تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 508 از 1024 اولاول ... 84084584985045055065075085095105115125185586081008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته MS Word هستش. و قابلیت تایپ اعداد و فرمول های ریاضی Microsoft Equation هست(درست گفتم؟...)
    کاملا, یه لحظه قات زدم فکر کردم مخفف Microsoft میشه MC و اصلا فراموش کرده بودم MS رو.

این رو میشه یکی بگه؟ این رو معلم ما اثبات کرده هر چی میخونم کمتر میفهمم. من این فصل اول رو یکم دیر سر کلاس ها رفتم درست و حسابی یاد نگرفتم

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حالا که بحث عوض شده نگاهی هم به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بکنید بد نیست

3. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

آرش جان اگه از رو دست کسی تقلب نکنی از رو دستت تقلب می کنند.
    این جمله رو باید اب طلا گرفت....!

5. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام به همه دوستان یه سوال برام پیش اومده خیلی دوست دارم جوابشو زود بگیرم شیمی هست :
    آیا در واکنش های شیمیایی همیشه با افزایش غلظت واکنش دهنده ها سرعت زیاد میشه ؟؟؟
    خودم اول فکر می کردم که زیاد میشه ولی با دقت توی حاشیه صفحه 10 " m و n که توان هستند می تونند اعشاری باشند " به ذهنم رسید که اعشاری کوچکتر از 1 هم میتونه باشه در نتیجه سرعت واکنش در کمال ناباوری کم میشه !!!!
    حالا کسی میتونه بگه آیا این نتیجه گیری درست هست یا نه
    خواهشا بحثو وارد فصل 2 شیمی پیش نکنید که برای اونجا هم باید 1 صفحه بنویسم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان یه سوال برام پیش اومده خیلی دوست دارم جوابشو زود بگیرم شیمی هست :
    آیا در واکنش های شیمیایی همیشه با افزایش غلظت واکنش دهنده ها سرعت زیاد میشه ؟؟؟
    خودم اول فکر می کردم که زیاد میشه ولی با دقت توی حاشیه صفحه 10 " m و n که توان هستند می تونند اعشاری باشند " به ذهنم رسید که اعشاری کوچکتر از 1 هم میتونه باشه در نتیجه سرعت واکنش در کمال ناباوری کم میشه !!!!
    حالا کسی میتونه بگه آیا این نتیجه گیری درست هست یا نه
    خواهشا بحثو وارد فصل 2 شیمی پیش نکنید که برای اونجا هم باید 1 صفحه بنویسم
    افزايش غلظت سرعت رو كم نمي كنه ، توي حاشيه ي صفحه ي 10 نوشته كه مي تونن اعشاري باشن ولي نگفته كه مي تونن بين صفر و يك باشن ، همونطور كه در سال دوم بهش اشاره شد ، شيمي يك علم تجربيه ، مقادير m و n هم به صورت تجربي بدست مي ياد ، چون هيچ واكنشي به صورت تجربي مشاهده نشده كه با افزايش غلظت كاهش سرعت داشته باشه و علاوه بر اون شرايط هم به صورتي هست كه افزايش غلظت باعث افزايش سرعت ميشه اينطور نتيجه گرفته شده كه افزايش غلظت همواره باعث افزايش سرعت ميشه ، پس m و n در هيچ واكنشي نمي تونن بين 0 و 1 باشن ، ولي نميشه گفت كه چون m و n اعداد اعشاري هم هستن ، پس ميشه اونها رو برابر با مقداري بين 0 و 1 گرفت و واكنشي براي اونها پيدا كرد ...
    نكته ي اصلي اينجاست كه اون اعداد رو واكنش ها مشخص مي كنن و عكس اين موضوع صدق نمي كنه ، يعني اعدادي از قبل تعيين شده وجود نداره كه واكنشها بر اساس اونها انجام بشن ...

موفق باشي ...

8. 2 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

افزايش غلظت سرعت رو كم نمي كنه ، توي حاشيه ي صفحه ي 10 نوشته كه مي تونن اعشاري باشن ولي نگفته كه مي تونن بين صفر و يك باشن ، همونطور كه در سال دوم بهش اشاره شد ، شيمي يك علم تجربيه ، مقادير m و n هم به صورت تجربي بدست مي ياد ، چون هيچ واكنشي به صورت تجربي مشاهده نشده كه با افزايش غلظت كاهش سرعت داشته باشه و علاوه بر اون شرايط هم به صورتي هست كه افزايش غلظت باعث افزايش سرعت ميشه اينطور نتيجه گرفته شده كه افزايش غلظت همواره باعث افزايش سرعت ميشه ، پس m و n در هيچ واكنشي نمي تونن بين 0 و 1 باشن ، ولي نميشه گفت كه چون m و n اعداد اعشاري هم هستن ، پس ميشه اونها رو برابر با مقداري بين 0 و 1 گرفت و واكنشي براي اونها پيدا كرد ...
    نكته ي اصلي اينجاست كه اون اعداد رو واكنش ها مشخص مي كنن و عكس اين موضوع صدق نمي كنه ، يعني اعدادي از قبل تعيين شده وجود نداره كه واكنشها بر اساس اونها انجام بشن ...

موفق باشي ...

همه حرفای شما درست و قانع شدم ولی توی حرفاتون نوشتید که" درسته که گقته اعشاری ولی نگفته که می تونن بین صفر و 1 باشن "فکر کنم شما دارید برعکس میگید معمولاَ وقتی می خوان یه عضوی رو از مجموعه به عنوان استثنا حذف بکنن مینوسن حالا که نوشتن اعشاری پس هر اعشاری هم میتونه باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سابق بر این سوالات توی تاپیک رفع اشکال پرسیده می شد....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان پیش دانشگاهی که پنجشنبه دیفرانسیل دارن از چه منبعی دارید الان استفاده میکنید ؟ نه کنه دارین اکثرتون رمزینه میخونید ؟؟

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام,

من دارم جزوه خودم که سر کلاس نوشتم رو میخونم + کتاب

ایم معادله بعدش چی میشه:

کسی هست بگه؟ همینطوری شفاهی هم اگر بگید میفهمیم

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من دارم از رو رمزینه می خونم در کنارش هم سوالات دوسالانه حل می کنم خدا کنه بشه تا روز امتحان،رمزینه رو تموم کنم.
    جزوه معلممون هم که هم بدخطه هم مفهموم رو بد توضیح داده.
    همه درس ها یک طرف این دیفرانسیل وفیزیک هم یک طرف دیگه.نمره این امتحان خیلی برام حیاتیه.سر یه سری مسائل زندگیم گره خورده به نمره این امتحان
    دعا کنید پاس بشم...

چقدر از رمزینه مونده تا تموم کنی دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •