پینگ یعنی اون بازه زمانی که طول میکشه تا به سرور وصل بشه اگه انلاین بازی نمیکنی زیاد برات فرقی نداره
از رپیدشر اکانت داری یا به صورت فری دانلود میکنی ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پینگ یعنی اون بازه زمانی که طول میکشه تا به سرور وصل بشه اگه انلاین بازی نمیکنی زیاد برات فرقی نداره
از رپیدشر اکانت داری یا به صورت فری دانلود میکنی ؟
آنلاین بازی نمیکنم
از رپیدشر فری دانلود میکنم
بفرمایید این هم گراف امروز برای دوستانی که باورشون نمیشه هنوز من رو محدود کردن. که امروز از عمد تا 8:10 دانلود رو قطع نکردم تا ببینید از 8 به بعد چجوری سرعت میره بالا ولی قبل از 8 سرعت تا 45 بیشتر بالا نمیره:
الان به نظر شما چه راهی هست تا مشکلم حل بشه؟
اگر از رپید شیر به صورت فری زیاد دانلود میکنی دور مین نت(ماکس نت)رو خط بکش.
منم موافقم .
من که 14 ماه پیش از ماکس می گرفتم همین مشکل رو داشتم هر وقت می رفتم سایت رپید
می گفت شما دارین دانلود می کنیین
به خاطر ip
منظورتون از این حرف چیه؟ چون من در نظر دارم همارا درست نشد بیام مکس نت. از تورنت هم خیلی استفاده میکنم.
تورنت بازه . فقط برای ab باز نبود . در ضمن برای ab خیلی هم نوسان هست . که هیچ کدام از اینا برای ما نیست . فقط باید برای دانلود از رپیدرشیر اکانت داشته باشی چون ip تو شیر هست . البته می تونی ip اختصاصی برای خودت بخری که صرف نمی کنه .
من که خیلی وقته سرعت شبانم بیشتر از 45 تا نمیره
یعنی شما سرویس کلاسیک داری و سرعتت تو زمانهای رایگان از 45 به هیچ عنوان بیشتر نمیشه. پس این سیاست این شرکته که کاربرها رو از بعد از یک مدت محدودت کنه. شما خود تبریز هستی یا از شهرهای اطراف؟.
تا حالا با چه کسانی تو همارا سیستم سر این موضوع صحبت کردید؟
به نظرت با شکایت نمیشی کاری کرد؟ چون سرویس حداکثر سرعتش 512 هست ولی اینها از قصد سرعت رو میارند روی 360 این خیلی کار زشتیه که پهنای باند دارند ولی کاربر رو محدود میکنند.
یه آی پی رو معلوم نیست بین چند تا کاربر تقسیم کردن.واسه همین هر وقت بری تو رپید شیر یا سایتهای هاستینگ فایل مثل هات فایل یا مگا آپلود میگه که شما دارین دانلود میکنین.(البته با یه اکانت این مشکل حل میشه)
در مورد تورنت هم برای من پورتش بستس.ولی برای razmjoo مشکلی نداره.اما میتونم دانلود کنم فقط باید بی خیال ترکرهای خصوصی بشی.
البته قبلا کامران عکس Task Manager خودش رو گذاشته بود واسه اونم نوسان داشت ولی کمتر از من بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)