ترانس (محافظ؟) وصل نیست
چشم سه راهه معمولی رو عوض میکنم شاید خوب شد![]()
ترانس (محافظ؟) وصل نیست
چشم سه راهه معمولی رو عوض میکنم شاید خوب شد![]()
نه منظورم آداپتور مودمه
مگه مودمتون آداپتوری نیست؟چون مودم من هم آداپتوری است،یه آداپتور 12 ولت داره
اینم بگم میتونه مشکل از شرکت هم باشه مثل من که با پارس مشکل نوسان snr دارم
جالبه هر وقت نوسان هم میکنه تلفن شروع به خش خش میکنه،هر وقت هم مودم کلا جدا کنم از تلفن و فقط تلفن رو وصل کنم به پریز ،خش خشش قطع میشه،یعنی تجهیزات پارس روی تلفنمون خش خش می اندازه
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا بخرم اون رو تکی می فروشن؟ چقدره ... بگم اداپتور 12 ولت ؟
والا دیگه خسته شدم این 5 سال و امسال بهار و تابستون کچلم کرد
نمیدونم شاید بخاطر این هست مودم 24 ساعت روشن هست ... الان یه مودم با سیم دارم متنهی نمی دونم چرا اطلاعات و رمزمو میدم وصل نمیشه ... الان یه مودم گیر آوردم سرعت 150 اینا مخ صاحبشو بزنم 1-2 روز بگیرم برای تست ... بعد دیدی اونم رمز زدم نیومد مثل مودم قبلیآخه منو بگو 75 تومان خرج کردم 2بار هم قبل از این خرج کردم فقط برای سیم ... کیفیت فقط یکم بهتر شد (به جای پریدن چراغ و قطعی ... پینگ میره بالا و سرعت کم)
خود کسی نت میده پرسیدم گفت بیار 2تا مودم ها رو وصل کنم یکی بشه فقط وای فای اون یکی نت بده
Last edited by Iloveu-ALL; 11-09-2016 at 00:38.
شما مودمتون با چی وصله به برق؟با دوشاخه اس یا آداپتور؟با هر چی هست ممکنه اون آداپتور مشکل ساز باشه البته ممکنه
ولی نیازی به آداپتور نیست،شما یه مودم بیار تست کن
در مورد اون مشکلتون که میگید رمز نمیگیره کدوم رمز منظورتونه؟همون یوزر و پسوردی که شرکت به شما میده؟یوزر که شماره تلفن خونه است و پسورد هم که شرکت میده به بهتون.
اگر اینا رو مودم نمیپذیره مشکل از شرکته نه از مودم،دوستی هم این مشکلو داشت و تایپیکشو هم زده
اینکه رمز میدید و مودم نمیپذیره دلیلش اینه که شرکت گرفته رمز رو برای شما ذخیره کرده یا یه چیزی تو این مایه ها
سلام فعلا بیخیال مودم شدم الان ببین چقدر خوب dns میده :
یعنی من مطمئنم مشکل مودم نیست ... دیگه مشکل از چی هست پس!!
این بالا بودن dns مشکل ساز و نویز بالا باعث قطعی و عدم تحمل مودمم میشه!!
چون از سیم کشی داخلی که نیست => از مودم هم نباشه => پس از سیم کشی بیرون خونه هست که مخابرات 117 هم زنگ بزنی میان میگن مشکل نداره خط تون خوبه و نگاه میکنه بوق میخوره یا نه
یحتمل مودم قبلی مو ببرم پیش دفتر adsl مون برام درست کنه یوزر پس شو دارم دوست عزیز
ولی منتهی برای وای فای باید این مودم رو به هم دیگه وصل کنه ولی اگه اون کار رو کنم دیگه نمیتونم بطور تکی از مودم وای فای ام استفاده کنم دوباره باید ببرم درست کنم همین بعداز ظهر میبرم همین بهترین کار آخه مشکل این هست که این که نمیتونم چطوری از LAN بیام نت و همچنین مودم وای فای لعنتی ام این قدر خاموش روشن کردم دکمه پاورش خراب شده ... الان هم این قدر خرج دارم از چندجا ! اگه میدونستم مشکل از سیم کشی نیست میتونستم یه جا دیگه خرج کنم ... لعنتی اخه یکم بهتر شده یعنی مشکل از چیه
این هم وضعیت نت الانم: مشکل اینجاست که امروز خوبه بعدا دوباره قاط میزنه
و مجبورم شدم برای قطع نشدن فقط مودم وصل کنم
انگار یکی مودمو خاموش روشن میکنه ... آقا باید هر جور شده مخ اون آقا رو بزنم مودم رو بگیرم دیگه خسته شدم
بعد اون هم میارم تکی وصل میکنم 2 ساعت میمونم چیزی نمیشه (تو اون حالت بعضی روز ها بدجور قاط میکنه و قطع و وصل میشه!!) بعد تلفن وصل میکنم دوباره میبینم قطع میشه بعد باید چیکار کنم
بخدا الان 2 تا تاپیک زدم تو هر کاری میشد کردم ... حدود 50 تا فقط تو این تاپیک پست دادم آخرش هیچ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هیچ کس درد مرا نفهمید!! اگه میدونستم سیم ها رو عوض کنم بازم درست نمیشه حاضر بودم دیگه نت نیام ولی الان میخوام این مودم و بزنم داغون کنم
دیگه این را ها مونده عوض کردن مودم - عوض کردن دستگاه تلفن (ممکن مشکل از تلفن باشه که نیست)
ببرم مودم رو دم در تست کنم اخه چطوری من اونجا چند روز بذارم با pc ام 10 متر فاصله داره
update : دوباره قطع شده چند بار ==== و SNR ها اومد روی 6 تا 8
زنگ زدم کارشناس بیاد بررسی کنه
Last edited by Iloveu-ALL; 11-09-2016 at 14:49.
سلام
ممکنه از سمت شرکت باشه ها!!
من و بعضی از دوستان از اردیبهشت نوسان snr داشتیم،مال دوستان حل شد ولی مال من هنوز نه البته لینک نمیپره ولی خب گاهی ا.قات میپره
من احتمال میدم مشکل از شرکت باشه یه 195 شکایت کنید فکر کنم بهتر باشه
من خودم از پارس دارم و مطمئنم از پارس،منم مثل شما فکر میکردم مشکل از خط تلفن،رفتم پول دادم خط رو عوض کردم ولی بعدش متوجه شدم مشکل از سمت من نبوده و از سمت پارس بود
زنگ زدم نمیدونم چیکار کردن یه لحظه نتم قطع شد بعد پینگم از 120 شد 90 الان دوباره شده 105.. نمیدونم چیکار کرد !!
الانه م SNR UP 25 و SNR DW 15 دارم ........ گفت باید زنگ بزنی کارشناس بیاد ... بخاطر snr 6
الان تلفن هم وصل کردم فقط 5تا Request timed out داد ولی قطع نشد ... بازم میگم فعلا خوبه کمی
چرا شکایت کنم ؟ چی بگم بهشون .... الان این کارشناس بیاد 16 تومان بدم هیچ کار نکنه چیالبته خوبیش اینه مشکل از بیرون خونه باشه رایگان
به علت نوسان Snr
نوسان snr ربطی به بیرون نداره نمیشه یه جا snr 17 باشه بعدش یک ثانیه بعدش بره روی 6
شما دائما رفرش کن صفحه مودمو و ببینید snr به صفر هم میرسه یا نه
چون من این مشکلو داشتم ،snr از 25 میپرید روی 00 گاهی اوقات و لینک میپرید
روی 0 نه ولی در بعضی مواقع که قطع میشه می نویسه N/A .... فعلا که روی 20 اینا هست نمیدونم چرا باز چراغ ها پریدن
دوست عزیز باید زنگ بزنم کارشناس بیاد اونم نفهمیدم بعد پول 16 تومان بی زبون بدم بهش و بعدشم شکایت 195
دوست عزیز استفاده زیادی تاثیری میذاره؟ 24/7 مودم روشن باشه یا همش تا آخرین توان مودم استفاده بشه![]()
N/A
همون صفره
باید عکس بگیرید و تو سامانه شکایت کنید دقیقا بهشون نشون بدید که یک جا 20 عدد یک جا N/A
من تا حالا نشنیدم به خاطر کار زیاد مودم،نویز ایجاد بشه چون نویز مربوط میشه به مسیر از مودم تا مرکز مخابراتی
که تجهیزات و تنظیمات شرکتها هم تو این نویز موثر است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)