من علوم تغذیه شهید بهشتی قبولیدم ............رشته خوبیه ؟ کسی تغذیه یا پروتز دندون قبول شده ؟
من علوم تغذیه شهید بهشتی قبولیدم ............رشته خوبیه ؟ کسی تغذیه یا پروتز دندون قبول شده ؟
کسی جواب نمیــــــــــــــده؟؟؟؟؟؟
سلام.
بچه ها یکی از فامیلای ما رتبه منطقه یکش شده بود 4000 . کل 100 تا رشته رو زده بود تهران و کرج ولی تو انتخاب 22 ومش اشتباه به جای 1543 زده 1643 به جای مواد خواجه نصیر مواد فردوسی مشهد قبول شده. حالا میخواد ببینه ممکنه اگه پی کارو بگیره قبول کنن از انتخابای بعدی انتخاب بشه؟ خودش میگفت از چند نفر پرسیده گفتند میشه...
از دوستان کسی میدونه دانشگاه اصفهان قبل دانشگاه اردو می بره یا نه؟
عالیه. برای چی ناراحتی؟دندونارو بالاتر از دارو زده بودی؟با این رتبه اگه منطقه دو باشی باید دندونم میاوردی
دانشگاه بوعلی این رشته رو گرایش کنترل نداره فقط دانشگاه صنعتی همدان داره
خب حالا برم یا نرم؟![]()
اگر من جای شما بودم می رفتم
رشته بسیار خوبیه
همدان هم شهر جالبیه
دانشگاه صنعتیش هم بالا شهر هست
آدم بد شانس تر از من دیدید تا حالا؟همه رفیقام با رتبه های بدتر از من برق و مکانیک فردوسی قبول شدن.من عمران فردوسی نشدم!کاش تهش برق و مکو هم میزدم.همه دانشگاه ها برعکسه که.برقو مک زودتر پر میشه
عمران شاهد تهرانمن که سهمیه نداشتم!چراقبول شدم؟
حالا خوبه 4سال خواب گاهو صبحانه ناهار شامش ردیفه وگرنه بدبخت میشدم
شما مصاحبه نیومدی؟!نمیدونم والابروبچس من دانشگاه شاهد کامپیوتر قبولیدم ولی الان که میرم تو سایتش زده 13/6/90 باید مدارک میبردیم ولی من نبردم یه جا دیگه سایت نوشته که 21 /6 طبق اطلاعیه سنجش برای مصاحبه باید بریم حالا چی کار باید بکنم تو رو خدا کمک کنید دارم دیوانه میشم؟؟؟
در ضمن ازاد تا کی فرصت ثبت نام داریم؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه سراسري تقريبا تا كي مهلت ثبت نام هست؟
دوستان قضیه این تعهد با مناطق 2 و 3 چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)