به نطرم آیپد به درد کسی میخوره که فقط استفاده از اینترنت داره و به قول شما پخش فیلم....خیلی جالبه یه کیبرد+ به مجیک موس مبشه به کامپیوتر واسه خودش...در کل من منتطر آیپد 3 هستم تا این رزولوشن یکمی بره بالاتر....
به نطرم آیپد به درد کسی میخوره که فقط استفاده از اینترنت داره و به قول شما پخش فیلم....خیلی جالبه یه کیبرد+ به مجیک موس مبشه به کامپیوتر واسه خودش...در کل من منتطر آیپد 3 هستم تا این رزولوشن یکمی بره بالاتر....
این که بخوایم بگیم آیپد آی پاد بزرگ شده هست روی کاغذ درسته ولی از نظر شخص من داشتن صفحه ای خیلی بزرگ تر و راحت تر از آی پاد در عین سبکی خیلی مزیت بزرگیه.
فیلم دیدن ، بازی کردن مخصوصا از این بازیا که کنترل چرخان داره خیلی روی آی پاد حال نمیده. من ترجیحش میدم و صد در صد اگه بودجه مالی اجازه میداد آیپد رو میخریدم.
اگه منتظر نسل سوم آی پد هستی باید بگم حالا حالا ها باید بشینی. هنوز بذار آی پد 2 فروشش رو بکنه. iOS 5 بیاد و انقلاب آی پد تازه شروع بشه . آیفون بعدی هم که انگاری توی 2012 میاد ، پس برا آی پد 3 حالا حالا ها هیچ کس زحمت شایعه درست کردن هم به خودش نمیده.
یکم بالا رفتن رزولیشن ارزش این همه صبر کردن رو نداره ها![]()
نه اتفاقا !
من هم میخواستم یکی بگیرم برای کار با نت !
اما IOS خیلی محدوده خداییش ! حتی با جیل بریک هم سخته .
اما برای کسی که از نت مثلا فقط میخواد چند تا صفحه ی وب رو ببینه خیلی خوبه
کیبوردش هم راحت نیست ! یعنی انگشت آدم درد میگیره بعد یه مدت که تایپ کردید ! برای امتحان یه ساعت تمام با انگشتاتون روی میز بزنید ! ولی خوب سایزش خوبه !
با این حال به نظر من شما با همین قیمت میتونید یه نوت بوک خیلی خوب بگیرید که هم باهاش دانلود کنید هم ویندوز داشته باشه هم احساس راحتی کنید .
یاد اونموقع افتادم که آیفون تازه اومده بود . هیچی جز خوشگلی نداشت !
والا من حقیقتش واسه قبل اینکه لپ تاپم رو بخرم به آیپد فکر کردم و اون موقع یه pc پوکیده داشتم .....اما لپ تاپ رو خریدم چون محصولات اپل وابسته به یه کامپیوتر درست و در مون هستن و اینطوری شد که از فکر آیپد اومدم بیرون.
خب ببین هر محصولی لذت کار کرد خودشو داره...من دنبال یه انقلاب میگردم توی این سری محصولات...مثل تغیر رزولوشن واقعا عالی که با آیفون 4 اومد آیپد 2 چیزی زیادتر نداره حالا اگه وزنش رو هم در نظر نگیریم....
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من فردا میخوام برم یه آیپاد تاچ بگیرم چند تا سوال داشتم که خواهش می کنم پاسخ آنها را سریع بدهید.
1-قیمت آیپاد تاچ چقدر است در حال حاضر (8gb,32gb)
2-آیا خودم میتونم جیلبریک کنم (ریسک نداره مثلا باعث خراب شدن آیپاد بشه)
3-اگه جیلبریک نکنم چی میشه
4-شما چه وسایل جانبی رو به من سفارش می کنید
لطفا سریعا به من پاسخ دهید
1- الان 32حدود 370تا380 هست و 8هم 100تومن ارزونتر
2- بله ! اصلاً ریسک نداره عزیزم
3- باید پول بدی برا بازی و برنامه ها !!!
4- شارژر و 100% کیس !!!
برای من که تاحالا هیچ محدودیتی ایجاد نشده !!! هر کاری رو میشه با برنامه انجام داد روش !من هم میخواستم یکی بگیرم برای کار با نت !
اما IOS خیلی محدوده خداییش ! حتی با جیل بریک هم سخته .
خیلی ممنون در ضمن اگر میتونید لینک چند تا بازی و نرم افزار بدید تا فردا روی آیپادم نصب کنم
دوست عزیز شما میتونید برایدانلود برنامه و بازی به سایت apptrackr.org برین که تقریبا سایت کاملی هستش.
به نظرم اصلا دانلود نکنید....حجمشون زیاده...لینک ها هم همه داغون........بهترین کار خرید پکیجه......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)