قربونت برم داش بهرام . ما کوچیکتیم
اینکه مای ترافیک رو میزاری ماکزیمم به نظرم خیلی زیاد باشه . یکم کمترش کن بهتر میشه .![]()
قربونت برم داش بهرام . ما کوچیکتیم
اینکه مای ترافیک رو میزاری ماکزیمم به نظرم خیلی زیاد باشه . یکم کمترش کن بهتر میشه .![]()
چندتا کار را به ترتیب انجام بده
1- درایور کارت گرافیک و دایرکس را به روز کن
2- هاردت را با یک نرم افزار خوب دی فراگ کن
3- اگر میتونی رم هایت را زیاد کن و از ویندوز سون مخصوصا 64 بیت استفاده کن البته اگر سی پی یو پشتیبانی میکند
4- اگر اهل ریسک هستی برو تو کار اوور کلاک سی پی یو و کارت گرافیک البته این کار کمی مطالعه میخواهد
5- اگر این کار ها جواب نداد و هزینه افزایش سیستم را هم نداری ابتدا از گرافیک پایین در همه موارد استفاده کن و به تدریج موارد را زیاد کن تا ببینی در کجا به مشکل بر میخوری و وقتی مورد را فهمیدی آن قسمت را روی کم بذار و بقیه را زیاد کن
دوستان من از اين بازي اطلاعي ندارم.
يكي از دوستانم بازي رو گرفته رو ويندوز 7 64 بيت نصب كرده. موقع اجرا اول اكتيو بايد بشه و بعدش كه كنسل مي كنيم و تو بازي ميره ، قبل از فرود از بازي بيرون مي پره و ميگه كه بازي محدود بوده.
كرك هم تو دي وي دي بازي نبوده.
ميشه كمك كنيد.
بچه ها چند تا راهنمایی می خوام :
1.بعضی وقتا مهماندار میگه کاپتان هوای تو کابین مناسب نیست ! چطوری فن یا تهویه یا کولر روشن میشه ؟ با چه کلید ترکیبی ایی !
2.چجوری میشه بستن کمربندُ دستی کرد ؟ نمی خوام اتومات باشه !
3.چجوری سوخت میزنه هواپیما ؟ من اگه بخولام سوخت بزنم باید چی در خواست کنم ؟
4.چرا کسی دیگه لینک هواپیما نمیزاره ؟ایرباس 600-300 مسافربری با پنل سالم کجا ها گیر میاد ؟قبلاً دوستان چند تا لینک سایت مرجع دادن ، ولی 600-300 توش نبود !!! البته یکی بود که کارگو بود متاسفانه و البته با پنل ناقص !!
5.دیگه یادم نمیاد چی می خواستمیادم اومد میام میگم .. آهان ، سلامتی همه ی شما دوستای گلم
![]()
معمولا تو دی وی دی چند تا فایل dll به عنوان کرک هست .
من چون با دایل آپ وصل می شم نمی تونم آپ کنم . دوستان عزیز تو دی وی دی بازی یه فولدر به اسم کرک هست , اونو اگه میشه واسه امیر عزیز آپ کنید .
راستی
viva perspolis![]()
ایول ، البته با علی دایی خیلی بهتره ! حداقل تنها دلسوزه تیمو داریمراستی
viva perspolis![]()
به خاطر اینکه تاپیک منحرف نشه ، کسی میدونه چجوری میشه هواپیمای ماهانُ خرید ؟خیلی دلم میخواد یه دونه از اون ایرباسای ماهان رو با همون لوگوی سبز رنگ نازش بخرم
![]()
کاری نداره , میری دم کمپانی ایرباس در میزنی بعد میگی یه ایرباس300 میخوام .
تازه قسطی هم میدن![]()
دوستان من از اين بازي اطلاعي ندارم.
يكي از دوستانم بازي رو گرفته رو ويندوز 7 64 بيت نصب كرده. موقع اجرا اول اكتيو بايد بشه و بعدش كه كنسل مي كنيم و تو بازي ميره ، قبل از فرود از بازي بيرون مي پره و ميگه كه بازي محدود بوده.
كرك هم تو دي وي دي بازي نبوده.
ميشه كمك كنيد.صفحه اول، پست سوم، دوستان کرک ها رو گذاشتن ... من از همونا استفاده میکنم و مشکلی نیست.معمولا تو دی وی دی چند تا فایل dll به عنوان کرک هست .
من چون با دایل آپ وصل می شم نمی تونم آپ کنم . دوستان عزیز تو دی وی دی بازی یه فولدر به اسم کرک هست , اونو اگه میشه واسه امیر عزیز آپ کنید .
آقا من تا حالا با fs2004 کار میکردم ... مدتیه با fsx کار میکنم .
امروز متوجه شدم ILS مهراباد بر خلاف FS2004 هواپیما رو میاره وسط باند 29L,R .
توو نقشه ش هم نگاه کردم دیدم Localizer و همینطور مخروط ILS در امتداد باند نیست .
راهی هست برای درست کردنش؟ برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
ضمنا من از Acceleration Pack استفاده میکنم.
Last edited by m.s.f; 04-05-2011 at 23:34.
کسی این مشکلو نداره ؟آقا من تا حالا با fs2004 کار میکردم ... مدتیه با fsx کار میکنم .
امروز متوجه شدم ILS مهراباد بر خلاف FS2004 هواپیما رو میاره وسط باند 29L,R .
توو نقشه ش هم نگاه کردم دیدم Localizer و همینطور مخروط ILS در امتداد باند نیست .
راهی هست برای درست کردنش؟ برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
ضمنا من از Acceleration Pack استفاده میکنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)