری روی ایشون هست و تحملش سخت است رو گفتند و از ایشون در مورد اینکه چرا ساخت GT5 اینفدر طول کشید 5 سال میپرسم و ایشون مخندن و از من سوال میکنن شما میدونید ایا GT1 چند سال طول کشید؟ و من میگم نه میگن ان هم 5 سال طول کشید و ما خواستیم بازی رو از سر تا پایینش رو از نو بسازیم و به خاط همین هم این مدت طول کشید و Yamuchiمیگه در عوضش GT6 رو ما خیلی زودتر خواهیم ساخت و خیلی راحتر خواهد بود . و باز هم از فشارهایی که سونی بهش وارد میکنه حرف میزنه و از اینکه کل تیم بازی سازی به مدت 6 ماه باخوانوادهاشون خداحافظی کردند و لاحاف دوشک به استیدیو امدند و همینجا شب رو سپری میکنن . ( خودش هم همینطور)

ولی متاسفانه وقتی به چشم Polyphony Digita ها نگاه میکنم اون فداکاری که برای بازی و یک کار باید ببینیم نمیبینم راستش رو بخوهاید ما غربیها زیاد این چیزها رو نیفهمیم

اقای Yamuchi از GT حرف میزنه و از اینکه از وقتی رانندگی میکنه حس خوبی بهش دست میده و دوست داره این حس رو همه امتحان کنن و از کارهایی که در GT انجام دادند حرف میزنه و از اینکه سخترین کار بر روی GT2 بود که میگه ما به خاطر کوتاهی وقت خیلی سختی کشیدیم و بازی مارو اذیت میکرد .

ایشون با اشاره به بازی GT5 که تمامی ماشینها از مدل های داخلی گرفته تا کوچکترین جزئیاتش و همه چیز اونها از مدل واقعی گرفته شده است در مورد حسارت در بازی زیاد نمیخواهد حرف بزند و گویا این یک سر هست برای اونها ولی دراخر میگه از ما عالی میخوان؟ باشه ما هم عالی رو براشون درست کردیم
    و در ادامه میگن بهترین ویژگی GT5 مسابقات Nascar است که با سرعتهای بسیار بالا از پیست خارج میشن . تصادف میکنن و خصارت میبینن و این خیلی هیجا انگیز خواهد بود میگوید

در مورد مسابقه در شب هم به این نکته اشاره میکنن که هر کاری که بتونم برای بهتر و زیبا شدنش انجام میدم

و تمام تیم ما همه ما بر روی چیزی رو که شما در بازیهای دیگه دید کار نمیکنن ما تلاش میکنیم چیزیهایی جدیدی که در جای دیگه ندیده اید رو به شما نشان بدیم در اینجا از استدیوی Polyphony Digital میشوم

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:
    کد:

12. 3 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirfour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Gran Turismo جدید نسخه PC هم داره؟؟؟؟ امده یا کی می یاد؟؟

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

Gran Turismo جدید نسخه PC هم داره؟؟؟؟ امده یا کی می یاد؟؟
    فقط PS3 هست

بازی FIFA 10 در رتبه اول UK Chart ماند!
    ویرایش : ممنون Masoud King

همچینین بازی دوم Flashpoint Operation 2 : Dragon Rising شد و بهترین فروش Code Masters (حتی بیشتر از FUEL) شد
    رتبه سوم هم Need For Speed: Shift هست
    جدول این هفته UK Chart
    Last edited by h_r_v; 12-10-2009 at 14:02.

15. این کاربر از h_r_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بازی FIFA 10 باز هم به رتبه اول UK Chart بازگشت!
    البته منظور دوستمون این هستش که در رتبه اول موند!!

سایت IGN آمریکا بازی Brutal Legend رو نقد کرد و بهش نمره عالی 9 رو داد و IGN استرالیا هم به بازی نمره 9.3 رو داد!
    این اولین نقد این بازی بود که نقد خیلی مثبتی هم بودش!
    ااین بازی عنوانی اکشن ماجراجویی هستش که برای X360 و PS3 در 13 اکتبر منتشر خواهد شد! یعنی فردا!
    در بازی شما نقش Eddie Riggs بر عهد دارید! اطلاعات تکمیلی رو به زودی تر تاپیک جداگانه قرار خواهم داد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •