نت من تو تهران مشکل زیادی نداره.سرعتش به قیمتش نرمال هست.نامحدود هم هست.فقط این چند روز کریو رو مخابرات دیگه کارایی نداره
512 نامحدود ماهی 21 تومان.من با همین از ساعت 9 صبح تا 10 شب روزی 3 گیگ دانلود میکنم.
نت من تو تهران مشکل زیادی نداره.سرعتش به قیمتش نرمال هست.نامحدود هم هست.فقط این چند روز کریو رو مخابرات دیگه کارایی نداره
512 نامحدود ماهی 21 تومان.من با همین از ساعت 9 صبح تا 10 شب روزی 3 گیگ دانلود میکنم.
داداش یعنی برا نقره ای 4 گیگ باید 27500 بدیم؟
اینطوری که میشه 10تومن گرونتر.یکساله هم بگیریم میشه 120تومن گرونتر که پول یه مودمه.پس مودم مجانی نیست.
ما اینجا با 6 ساعت روشن گذاشتن سیستم تو ساعت رایگان با همون قیمت 5 گیگ میگیریم
شیر مخابرات تهران 1 به 8 هست.حتما برای شما 1 به 6 یا 1 به 5 هست
فری گیت از کار افتاد ای لعنت بر تو ای مخابرات
بله اس اس اچ رو از کار انداختن و خیلی از فیلترشکنا از کار افتاده...
نگران نباش دوست عزیز راه جدید پیدا میکنیم![]()
بله این روش همیشگیشونه میدونند ملت حافظه تاریخی ندارن قول چندماه دیگه میدن ملتم زودباور قبول میکنن چندماه بعد هم فراموش میکنن یکی بهشون قولی داده بود.
نه منظورم چیزی دیگه ایی بود
اینا اون دوگیگ ماهیانه رو که باید بدن رو نمی دن دیگه فقط حداقل باید 4گیگ ماهیانه برای طلایی و 8گیگ برای نقره ایی رو برداری که خب باید پول بیشتری بدی کلا زیر 250تومان یکساله کمتربرات نمی افته
راستی خدایی دیگه الان هیچکی 5گیگ اونم ازسرورهای خارجی نمی دانلوده تازه طلایی دربهترین حالت که هیچی سرعتت افت نکنه 4500مگ بهت می ده که همه خوب می دونیم غیر ممکنه تو اون دو ساعت اول سرعت افت نکنه بخصوص تو سروهای خارجی و کمی مقداردانلود رو نداشته باشه
خوبه همین صفحه قبل بنده خدا با نقره ایی 5ساعته 900مگ گرفته بود
آها 8 گیگ 27500 بدک نیست چون مودم هم داره البته برا پرمصرفا خوبه.
دادا برا 500مگ چونه میزنی؟بدشم چون سرعت شما خرابه همه که اینطور نیستن خودم با یوزر یکی از دوستان با طلایی دارم کم کم 4300میگیرم
من خودم رو نگفتم عزیز فقط یک نمونه ازدوستان رو تو صفحه قبل مثال زدم که مانند ایشان بسیارن شمام اگه داری ازسرورخارجی می دانلودی و تو دو ساعت اولم افت سرعت نداری دمت گرم قدرسرورت رو هم بدون چیز دیگه ایی به ذهنم نمی رسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)