علی جان ادکلن رو با یه بار تست هم نمیشه خرید و آدمو پشیمون میکنه.دیگه بیلاند که دیگه هیچی
نمیدونم من سه بار اینو بو کردم و هر دفعش فرق داشته بوش.باره اول دقیقا بویه مشک سفید میداد.یه دفعه بویه مرکب میداد.یه دفعه هم صابون.بویه مشکش رو دوست داشتم.
علی جان ادکلن رو با یه بار تست هم نمیشه خرید و آدمو پشیمون میکنه.دیگه بیلاند که دیگه هیچی
نمیدونم من سه بار اینو بو کردم و هر دفعش فرق داشته بوش.باره اول دقیقا بویه مشک سفید میداد.یه دفعه بویه مرکب میداد.یه دفعه هم صابون.بویه مشکش رو دوست داشتم.
دوستان با توجه به این وضعیت هر کی هرجا ادکلنی رو تست کرد که قیمتش نسبت به جاهای دیگه مناسب بود بگه که بتونیم تو خرید به هم کمک کنیم چون هر کدوم هم از یه منطقه هستیم
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
شوپارد وتیور 80 تومن خودم چند وقت پیش خریدم 105 الان هم خیلی جاها کمتر از 115 نمیدن 80 میلشو مونت بلنک لجند90 چنتا مغازه اونورتر120 بود پلو سبز مدرن 115 ایسی میاک اینتنس80
من که امروز از گرونی چشمام از کاسه در اومدن.
تنها ادکلنهایی رو که فکر کنم قیمتشون خوب بود یکی همین زیپو بود که 70 میداد و یک مغازه هم بود که دوین رو 70 میداد بعلاوه بیژن بلک که 50 میل رو 33 میداد
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
اون ایسی میاک چند میل بود؟
حیف فارنهایت خریدم وگرنه میگفتم که اون شوپارد رو برام بگیری.باید چیزه خوبی باشه.
فارنهایت هم نمیدونم چه بلایی سرش اوردن موندگاری داره ولی پخش بو تعطیلآخرین باری که گرفتم اینجور نبود.
چه بد خوشت نیومد. بنظر من بوی کلاسیک و مردانه ای داره. من دوستش دارم. فرصت بیشتری بهش بده ممکنه نظرت عوض بشه. این تازه ۸۰۰ میل هم داره .۵۰۰ میل رو تو پاساژ قائم دیدم.
دوستان لطفا یه راهنمایی کنن برای خرید ادکلن.مخصوصا اگه لطف کنین در مورد عطر های زیر و پخش بوشون و ماندگاریشون
توضیح بدید ممنون میشم.
آکوا فارنهایتءفارنهایتءفارنهای ت 32ءجیونچی پلی
مد نظر هم بیشتر خانوم پسند بودنشه
لطفا یه حدود قیمت هم بهم بدید.
یادم نیست فکر کنم 125
به نظره من فارنهایت 32 از همه خانم پسند تره ولی خب کلا اگه هدفت اونه که برو سراغه کارهایه دیگه.![]()
چه کارهای مد نظرتونه دوست من؟
راستی تفاوت بین اکوا فارنهایت و فارنهایت 32 رو بمن میگی؟
فرید جان اون ایسی مشکی گفتی ناخالصی داشت ؟فقط همون یه شیشه رو داشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)