تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 508 از 510 اولاول ... 8408458498504505506507508509510 آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

داره خودمونی میشه ORDI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان منم میخام دوباره شروع به بازی کنم لطفا مود های خفن و خوب ک باید بگیرم رو بگید ممنون

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این کار جدید استیم چه جنگی راه انداخت !
    شخصا اون احترامی که واسه Valve و استیم و همچنین Bethesda داشتم تقریبا خرد شد .
    چند روز پیش استیم اومد اعلام کرد که Mod های اسکایریم از این به بعد میتونن پولی باشن ، یعنی سازنده ی Mod موقع انتشار تو Workshop استیم ، اگه بخواد میتونه یه قیمت تعیین کنه براش .
    به محض اینکه این کارو کردن کلا طرفدارا تا مرز انفجار رفتن . الآن برید صفحه ی استور بازی تو استیم همه ی نقدا منفی هستن و امتیاز رضایت کاربرا تو چند ساعت از 98% رفت رو 88% و هی داره پایین ترم میره . سایت های مختلف هم اعتراض کردن و کلی ویدئو و پادکست علیه استیم رفت رو اینترنت . بیشتر Mod سازا و رئیس سایت Nexus هم اعتراض کردن که Valve با این کارش به جامعه ی Mod آسیب داره میزنه ، چون اول از همه اینکه Mod یه کار تفریحی و برای Community هست و اینطوری تبدیلش کردن به یه بیزینس + اینطوری خود جامعه Mod سازا ها آسیب میبینن چون به شدت آموزش دادن ها و Mod های اپن سورس کم میشن . خلاصه اینکه در عرض چند ساعت جوری از Valve و استیم انتقاد شد که من شخصا تا حالا ندیده بودم .
    واقعا ولی خوشحالم از قدرت Community بازی(هم پلیر ها و هم خود سازنده ها) که به قدری اعتراض کردن که Valve سریع بر داشت این قانونش رو و یه بیانیه ی عذرخواهی مانند هم منتشر کرد و گفت که فکر میکرده ایده خوبیه و به Mod های رایگان و پولی کمک میشده و اینکه فکر میکرده با این سیستم ، Mod های اسکایریم هم مثل Dota 2 ، کانتر یا Killing Floor پیشرفت کنن ولی بعد اعتراضا فهمیده که جامعه پلیر های اسکایریم با پلیر های بازی های خود Valve فرق دارن . ولی تو آخرش با وجود اینکه اعلام کردن که روش اشتباهی رو در پیش گرفتن ، گفتن که نکات مثبتی هم داشته این روششون و در نتیجه میشه انتظار داشت که دوباره در آینده یه چنین کاری رو بکنن(سر همین ، هنوزم کسایی که بازیو نقد کردن تو استیم امتیازشونو دوباره مثبت نکردن و گذاشتن منفی بمونه)

واقعا درک نمیکنم چطوری Dota 2 رو با اسکایریم یکی دونسته این Valve ؟! تک تک بازی هایی که مثال زدن بازی های آنلاین بودن نه یه بازی کاملا آفلاین . تو بازی آنلاینی مثل Dota 2 ، از نظر قدرت همه ی پلیرا یکسانن و "Mod"ها(در اصل Item Set ها) فقط نقش زیبایی دارن و این سیستم پولی بودنشون باعث شده مردم بسازن و چون قیمتشون کمه خیلیا(از جمله خودم) بخرن . ولی کی میاد سیستم Mod پولی رو واسه بازی محبوبی مثل اسکایریم که کل اساس و پایش (حداقل تو PC) همین Mod هات میاره ؟!
    به نظرم اگه خیلی دوست دارن درآمد کسب کنن ، بیان همون سیستم Donate رو واسشون بذارن ، نه اینکه اینطوری آسیب بزنن به Community بازی .

پ.ن : نکته خنده دار اینه که Valve که انقدر ادعا میکرد که به فکر سازنده هاست ، خودش 75% درآمد رو میبرد و فقط 25% میرسید به سازنده ! سر بازی هایی مثل Dota 2 قابل درکه چون ساخته ی خود Valve هستن . ولی اسکایریم رو خودش نساخته و تنها منبع واسه Mod هم نیست و همین الآنشم اکثرا از Nexus میگیرن نه Workshop .
    Last edited by Arrowtic; 03-05-2015 at 10:30.

3. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بازیو گذاشته بودم کنار ، ولی تو تابستون اورجینالش رو تو تخفیف استیم گرفتم ، باعث شد دوباره شروع کنم(البته الآن یه چند ماهی هست پاش نرفتم) .
    همیشه تو RPG ها من تو کار Bow بودم ، ولی این بار تصمیم گرفتم که یه Mage درست حسابی بسازم . یه کم که از بازی گذشت دیدم که نه ، تو اسکایریم به صورت عادی(Vanilla) نمیشه ! واسه همین متوصل به Mod شدم . لازم به ذکره که چون بار اولم بود تو اسکایریم یه Full Mage میساختم(قبلا Battlemage بودم فقط) ، سعی کردم Mod های خیلی بزرگ رو فعلا نگیرم(مثلا یه ماد هست که داستان و کوئست های College of Winterhold رو به شدت ارتقا میده ، ولی چون میخواستم اول مدل خود بازی اصلی رو تجربه کرده باشم نریختمش) .
    ماد های زیر خیلی خوب جواب دادن و راضیم ازشون . اسپل های خوبی اضافه کردن ، سیستم قدرت اسپل ها رو هم عوض کردن . البته توشون اسپل زیادی قوی هم هست ، که من استفادشون نمیکنم تو بازی خودم .
    ماد های زیر توی این سری اول خوب جواب دادن برام :

مسلما SKSE هم نیازه .
    توضیحات Mod ها :
    Apocalypse : کلی اسپل به بازی اضافه میکنن که بیشترشون بالانس هستن . همشون هم خاص هستن و روشون زیاد کار شده . فقط برای اسپل Inferno حواستون باشه که کاراکترتون ریش نداشته باشه : دی

به دست اوردنشونم مثل بقیه اسپل هاست . هم از دشمنا میفتن و هم میشه خریدشون .(فروشنده های کالج کاملترین مجموعه رو دارن)
    Forgotten Magic Redone : اینم یه سری اسپل دیگه اضافه میکنه که توی منوی SkyUI میتونید هم تنظیمشون کنید(مثلا میزان دراپ شدنشون) و هم میتونید تقویتشون کنید . سیستم تلنت دارن و با استفاده ی بیشتر از هر اسپل میتونید تلنت بگیرید و اسپل رو قویتر کنید . اینا رو باید از دراپ بگیرید و فقط میتونید اون ضعیف هاش رو از اون فروشنده توی Inn داخل Whiterun با اونی که بین Markarth و Whiterun حرکت میکنه بخرید .
    Balanced Magic : یه مود بالانس کلی هست و مشکلاتی که در بالانس بود رو برطرف میکنه و دیگه اسپلاتون با لول آپ شدن School مربوط بهشون قویتر میشن . الکی هم قوی نکرده Mage ها رو و مثلا وقتی لول آپ بشید اسپل ها مجیکای کمتری نمیخوان دیگه و جاش فقط قویتر میشن .(در کل با این ماد قوی میشید ولی اگه درست تلنت نگیرید و آرمور درست حسابی نپوشید ، سریع مجیکاتون تموم میشه)
    Archmage Robes : این خیلی خوبه ! اون آخرین Robe که تو کوئست های کالج میگیرید رو خوشگل میکنه . حالت اصلیش واقعا زشته و اون اباهت رو نمیده به کاراکتری که مثلا رئیس کالج ـه . توی صفحه ی Nexus ـش کلی رنگ داره و عکساشونم زده که میتونید از اونا انتخاب کنید . با نسخه های بدون کلاهش هم کار میکنه و ایرادی به وجود نمیاره .(البته من به نظرم همین با کلاه بهتره و به ماسک های ماد شده بیشتر میاد)
    Hoodless Dragon Priest Masks : اینم باز ظاهر رو خیلی بهتر میکنه . از اونجایی که یکی از این ماسک ها(که در طول کوئست کالج میگیرید) خیلی قویه ، با این ماد اون کلاهش از بین میره و اینطوری فقط میشه یه ماسک و در کنار Archmage Robes خیلی بهتر به نظر میاد .
    من خودم نسخه ی مشکی Robe رو گرفتم که با ماد ماسک ها این شکلی شد کاراکتر :

SkyUI و Unofficial Patch: این دو تا رو هم که همه میشناسن و اصلا اسکایریم بدون اونا معنا نداره !
    Gildergreen هم مربوط به یه کوئست خاصه و ربطی به Mage بودن نداره .
    کلا با این ماد ها حس Mage بودن خیلی بهتر شده ، این لباسا هم که ابهت رو بردن بالا و الآن با افتخار میشه سوار اسب شد :

5. 6 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بهتره از Mod Organizer استفاده کنی . واسه چندتا مود همینطوری خود NMM جواب میده ولی بخوای حرفه ای نصب کنی MO بهتر از همه است . یه مود Complete Overhaul هم نصب کن دیگه معرکه میشه . این Apocalypse اصلا بدون مودی که سیستم جادو تو بازی رو عوض نکنه بدرد نمیخوره . تا اونجا که یادمه T3ndo مود Skyrim Redone رو داشت که بهترین مود بود به نظرم . (خدا خیرش نده . واسم اخر ناروتو رو اسپویل کرد ) البته بعدا یکی دیگه داد که هنوز بتا بود و با این مود Apocalypse به شدت مچ بود بدون اون مود نمیشد زندگی کنی . باور کن .
    من تقریبا یک ماه داشتم فقط مودینگ اسکایریم رو مطالعه میکردم و بهترین مودها که به سیستمم بخوره رو انتخاب کردم از اخر یه skyrim مود شده با 99% stablity درست کردم . منتهی فقط یه کم رم کم میاوردم .
    البته فعلا که گذاشتمش کنار . چون دیدم واقعا به خاطر سیستمم باید یه سری مودها رو پاک کنم که اصلا نمیشد بدون اونا از بازی بذت برد . بعدا که سیستمم رو عوض کردم یه اسکایریم درست حسابی میزنم .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

فعلا همین NMM با LOOT خیلی خوب پاسخ نیازامو دادن . به خصوص که بخوام هم با این سیستم نمیتونم مود به اون شدت بریزم و همین تعداد کم کافیمه فعلا .
    برای سیستم جادو هم این Forgotten Magic Redone عالی بوده تا حالا . خیلی خوب تونسته بالانس کنه مجیک رو و تا جایی هم که شده به Vanilla وفادار مونده .
    با کاراکتر بعدی Perkus Maximus رو میریزم .
    Last edited by Arrowtic; 04-05-2015 at 14:28.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فعلا همین NMM با LOOT خیلی خوب پاسخ نیازامو دادن . به خصوص که بخوام هم با این سیستم نمیتونم مود به اون شدت بریزم و همین تعداد کم کافیمه فعلا .
    برای سیستم جادو هم این Forgotten Magic Redone عالی بوده تا حالا . خیلی خوب تونسته بالانس کنه مجیک رو و تا جایی هم که شده به Vanilla وفادار مونده .
    با کاراکتر بعدی Perkus Maximus رو میریزم .
    اره Perkus Maximus رو بریز که همون Skyre میشه تقریبا . فرقش اینه که دستت رو بازتر میزاره واسه مودها .

یه مودی هم هست به اسم Requiem . میگن بازی رو در حد Dark Souls . حتی سختتر از اون . یه Overhaul کلی هست اما سختی رو خیلی عوض میکنه . فکر کن جوری میکنه که مثلا لول 10 ـی بعد یه دفعه تو جنگل یه دشمن با لول 50 میاد سراغت و فقط باید فرار کنی . من که اصلا سمت این مود نرفتم . Skyre سگش به این شرف داشت .

داره خودمونی میشه aliraadlar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

Skyrim اینقدر مود داره که ادم نمیدونه چیکار کنه بنظرم سلیقه ای هست من تازگیا رفتم تو کار hdt واقعا فوق‌العاده هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام.کسی میدونه چطوری برم داخل shrine of mehrnues???

داره خودمونی میشه aliraadlar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اسکایریم belongs to the nords although im breton

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من این بازیا نصب کردم بعد ک میرم تو بازی
    وقتی با این گاریه میریم تو قلعه (اول بازی)
    میپره بیرون
    سیستم قویی هم دارم
    مشکل چیه ؟

Sent from my SKY using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •