سلام به دوستان گلم
ببخشید من گوشیم رو که خیلی هم تمیز هست الان جند میتونم بفروشم ؟! قیمت دست 2 چه حدوداست ؟
الان نوش 790ه
خیلی تمیز باشه بالای 600 میخرن
سلام
من یه گالکسی اس 2 معمولی سفارش دادم و چند روز دیگه به دستم میرسه چون اینترنتی خریدم کارهای اولیه مثل نصب سیم کارت
روشن کردن و شارژ اولیه و تست و استفاده کردن را نمیدونم 500 صفحه خوندن هم نتونستم لطفا فایل یا تایپیکی یا زحمت نباشه خودتون کمک کنید ممنونم
اول که گرفتی کد #*0#* رو بزن....یه برنامه واست تست ال سی دی و دوربین و همه چی باز میشه تستش کن
واسه باطری هم یه بار بذر کامل شارژ شه...بعد انقدر استفاده کن تا خاموش شه...دوباره شارژ کامل کن و استفاده کن...تمام
ممنون دوست عزیز پس اول شارژ کنم بعداز تمام کردن شارژ اولیه کنم
میخوام این گوشی رو بخرم ! ... اما این مدل های مختلفی که ازش هست کدومش بهتره ؟ ... از کجا بخرم اصلا ؟ ... سامسونگ نمایندگی رسمی رسمی نداره ؟ ...
این مدلی که Made In Korea هست باهاش 8 گیگ اضافه هم داره ؟ .....
در کل ممنون میشم راهنمایی کنید !
دو مدل داره یکی i9100 و یکی i9100g
i9100 پردازنده گرافیکی قویتری داره ولی کاربردی نداره ... مهم نیست هر کدومو بخری خوبه
نمایندگی رسمی هم نمیخاد چون با گارانتیش 100 تومن گرونتره و با عوض کردن رام گارانتیش میپره پس بدون گارانتی بهتره
made in korea و اینا هم همش الکی با هم هیچ فرقی ندارن هر کدومش ارزونتر بود بخر مموری 8گیگ هم رو هیچ کدومش نیست
البته بهتر نیست بگی i9100 بهتره؟چون ساپورت دولوپریش با مدل g قابل مقایسه نییت
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
خب کجا بخرم الان اینو ؟ ... واسم اون 100 تومنش مهم نیس ... نمیخوام جنس مشکل دار بخرم ! ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)