تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 508 از 639 اولاول ... 8408458498504505506507508509510511512518558608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

نه من آشنای بانکی ندارم؛
    اما بانک ها رو دزد نمیدونم!

ضمنا فروم عمومی هست به هرحال هرکس حف اظهار نظر داره!
    من هم بانکها رو دزد میدونم همونطور که از کارهاشون معلومه. تو قبول نداری من اینان دارم به حرفم.
    پس هر وقت اشنا پیدا کردی برو بپرس از دزدی های کوچولوی سیستم های بانکی بهت بگه
    Last edited by shangil; 09-03-2017 at 13:04.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هم بانکها رو دزد میدونم همونطور که از کارهاشون معلومه
    پس هر وقت اشنا پیدا کردی برو بپرس از دزدی های کوچولوی سیستم های بانکی بهت بگه

منتهی اونایی که غذاشون با این دزدها تو یه کاسه هست این حقیقت رو نمیخوان قبول کنن که بانکها هم دزدانی بیش نیستند
    حالا اگه کسی قبول نکنه که بانک ها دزد هستند (منجمله من) با توجه به حرف‌شما تکلیفشون چی‌میشه؟
    Last edited by M.R.S.; 09-03-2017 at 12:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

حالا اگه کسی قبول نکنه که بانک ها دزد هستند (منجمله من) با توجه به حرف‌شما تکلیفشون چی‌میشه؟
    شما چه قبول کنی چه نکنی مثل دفعه قبل حقیقت رو کتمان میکنی. برو از کارمندهای بانکی بپرس بگو برات توضیح بدن. اینجا تو فضای مجازی حبس نکن خودت رو
    کسی که حقیقت رو قبول نمیتونه بکنه دیگه حرف منطقی نمیشه باهاش زد.
    شما انتظار داری حرف و نظر نظر خودت باشه کا این تیوری شکست خورده است متاسفانه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما چه قبول کنی چه نکنی مثل دفعه قبل حقیقت رو کتمان میکنی. برو از کارمندهای بانکی بپرس بگو برات توضیح بدن. اینجا تو فضای مجازی حبس نکن خودت رو
    کسی که حقیقت رو قبول نمیتونه بکنه دیگه حرف منطقی نمیشه باهاش زد.
    شما انتظار داری حرف و نظر نظر خودت باشه کا این تیوری شکست خورده است متاسفانه
    آهان از اون نظر!
    دفعه قبل هم که نتیجه رو دیدن!
    در این مورد هم با توجه به اعتقادی که به امضام دارم دیگه یک کلمه هم با شما در این باره،بحث نخواهم کرد چون باعث کسر شأنم میشوید!
    بدرود و ایگنور!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

آهان از اون نظر!
    دفعه قبل هم که نتیجه رو دیدن!
    در این مورد هم با توجه به اعتقادی که به امضام دارم دیگه یک کلمه هم با شما در این باره،بحث نخواهم کرد چون باعث کسر شأنم میشوید!
    بدرود و ایگنور!
    به هر حال حقیقت مبرهنه. وقتی در بانک کار کردی یا اشنا داشتی اون موقع به تک تک جملات من و جناب محمد اسمونی در مورد بانکها میرسی.
    امضای من هم اتفاقا بهش الان اعتقاد پیدا کردم. شما حتی امضا رو هم کپی میکنید امضایی که من قرار داده بودم و به علت کپی شما از روش مجبور شدم عوضش کنم و بهترش.
    Take it easy

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

یه سپرده رو 7 عید می خوام از صندوق مهر اقتصاد ببرم پاسارگاد. رفتم همون شعبه که سپرده رو اونجا باز کردم گفت شعبه ما با ملت و سپه کار می کنه و می تونیم چک اونجا رو بدیم ببرید از اونجا با ساتنا بزنید به پاسارگاد. رفتم ملت پرسیدم که مطمئن بشم با مهر اقتصاد کار می کنه. گفت مبلغت زیر 50 میلیونه؟ گفتم آره. گفت اگه بخوای چک مهر اقتصاد رو بیاری اینجا با ساتنا بزنی بره پاسارگاد باید اینجا (یعنی بانک ملت) حساب داشته باشی! من درست متوجه شدم؟ یعنی من واسه یک انتقال چک که این وسط توسط بانک ملت انجام میشه باید یه حساب باز کنم؟ به نظر مسخره است. زوری باید یه حساب باز کرد تا پول رو انتقال بده به بانک ثالث. حالا برم ببینم سپه همینه یا نه. ولی خواستم مطمئن بشم که طرف منظورم رو خوب فهمید که اینو گفت یا نه؛ چون بانک شلوغ بود و خیلی تو نوبت بودن و دیگه کارمند بانک رو سوال پیچ نکردم.

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام

یه سپرده رو 7 عید می خوام از صندوق مهر اقتصاد ببرم پاسارگاد. رفتم همون شعبه که سپرده رو اونجا باز کردم گفت شعبه ما با ملت و سپه کار می کنه و می تونیم چک اونجا رو بدیم ببرید از اونجا با ساتنا بزنید به پاسارگاد. رفتم ملت پرسیدم که مطمئن بشم با مهر اقتصاد کار می کنه. گفت مبلغت زیر 50 میلیونه؟ گفتم آره. گفت اگه بخوای چک مهر اقتصاد رو بیاری اینجا با ساتنا بزنی بره پاسارگاد باید اینجا (یعنی بانک ملت) حساب داشته باشی! من درست متوجه شدم؟ یعنی من واسه یک انتقال چک که این وسط توسط بانک ملت انجام میشه باید یه حساب باز کنم؟ به نظر مسخره است. زوری باید یه حساب باز کرد تا پول رو انتقال بده به بانک ثالث. حالا برم ببینم سپه همینه یا نه. ولی خواستم مطمئن بشم که طرف منظورم رو خوب فهمید که اینو گفت یا نه؛ چون بانک شلوغ بود و خیلی تو نوبت بودن و دیگه کارمند بانک رو سوال پیچ نکردم.

ممنون
    ...............
    Last edited by shangil; 09-03-2017 at 14:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حذف شود...
    Last edited by M.R.S.; 09-03-2017 at 14:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دوستان من میخوام یه مبلغی نزدیک 500 میلیون رو بزارم بانک که حقوق چندتا از کارکنانم رو دربیاره به نظرتون چه حسابی برای اینکار خوبه؟ اگه 1 ساله هم باشه خوبه یعنی سر هر سال یه سودی رو به من بدن که برم باهاش حقوق بدم ...

یه جوری باشه که مطمئن باشم سر یه تاریخ مشخص سود این 500 میلیون به حساب واریز میشه و نهایت سودش در طول 1 سال چقدر میتونه باشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

ممنون
    چک ساتنا نمیشه؛
    شما یا برو یه قرض الحسنه باز کن،که هزینه اش ۱۰۰۰ تومنه یا چکی که از مهراقتصاد میگیری تاکید کن که بدون شرط باشه،مثلا ننویسه به حساب واریز بشه یا فقط در شعبه نقد بشه! اینطوری میتونی چکت رو از همون شعبه پاسارگاد با ۱۰۰۰ تومن کارمزد و یک روز تاخیر بخوابونی به حساب پاسارگادت

11. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •