دوست عزیز در مورد 206 اس دی چطور ا.ن یا ال 90؟ کدوم تیپش؟ گاز سوز اصلا تمایل ندارم
دوست عزیز در مورد 206 اس دی چطور ا.ن یا ال 90؟ کدوم تیپش؟ گاز سوز اصلا تمایل ندارم
کسی اطلاعاتی در این مورد نداره
سلام
قصد خرید دو خودرو صفر رو دارم اگه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن سپاسگزارم
1- خرید سواری
صفر کیلومتر ، حداکثر تا 16 میلیون تومان ، مصرف خانوادگی ، فنی ، امکانات ، شهری و برون شهری
مثلا : پارس ، سمند یا ال نود
2- خرید SUV
صفر کیلومتر ، حداکثر 48 میلیون ، خانوادگی ، شهری و برون شهری (برون شهری مسیرهای کوهستانی) فنی و امکانات
مثلا ویتارا یا ..
با تشکر
اقا من برای مورد اول ال نود رو پیشنهاد میکنم ما خودمون هم پارس ای ال ایکس - هم سمند معمولی و سمند سورن و ال نود داشتیم در حال حاضر هم هم پارس ای ال ایکس رو داریم و هم ال نود رو - جدا میگم شایدباورتون نشه ولی اسایش و ارامشی رو که موقع رانندگی با ال نود دارم از نظر نرمی فرمون - کلاچ - قدرت ترمزها - اصلا با پارس ای ال ایکس ندارم میدونم شاید باورش برای خیلی ها سخت باشه ولی من مطمئن هستم که ال نود ( e2 full) از پارس ای ال ایکس بهتره
در مورد دوم هم اصلا ویتارا رو پیشنهاد نمیکنم تا جایی که من میدونم این ویتارایی که ایران خودرو داره تولید میکنه موتورش اون موتوری نیست که برای این بدنه طراحی کردن و خیلی ضعیف تر از موتور اصلی هست و در نتیجه خیلی جاها کم میاره -
Last edited by sajjad1973; 30-03-2011 at 13:24.
آقا نظرتون راجع به سیناد چیه؟
تا 6-5 میلیون میشه تمیزش رو پیدا کرد؟
سیناد دیگه چیه بابا بیخیال.البته این نظر منه اگه خریدی خیرش رو ببینی.
شتاب ویتارای 2000 واقعا افتضاحه!
کیفیت ادوات داخلیشم زیاد جالب نیس...
کلا ماشینی نیست که پیشنهادش بدم...
SD V8 خوب خیلی خوبه و ماشین قابل قبولی هست
ال 90 تیپ E2 هم اونطور که از شنیده ها برداشت میشه خیلی خوب جواب داده و همه راضی هستن ولی باز 206 به نظر من بهتر میتونه ظاهر بشه
رد مورد گازسوز هم سمند EF7 پایه گازسوز هست و نباید با بقیه خودروهای دوگانه مقایسه بشه چون از لحاظ فنی خیلی با خودروهای تک سوزی که خود کارخونه دوگانه سوزش میکنه فرق دارن
1- من هم همون ال نود فول پیشنهاد میکنم
2-تویه این رنج SUV ها همگی شهری هستند و خیلی توانایی آفرود ندارند. البته شما گفتین مسیر کوهستانی که احتمالا با تپه نوردی فرق داره، در اون صورت با همین SUVها کار آدم راه می افته. تا قیمت 48 و صفر کیلومتر ، من SUV ای غیر از سوزوکی به ذهنم نمیرسه تو بازار داشته باشیم. موتورش هم یه چند وقتی میشه 2400 سی سی کردن و قوی تر شده (قبلا 2000 بود)
اشتباه شد ببخشید
Last edited by sajjad1973; 30-03-2011 at 22:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)