خوش به حال بچه های دزپیل.
به ما که گفتن تا هفته دیگه پهنای باند اضافه میکنن.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خوش به حال بچه های دزپیل.
به ما که گفتن تا هفته دیگه پهنای باند اضافه میکنن.
دزفیل منظورته...
حالا یه هفته بیا علی کله تا پهنای باندتون زیاد شه.
البته اگه منظورت مخابرات مرکزی اهواز باشه پهنای باند شما زیاد شه مال ما هم زیاد میشه.![]()
اقا دم دوست دزفیلیمون گرم با راهکاری که گفتی دیشب 3340 مگابایت فیکس دانلود کردم![]()
دوستان من توی مخابرات کلا پارتی کلفتم،نمیتونم کاری کنم که سرعت دانلودم بره بالا؟
یه سوال دیگه:من الان سرویس 512 کیلوبیت دارم که تموم شد و دانلود ریتم روی میانگین 160کیلوبیت بود،الان 1مگ بگیرم سرعت حدودا چقدر تغییر میکنه؟
سلام دوست گرامی
با مخابرات نیست با شرکت رائه دهنده ی خدمات است.
اگر اونجا پارتی داشته باشی اونم خیلی کلفت شاید بشه یه کاری کرد.
راجب 512 و 1 مگ زیاد فرقی با هم ندارن.
همون 512 رو بگیر 160 تا هم خیلی خوبه .
من 2مگ دارم داره 160 تا بهم میده.
اگر پارتیت کلفته یه کاری بکن پهنای باند به مرکز مخابراتتون بدن
Last edited by imanparsa; 29-10-2011 at 16:08.
بچه از کجا بفهم اسیاتک تو اردبیل نمایندگی داره یا نه؟
پارس انلاین بهتره یا اسیا تک ؟
اختیار داری عزیزم...
منم 3.2GB زدم بدن. دیشب سرعت تقریبا 175 - 215 بود.
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
با مراجعه به سایتش میتونی ببینی که نمایندگی داره یا نه. در حال حاضر اردبیل یه نمایندگی داره:
بهتر بودن ISP ها هم بستگی به شهر شما داره که ارائه ی سرویسشون اونجا چجوری هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسیاتک دانلود شبانش چطوره ؟سرعتش مثل شاتل 3 کیلو نمیشه؟
من متوجه نشدم اینجا دقیقا چیرو اموزش دادی؟ اینکه با IDM دانلود کردی؟آموزش 2) طریقه ی کشیدن شیره ی اینترنت شبانه بدون شرح با دو عکس:
Last edited by moh72; 30-10-2011 at 12:52.
امروز سرویسم وصل شد ! ( البته 4 روزش رو خودم جلو انداختم !!! )
2مگ - 5گیگ ( روز )
داون استریم روی 6144 هست !
پ.ن: کاش نامحدود بود !!!! ... البته باید مواظب باشم ... از دستم در بره کلی حجم میتونه تو چند لحظه بپره !!!
پ.ن2: هنوز شب نرسیده که ببینم چی میشه !!!!
یه 2 عدد سوال :
از 1:59 شروع بشه حجم رو درست حساب میکنه یا اینکه یه مقدار از اون ور 2 رو میاره این ور ؟
یه مشکلی وجود داره که بعضی موقع ها کانکشنم ارور پسورد میده و باید دوباره یه کانکشن دیگه بسازم ... مشکل کجاست ؟
نه خوشگلم (منظور اواتار هست)
منظورم تعداد دانلودهای همزمان با هم هست. و تو عکس زیریش میبینی که IDM با 150 کانکشن مختلف داره مثل زالو از اینترنت خون می مکه.(البته بماند که زالو کم کم میمکه.)
عجب سرعتی... خوش بحالت.
جواب 1) اگر منظورت زمان دانلود شبانه هست... اگه تو سایت و قسمت حسابت که تو این پست زیری آموزش 1، توضیح دادم وارد شدی و دیدی که مثلا نوشته دانلود شبانه از 2 تا 7 شما 2 دقیقه از اینور و دو قیقه از اونور کم کن.
مثلا بذار سر ساعت 2:02 َAM تا 6:58 AM دانلود کنه.
پست آموزش:
جواب 2) برای چی کانکشن جدید بسازی؟ مگه مودمت اتوماتیک وصل نمیکنه؟ مگه توسط ویندوز اینترنتت رو کنترل میکنی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اینم بگم که اگه خواستید مودم بخرید برند Aztech خیلی خوبه و کار باهاش خیلی ساده هست(همچنین دنگ و فنگ کانفیگ و ... اصلا نداره). پیشنهاد منه! 2 ساله دارمش آخ نگفته. روی هیچکدوم از ISPهایی که تا حالا امتحان کردم(آسیاتک، شاتل، پارس آنلاین) کانفیگ خاصی(منظورم همه ی تنظیمات بجز VPIوVCI هست) نداره که فقط در یه مورد که باید VCI پارس آنلاین رو روی 59 گذاشتم، دست به هیچ گزینه ی دیگه ای نزدم. در ضمن این مودم ها در اصل ساخت سنگاپور هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)