تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 508 از 752 اولاول ... 8408458498504505506507508509510511512518558608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلامي مجدد
    ممنون از توضيحاتتون در باره امپ،من و از كلي وقت و هزينه و سر درد و نتيجه نگرفتن و كلي مسايل ديگه نجات دادين.چون اگه وارد اين قضيه ميشدم خدا ميدونه تا كجاها منحرف ميشدم و سر از كجا در مياوردم.البته در مورد گفته اخرتون كه گفتين امپ معجزه نميكنه و فقط بعنوان واسط بهش نگاه كنم يه خورده دل سرد شدم چون براي تفكيك و بالا بردن كيفيت روش حساب باز كردم.
    براي audiophile بودنتونم يكي از دوستان عزيزم كه واقعا با استعداد هست و اكادميك موسيقي رو دنبال ميكني شما رو با اين اسم مورد خطاب قرار داد كه وقتي ايشون بگه يعني هستين.و نتيجه گيريش هم از دريافت ها و دركتون از صداي هدفون بوده كه با ريزترين جزييات توضيح دادين.و اينكه فقط گوش ادم نيست كه بايد قوي و دقيق باشه بلكه مغز شخص هم بايد قدرت حلاجي و تشخيص جزييات صدا رو داشته باشه كه با مرور زمان بدست نمياد بلكه استعداد و خدا دادي هستش.
    با تشكر ويژه
    Last edited by salar_221; 19-12-2011 at 00:20.

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خیلی ممنون اقا رضا خیلی خیلی کامل بود فقط یک سوال دیگه برام میمونه اونم اینه که کلا این مشخصات 2 برای تمام هدفون های سونی صدق میکنه یا نه فقط این مدل ؟
    چون حقیقتش من ازین هدفون کوچیکا داشتم هی از گوشم میوفته بیرون من mp3 p sony گرفتم
    [nwz-b163f]
    که هدستش زیاد خوب نیست گوشو اذیت میکنه خواستم ببینم شما مدلی سراغ دارید از برند سونی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام به شما

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD ، آیا از پس درایو کردن DT 990 PRO امپدانس 250 اهم بر می آید؟ چون آمپ داخلی هدفون ندارد ، بنابر این مجبوریم یک هزینه هم برای آمپ جدا بکنیم ، یا نه نیازی به آمپ نیست؟؟؟

کریتیو HD مشکلی بابت درایو کردن 990 نداره و اینکه آمپ داخلی رو حتی کارتهای ارزان قیمت 10 الی 30 تومنی هم دارند فقط تفاوتشون اینه که چه قدرتی دارند و چه کیفیتی به هر حال آمپ این کارت چندان تفاوت چشمگیری با کارت ایسوس نداره چون هر دو کارت از یک سری DAC استفاده می کنند که اتفاقآ DAC برروی کارت کریتیو جدید تر و با کیفیت تر هست و اینکه آمپ داخلی هر دو کارت قابل تغییر توسط کاربر هست البته به اینصورت که شما فقط می تونید Op Amp های خروجی رو به جهت افزایش کیفیت و نهایتآ برای افزایش قدرت با مدل مشابه از نظر پایه و مشخصات الکتریکی تعویض کنید

شما هم موفق باشید.
    سلام
    اقا رضا من یک ذره گیج شدم ، تو خیلی از پستهای سایت head-fi گفته Titanium HD ، آمپ داخلی هدفون ندارد ، فقط 2 مدل Xonar DG ، Xonar Essence ST/X آمپ داخلی هدفون دارند ، تو سایت کریتیو آسیا به 330Ohms اشاره کرده ولی حرفی از امپ نزده میشه یک تحقیق بکنید که این مدل آمپ داخلی هدفون دارد یانه ؟؟؟و تو درایو کردن مدل DT 990 PRO به مشکل نمیخورم؟؟

سایت کریتیو آسیا:

Headphone (330Ohms): 1Vrms

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نقل قول چند کاربرای سایت head-fi :

Does this card have a built in headphone amplifier
    No, while this card does have a dedicated headphones output, it does NOT have a dedicated amplifier circuit
    .

ممنون از شما

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ممنون اقا رضا خیلی خیلی کامل بود فقط یک سوال دیگه برام میمونه اونم اینه که کلا این مشخصات 2 برای تمام هدفون های سونی صدق میکنه یا نه فقط این مدل ؟
    چون حقیقتش من ازین هدفون کوچیکا داشتم هی از گوشم میوفته بیرون من mp3 p sony گرفتم
    [nwz-b163f]
    که هدستش زیاد خوب نیست گوشو اذیت میکنه خواستم ببینم شما مدلی سراغ دارید از برند سونی ؟

خواهش می کنم
    نه عزیزم این توضیحاتی که داده شد فقط برای همون دو مدل خاص بود و فکر نمی کنم منظور شما از معرفی کردن دو مدل ، به طور کلی با خود برند بود (:

به هر حال سونی برند خوبی هست اما مثل تمام برندهای دیگه هم مدل خوب داره و هم بد که اتفاقآ شما بین دو مدل خوب و بد داشتید انتخاب می کردید

همون مدل MDR-E10 خوبه و اگه بیس قوی تری دوست دارید MDR-ED12 هم مناسبه و متاسفانه مدل بهتری در این رده قیمت سونی فعلآ موجود نداره و از محصولات تازه وارد شده غیر از یک مدل گرون قیمت اطلاعی ندارم و بهتره که خودتون استعلام کنید

شما هم موفق باشید.

6. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    اقا رضا من یک ذره گیج شدم ، تو خیلی از پستهای سایت head-fi گفته Titanium HD ، آمپ داخلی هدفون ندارد ، فقط 2 مدل Xonar DG ، Xonar Essence ST/X آمپ داخلی هدفون دارند ، تو سایت کریتیو آسیا به 330Ohms اشاره کرده ولی حرفی از امپ نزده میشه یک تحقیق بکنید که این مدل آمپ داخلی هدفون دارد یانه ؟؟؟و تو درایو کردن مدل DT 990 PRO به مشکل نمیخورم؟؟

سایت کریتیو آسیا:

Headphone (330Ohms): 1Vrms

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نقل قول چند کاربرای سایت head-fi :

Does this card have a built in headphone amplifier
    No, while this card does have a dedicated headphones output, it does NOT have a dedicated amplifier circuit
    .

ممنون از شما
    سلام به شما

خوب احتمالآ اونها سوادشون از من خیلی بیشتره دیگه (:
    به هر حال هر دو آمپ داخلی دارند با این تفاو که خروجی قسمت IV در HD به یک جفت OpAmp انتقال داده می شه ولی در ایسوس به چیپ آمپ اختصاصی هدفون هر چند هر دو کارت در عمل از نظر توان صدا در یک رده نیستند و اینکه چیپ اختصاصی هم مزید بر علت ، باعث شده اون دوستان تصور کنند که یکی آمپ داره ولی اون یکی که چیپ اختصاصی نداره ، خیر

به هر حال اگه از نظر فنی و تخصصی بخایم مقایسه کنیم HD کیفیت نسبتآ کمی بهتر داره ولی ایسوس قوی تر هست اما هر دو کارت از نظر خروجی هدفون از نظر کیفیت تقریبآ در یک سطح قرار دارند

در آخر به نظرم اولویت انتخاب HD هست بعد ایسوس چون اینجا به راحتی قابل تهیه هست و هم اینکه خیلی خوش قیمت تر از رقیب نه چندان بهتر اون (منظورم با مدل مشابه) هست که تفاوت قیمت ریالی این دو حداقل 100 تومن هست که معادل هزینه یک آمپ بسیار بهتر هست

در آخر آخر HD برای درایو کردن 990 مشکل خاصی نداره ولی باز با این حال برای اینکه صدا رو به صورت حرفه ای بشنوید باید یک آمپ اختصاصی داشته باشید هر چند که ممکنه آمپ اختصاصی برای هدفونی مثل 990 کمی گرون قیمت باشه اما باید به فکر اینده هم بود

شما هم موفق باشید.

8. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

ببخشید بدون اجازه از دوستان متخصص جواب می دم

برای سوال اولتون بیشتر چه سبکهایی گوش می کنید وچه نوع هدفونی مد نظرتون هست؟
    و سوال دوم شما:
    HD201 هدفون خوبی هست و در رده قیمت خودش مناسب ولی نه به عنوان یک انتخاب عالی که اون هم بستگی به استفاده شما داره اما یه نکاهی هم به مدل HD202 II بکنید بد نیست

شما هم موفق باشید.
    تقریبا همه سبک ها رو گوش میدم ! فقط سبک راک رو کمتر از بقیه گوش میدم !

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تقریبا همه سبک ها رو گوش میدم ! فقط سبک راک رو کمتر از بقیه گوش میدم !
    نفرمودید که چه استایلی!
    به هر حال یه نکاهی به این مدلها بکنید:
    1. AKG K77
    2. EP-830

اگه بودجه رو کمی افزایش بدید K99 هم هدفون با کیفیتی هست

متاسفانه تمرکز موجودی بازار فعلی در این رده قیمت هاست یعنی مدلهای خوب هر دسته در این محدوده قیمتها قرار دارند و متاسفانه بودجه شما به اندازه کافی زیاد نیست که مدل بهتری بشه انتخاب کرد و میانه این رنج هم به سختی می شه مدلی که موجود باشه پیدا کرد:
    1. حدود 20 تومن
    2. 30 الی 50 تومن
    3. 70 الی 150 تومن
    4. 200 الی 500 تومن

شما هم موفق باشید

11. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

نفرمودید که چه استایلی!
    به هر حال یه نکاهی به این مدلها بکنید:
    1. AKG K77
    2. EP-830

اگه بودجه رو کمی افزایش بدید K99 هم هدفون با کیفیتی هست

متاسفانه تمرکز موجودی بازار فعلی در این رده قیمت هاست یعنی مدلهای خوب هر دسته در این محدوده قیمتها قرار دارند و متاسفانه بودجه شما به اندازه کافی زیاد نیست که مدل بهتری بشه انتخاب کرد و میانه این رنج هم به سختی می شه مدلی که موجود باشه پیدا کرد:
    1. حدود 20 تومن
    2. 30 الی 50 تومن
    3. 70 الی 150 تومن
    4. 200 الی 500 تومن

شما هم موفق باشید
    با تشکر از شما ،

این مدل های AKG 420- و AKG 518 چطور هستند ؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دنبال تراک های با کیفیت میگشتم به یه سری فایل های audio جالب بر خوردم که بنظرم خیلی جالب و سرگرم کننده اومد.البته برای بعضی ها شاید قدیمی باشه ولی یه بار شنیدنشون خالی از لطف نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهشون میگن holophonic.
    راستی اقا رضا با این تراک ها soundstage خیلی گسترده و باز هستش .اینها اقراق شدن یا میشه با همین فایل ها soundstage رو برای یک هدفون محاسبه کرد؟ چون برای بعضی از افکتها soundstage حداقل به بیش از 6 متر هم میرسه.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

متاسفانه موجودی الان ظاهرا فقط یک مدل آمپ لامپی هست که دو برابر قیمت هدفون انتخابی شماست که به صرفه نیست ولی توی این رنج هزینه ای که در نظر گرفتید سخت بشه آمپ مناسبی تهیه کرد و متاسفانه مدل مناسبی سراغ ندارم چون حداقل دو برابر باید هزینه کرد هر چند که واقعآ به نظر شما 598 اینقدر ارزش آمپ داره؟! (:
    صبر کنید چند وقت دیگه مدل های خوب موجود می شه اون وقت خرید کنید (:

شما هم موفق باشید.
    والا منم اعصابم به اندازه کافی ریخته بهم هدفون انتخاب میکنیم از اونور مثل ادم نمیتونیم ازش استفاده کنیم !!!
    مسلما ارزش نداره - کلا من امپ میتونم از خارج ردیف کنم ولی نمیدونم اصلا چه امپی مناسب هست برای این سری
    از هدفون ها و تا چه حدی جواب میده؟
    کلا تو برندها تو بازار جهانی چقدر باید هزینه کرد برای امپ برای همچین هدفونی ؟ شماهم که با صدای هدفون های
    سن هایزر اشنایی دارید .
    کلا داستانی شده هدفون میگیریم رو دستمون میمونه نمیدونیم چیکار کنیم بدون امپ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •