تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 508 از 859 اولاول ... 8408458498504505506507508509510511512518558608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام هرکاری میکنم تو کرج نمیتونم با سیم تی دی به شبکه fdd وصل بشم ! چه با 100 گیگ چه بدون بسته

با سلام در تهران هم سیم کارت تی دی به اف دی وصل نمیشه ، آمدم تو تخفیف نمایشگاه بگیرم و لا اقل برای صد گیگ به خاطر پوشش ضعیف تی دی به اف دی وصل بشم که آنهم هیچی ، خوب حالگیری کرد ایرانسل

2. این کاربر از arman320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام هرکاری میکنم تو کرج نمیتونم با سیم تی دی به شبکه fdd وصل بشم ! چه با 100 گیگ چه بدون بسته

با سلام در تهران هم سیم کارت تی دی به اف دی وصل نمیشه ، آمدم تو تخفیف نمایشگاه بگیرم و لا اقل برای صد گیگ به خاطر پوشش ضعیف تی دی به اف دی وصل بشم که آنهم هیچی ، خوب حالگیری کرد ایرانسل

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دیروز ثبت درخواست تعویض مودم دادم و امروز ۵:۵۴ عصر زنگ زدند نمایندگی ایرانسل اهوازیم کپی کارت ملی و ۸ هزار تومان برای پیک آماده کنید تا یک الی دو ساعت دیگه درب منزل تحویل بگیرید و گفتم پول ۸ هزار چی من نمیدهم گفت اجباره
    زنگ زدم ۷۰۷ گفت نه نباید بدهید و زنگ زدم نمایندگی اهواز و با ناراحتی گفت حالا شما نمیخوای نده و من رفتم کپی گرفتم ۵ ساعت موندم منتظر و دیدم ارسال نشد بخاطر ندادن پول زور مودم رو نفرستاد .

و تعجبم یک روزه مودم ارسال شده ولی نمایندگی نمیدهد .
    ثبت شکایت کردم ایمیل صدای مشتری ایرانسل

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای منم تهران سیم 4g تو مودم i40 کارنمیکنه
    یه مودم z6000 داشتم ۱۲۰ گیگ خریدم استفاده کردم خیلی هم خوب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما خودتون ازین روش استفاده کردید ؟ جواب داده ؟ بدون قطعی و افت سرعت و ... ؟

بنده هم امتحان کردم با قطعی بسیار زیاد و تا حدودی هم افت سرعت همراه بود

یادش بخیر نامحدود مخابرات، ایرانسل که دیگه واقعا داره کارشو خراب میکنه...

دقیقا منم نظرم اینه که بجای اینترنت نامحدود بیاد و قیمتای بسته هاشو کم کنه،
    معمولا روی بستر بیسیم ارائه نامحدود کاره جالبی نیست
    حتی میتونه بسته هاشو با حجم دانلود شبانه با قیمت قبل ارایه بده یا مثه هماره اول بره تو کاره دانلود نامحدود شبانه...

بنده هم طی بارها امتحان کردن سرعت در مکان های مختلف به همین نتیجه ی شما رسیدم

تائید میشه
    سلام
    شما می تونید بسته ترکیبی اینترنت ایرانسل بخرید مثلا یک ساله 144 گیگابایت 216000 تومان بعلاوه مالیات میشه 235440 تومان که گیگی 1635 تومان میوفته . ارزون تر از اون تی دی یا 4 جی همراه . فقط باید یک سیم 4 جی و یک سیم تی دی داشته باشین که 48 گیگ سیمکارت 4 جی و 96 گیگش ثابت هست.

پ . ن : بنده هنوز این بسته رو نخریدم اما بعد بسته 100 گیگ 6 ماه ام می خوام بگیرم.
    Last edited by zofishel; 07-11-2017 at 13:47.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

بلاخره صبح مودم به دستم رسید و پیک میگفت ۸ هزار بدهید و گفتم شکایت کردم صدای مشتری گفت ایرانسل هیچ کاری نمیکنه و گفت شما نمیخوای بدی نده
    الان مودم ۵۱۴۲ اومد سیم گذاشتم سیم کارتو شناخت فقط آنتن ثابت نمیشه تنظیمات نیازه یا باید سیم کارت ثبت نام بشود ؟
    یا جای مودم تغییر کند ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دیروز ثبت درخواست تعویض مودم دادم و امروز ۵:۵۴ عصر زنگ زدند نمایندگی ایرانسل اهوازیم کپی کارت ملی و ۸ هزار تومان برای پیک آماده کنید تا یک الی دو ساعت دیگه درب منزل تحویل بگیرید و گفتم پول ۸ هزار چی من نمیدهم گفت اجباره
    زنگ زدم ۷۰۷ گفت نه نباید بدهید و زنگ زدم نمایندگی اهواز و با ناراحتی گفت حالا شما نمیخوای نده و من رفتم کپی گرفتم ۵ ساعت موندم منتظر و دیدم ارسال نشد بخاطر ندادن پول زور مودم رو نفرستاد .

و تعجبم یک روزه مودم ارسال شده ولی نمایندگی نمیدهد .
    ثبت شکایت کردم ایمیل صدای مشتری ایرانسل
    سلام نمیگم پول زور بدید و وضیفشون هست.

اما بجای 8تومن میگفتی 4یا5تومن میدم تخفیف بده بیارش اینجوری با تماس و وقتی که گذاشتی همون مبلغ شد ..... ضمناحالا باز اگر شما تو خونه نباشی و کسی دیگری باشه میتونه تحویل نده و بازم حیرونت کنه بگه برو کارت اصل ملیتو بیار خودشخص هم باشه وووو

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام نمیگم پول زور بدید و وضیفشون هست.

اما بجای 8تومن میگفتی 4یا5تومن میدم تخفیف بده بیارش اینجوری با تماس و وقتی که گذاشتی همون مبلغ شد ..... ضمناحالا باز اگر شما تو خونه نباشی و کسی دیگری باشه میتونه تحویل نده و بازم حیرونت کنه بگه برو کارت اصل ملیتو بیار خودشخص هم باشه وووو
    پول ارزش نداشت ولی گفت اجباره به دروغ ندادم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بلاخره صبح مودم به دستم رسید و پیک میگفت ۸ هزار بدهید و گفتم شکایت کردم صدای مشتری گفت ایرانسل هیچ کاری نمیکنه و گفت شما نمیخوای بدی نده
    الان مودم ۵۱۴۲ اومد سیم گذاشتم سیم کارتو شناخت فقط آنتن ثابت نمیشه تنظیمات نیازه یا باید سیم کارت ثبت نام بشود ؟
    یا جای مودم تغییر کند ؟
    دوست عزیز ممکنه هنوز سیمکارت تو سیستمشون فعال نشده باشه ..بازم این مشکل برمیگرده به ارسال نکردن کپی ملی توسط نمایندگی.....زنگ بزنید باز پیگیر بشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یا جای مودم تغییر کند ؟
    هنوز فعال نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •