آقا ميشه يکی عکس از stat ميليتو بذاره؟
سلام
نسخه 360 بازی منتشر شده . من لینکش رو تو بخش دانلود بازی ها قرار دادم . نسخه PAL و انگلیسی. البته من خودم 360ندارم .
سلام شما اينتر ي هستي؟
فقط اينتر عشق
اون تایپیک من نیست. اینجا هم همین طور.اینجا یه مکانه عمومیه.منبع نمیخواد تو همین تاپیک معلومه بروبکس فیفا که اندازه انگشت های دست هم نمیشن ریختن در مورد فیفا و نمراتش صبحت میکنن اخه اگه فیفا خوب بود تاپیک خودتو ن رونق داشت که وقت پست دادن تو تاپیک Pes رو نداشته باشی سیاست سایتها مثل استاد و پول و دانشجو هستش پول بده استاد بدون تحقیق نمره رو میده
به جای منبع معرفی کردن نشستید یه سری توهمات رو به هم وصل کردید و به خیال خودتون نتیجه گیری کردید. میشه بگید چند نفر در تایپیک فیفا پولی بابت خریدن بازی اصل خرج کردند؟ میشه بگید چند نفر از افراد این انجمن در مجموعه ی کسانی اند که فیفا رو به صورت قانونی تهیه کردند؟وقتی گفته میشه FIFA 2010 در هفته ی اول 1.3 میلیون فروخته، یعنی 1.3 میلیون بازی اصل فروخته شده نه بازی کپی شده. چگونه میشه تایپیک فیفا و PES در انجمن p30world رو مقایسه کرد بعد یه حکم جهانی صادر کرد و گفت که امار فروش PES بالاتره یا مثلا در مورد سن بازیکنان نظر داد.
رونق کم تایپیک فیفا ه مبه این علته که اکثر PC باز هستند و لازم به یادآوری نیست که EA هر سال چه افتضاحی! برای PC تولید می کنه.
با توجه به این ادعا نمره ی PES 2006 هم به این خاطر بالا بود که کونامی به همه سایت ها پول داده بود.سایتها مثل استاد و پول و دانشجو هستش پول بده استاد بدون تحقیق نمره رو میده
Last edited by Yi Yi; 17-10-2009 at 15:02.
سلام.سلام
نسخه 360 بازی منتشر شده . من لینکش رو تو بخش دانلود بازی ها قرار دادم . نسخه PAL و انگلیسی. البته من خودم 360ندارم .
مگه قرار نیست 1 آبان بیاد؟!!
![]()
22 اکتبر میشه پنجشنبه که مطمئنا همون روز نمیتونیم بازیو بگیریم و باید صبر کنیم جمعه یا شنبه ! آخه دو روز چه جوری تحمل کنم !
الان لینک های نسخه pc رو هم برای دانلود دیدم....خیلی عجیبه
یک سرچ توی گوگل بزنین خیلی از سایت ها نسخه pc رو گذاشتن
مرسی حال دادی!
ولی فکر کنم عکس اصلی کاور بازی عکس دو کاپیتان بود یعنی این بود!
که بین کاورا به نظرم متفاوت ترین بود ... کل کل دو باشگاه لندنی!! آخرین سالی بود که آرسنال لایسنس شد
یادمه تو pes5 تو مود زمستون بخار از دهن بازیکنا می یومد که اون زمان خیلی حال می کردم... یاد باد!
![]()
كجا ديدي؟ من سرچ كردم چيزي پيدا نكردم
اگه جايي لينك ديدي بزار ببينيم چجورياس !!! شايد اينم مثل فيفا 1 هفته زودتر پخش شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)