شبانه ش 12-7ه
از ساعت 3تا7 صبح سرعتش با روز دقیقا یکیه و بقیه ش یکم کمتره.
دانلود شبانه ش خوبه.
ولی مخابراته دیگه ثبات نداره یه روز خوبه یه روز قطعی داره یه روز سرعتا پایینتره، هیچ اعتباری بهش نیست.
ولی در کل خوبه
شبانه ش 12-7ه
از ساعت 3تا7 صبح سرعتش با روز دقیقا یکیه و بقیه ش یکم کمتره.
دانلود شبانه ش خوبه.
ولی مخابراته دیگه ثبات نداره یه روز خوبه یه روز قطعی داره یه روز سرعتا پایینتره، هیچ اعتباری بهش نیست.
ولی در کل خوبه
دوستان من قصد خرید سرویس adsl دارم بیشتر اوقات هم کارم وبگردی هستش و یه وقتایی هم دانلود به نظر شما از چه شرکت سرویس دهنده ای اشتراک بگیرم؟مخابرات چطوره؟
Hearse جان هنوزمتوسطدانلود همون 2گیگه یا کم وزیاد شده؟
دوستان..من پریروز رفتم درخواست دادم گفتن خط تلفنت پی سی امه(pcm)
حالا باید چیکار کنم؟؟![]()
دوستان کسی در مورد طرح خانواده خبر داره .
نوشتن اینترنت با بالاترین سرعت ممکن و یک گیگ ترافیک در ماه به قیمت 3000 تومان در ماه بر روی خط تلفن محاسبه می شود و هر گیگ اضافه هم که خواسته باشید همون 3000 تومان
من که با شماره 2030 تماس گرفتم و مشخصات دادم . ظاهرا که گفتن باید مخابرات خط شما رو تخلیه کنه ! حالا اگر این طرح برای مخابرات نیست پس چرا توی سایت مخابرات تبلیغش کردن؟
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ماهی یک گیگ 3هزار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نامردا همین الان طرح برنزی رو ماهی یک گیگ دارن میدن 5200 که!!!!!!!!!!!!!!![]()
آره شما یک تماس بگیر با شماره 2030 همه رو توضیح می ده.
فقط من موندم این مربوطه به مخابراته؟ پس چرا می گن باید خط رو تخلیه کنی تا ما دوباره رانژه کنیم؟؟؟(الان مخابرات دارم)
اگر مربوط به مخابرات نیست ، پس چرا تو سایت مخابرات تبلیغ کردن؟؟؟
از طرفی توی باقی استان ها شماره تماس adsl مخابرات همین 2030 هست .
آره ماله مخابراته.این که گفتن باید تخلیه بشه واسه اینه که شما اگه بخوای طرحتو عوض کنی باید اول خط تخلیه بشه دوباره واسه طرح جدید رانژه بشه.
من طرح برنزی ماهی یک گیگ 5200 رو هفته پیش تا خرداد ساله دیگه تمدید کردم حالا این طرح جدیدو دادن ماهی یک گیگ 3000.یعنی 6000هزار تومن رفت تو پاچم!![]()
از دوستان مشهدی لطفا یکی بگه کدوم طرح مخابرات خوبه که بگیرم
اگه دانلود زیاد داری بعثت 5گیگ و شبانه رایگان ماهی 12500
اگه دان نداری طرح صبا از ماهی یک گیگ داره تا 3 گیگ 5200 تا 8700
سرعت تمام طرحا حجمی مخابرات تا 1 مگ هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)