تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 508 از 905 اولاول ... 8408458498504505506507508509510511512518558608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون آقا کسری
    ولی راستش اصلا متوجه نشدم!
    اون مورد اول که می گین خیلی خطرناکه منتفیه. اخه یه بست داره که وقتی بازش کردم تازه باید با لوله بازی کنم تا باز بشه، که با این کارا احتمال صدمه به خودم زیاده!!! و جای دست هم نداره اون پایین باید بخوابم زیر ماشین! چال سرویس هم جایی سراغ ندارم.
    پس می مونه راه حل دوم. درب ترموستات رو بردارم. این کارو کی باید بکنم؟ زمانی که موتور گرم هست و خاموش هست؟ و در این روش آب به چه صورت خارج میشه؟ آیا جوری هست که بشه در یه ظرف جمعش کرد و به فاضلاب ریخت؟ و اینکه کل مایع خنک کننده خالی میشه این جوری؟
    اگر امکانش هست با جزئیات بگین مراحل رو چون من اصلا تا حالا چنین کارهایی نکردم!! در مورد لوله رابط جوینت بخاری، منظورتون کدوم قطعه هست؟ امکانش هست برام عکس بذارید؟ (پراید)
    و سوال بعدی این که رادیاتور بخاری آبی که درونش هست همون آب خنک کننده موتور هست و در جریانه؟
    بسیار ممنونم از راهنمایی هاتون
    بروی چشم
    در مورد درب رادیاتور همونطور که فرمودند راه خوب و قابل متحانیه اما خیلی سفتش نکنید که بشکنه (بیضی شدن)
    در مورد باز کردن ترموستات در سردی ماشین بهتره البته اگه پیچ هاش رو با ضربه ای (تقه آی باز کنید) یعنی زور نزنید که ببره و اینکه در باز و بسته کردن دو پیچ همزمان باشه یعنی بهنره ک چند دور این و چند دور اون تا با هم باشند و کج نشه که بشکنه
    اگر می خواید اب به زمین زیاد نریزه و در ظرف بریزید همون جوینت پایین رادیاتور رو باز کنید و اب رو در تشت بریزید و و قتی ترموستات رو باز کردید بقیه اب از همون زیر رادیاتور تخلیه میشه
    جوینت های رادیاتور بخاری رو حتما باز کنید و با شیلنگ از هر دوطرف با فشار اب تمیز کنید
    همین اب رادیاتور توی اون هم چرخیده و مطمنا راه گیر شده
    در زمستان هم بهتر کمکتون می کنه
    توضیح بیشتری لازم بود بپرسید در خدمتم

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ضمنا ترموستات رو تمیز کنید و با فنرش بازی نکنید
    برای تست اون رو در یک کاسه فلزی گذاشته با اب پر کنید و بگذارید تا اب بجوشد و ببینید که ایا قبل از به جوش امدن اب باز می شود یا خیر

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahrahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من امروز بعد از مدتها ماشینو گاز ی بهش دادم متاسفانه 150 بزور میرسید

دور موتور تا 4 بود تو دنده 5 سرعت 145 تا 150
    تو دنده 4 دور موتور تا 4/5 سرعت رو 115 بود
    مشکل از چیه ماشینم اندازه ی یه پراید هم نمیره
    تو کلیپ هایی که نگاه کردم دور موتور تا نزدیکای رد لاین میاد اما مال من بزور تا 5 میاد
    حس میکنم مصرفش هم بالاست
    البته این تست همش با کولر بود

.....
    یادم میاد سه ماه پیش ماشین رو گرفتم خیلی سرحال و تیزتر و بروتر بود
    البته تو این مدت زیاد باهاش جایی نرفتم و اکثرا تو شهر بودم
    فردا باید ببرم تنظیم موتوری چیزی بلکه از این سواری بد و کم رو بودن بهتر بشه

دوستان بنظر شما مشکل از کجاست

....
    امروز رفتم شمع رو عوض کردم دوپلاتینه ایکیوم انداختم و انژکتور هم شستم و فیلتر بنزین هم عوض کردم و ماشین هیچ تغییری نکرد و بازم دقیقا مانند گفته های بالام بود
    فقط بعد از این سرویس تو دنده سه کمی کول میزد که طرف گفت باید توباکی سرویس بشه فردا بیارش تا برات سرویس کنم اما الان ماشینت از لحاظ تنظیم موتوری مشکلی نداره و بی جونی ماشین و سرحالیش از یه چیز دیگه نظیر صفحه کلاچ باید باشه

بنظر شما از چی میتونه باشه

ماشین هم پارس elx

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من امروز بعد از مدتها ماشینو گاز ی بهش دادم متاسفانه 150 بزور میرسید

دور موتور تا 4 بود تو دنده 5 سرعت 145 تا 150
    تو دنده 4 دور موتور تا 4/5 سرعت رو 115 بود
    مشکل از چیه ماشینم اندازه ی یه پراید هم نمیره
    تو کلیپ هایی که نگاه کردم دور موتور تا نزدیکای رد لاین میاد اما مال من بزور تا 5 میاد
    حس میکنم مصرفش هم بالاست
    البته این تست همش با کولر بود

.....
    یادم میاد سه ماه پیش ماشین رو گرفتم خیلی سرحال و تیزتر و بروتر بود
    البته تو این مدت زیاد باهاش جایی نرفتم و اکثرا تو شهر بودم
    فردا باید ببرم تنظیم موتوری چیزی بلکه از این سواری بد و کم رو بودن بهتر بشه

دوستان بنظر شما مشکل از کجاست

....
    امروز رفتم شمع رو عوض کردم دوپلاتینه ایکیوم انداختم و انژکتور هم شستم و فیلتر بنزین هم عوض کردم و ماشین هیچ تغییری نکرد و بازم دقیقا مانند گفته های بالام بود
    فقط بعد از این سرویس تو دنده سه کمی کول میزد که طرف گفت باید توباکی سرویس بشه فردا بیارش تا برات سرویس کنم اما الان ماشینت از لحاظ تنظیم موتوری مشکلی نداره و بی جونی ماشین و سرحالیش از یه چیز دیگه نظیر صفحه کلاچ باید باشه

بنظر شما از چی میتونه باشه

ماشین هم پارس elx
    دوست گرامی چه مدلیه موتورش چیه ماشینتون شما همه کارارو انجام دادید که شاید هم خیلی نیازی نبوده ف ی ل ت ر بنزین رو عو کردید ایا؟
    صفحه کلاچ ضعیف گاز خور رو هم بالا می بره
    نوع بنزین - صافی هوا و شیب جاده و خیلی چیزا می تونه تاثیر داشته باشه ولی اینکه میگید ماشین سبک بدون کولر دنده 4 رو کامل پر نکنه خوب نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز . من هنوز درگیر این استپر پراید هستم . میشه کسی عکسی ازش بهم نشون بده ؟ جنس خوبش رو کسی میشناسه ؟

ی سوال هم داشتم که سنسور اکسیژن رو باید عوض کرد یا نه؟ 140 تا کار کرده مدل 84

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز . من هنوز درگیر این استپر پراید هستم . میشه کسی عکسی ازش بهم نشون بده ؟ جنس خوبش رو کسی میشناسه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سنسور اکسیژن اگه سالمه دستش نزنید
    استپر هم یک قطعه استوانه ای مشکی 5 سانتی هست که در جایی که سیم گاز وصل شده می تونید ببینیدش به اون یک سوکت سیم وصل شده

10. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahrahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست گرامی چه مدلیه موتورش چیه ماشینتون شما همه کارارو انجام دادید که شاید هم خیلی نیازی نبوده ف ی ل ت ر بنزین رو عو کردید ایا؟
    صفحه کلاچ ضعیف گاز خور رو هم بالا می بره
    نوع بنزین - صافی هوا و شیب جاده و خیلی چیزا می تونه تاثیر داشته باشه ولی اینکه میگید ماشین سبک بدون کولر دنده 4 رو کامل پر نکنه خوب نیست
    پارس elx موتورش l4 که مشهور به موتور زانتیاست

بله فیلتربنزین هم عوض کردم

نخیر این موارد رو با کولر انجام دادم

صفحه هم اگه ضعیف باشه باید گاز زیاد بخوره اما اینجور نیست

ماشین کول و ریپی چیزی هم نمیزنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان استوانه ای داخل موتور هم عوض کردم بازم بوی بنزین میاد البته از در باک بو بیشتر میاد و در باک هم عوض کردم ولی باز بو قطع نشد و هیچ جا نشتی هم نداره وقتی شیشه پایین است بو خیلی میاد وقتی بالا باشه کمتر. نمیدونم چکار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •