پلاتر رو که عوض کنی اطلاعاتت میپره که
فریم ویر مثل بایوس است آپدیت که بکنی بعضی مشکلات هارد مثل دیتکت نشدن یا بدسکتورها یا بعضی موارد که مربوط به عملکرد هازد میشه بهبود پیدا میکنه
پلاتر رو که عوض کنی اطلاعاتت میپره که
فریم ویر مثل بایوس است آپدیت که بکنی بعضی مشکلات هارد مثل دیتکت نشدن یا بدسکتورها یا بعضی موارد که مربوط به عملکرد هازد میشه بهبود پیدا میکنه
از اساتید کسی نیست جواب بده میخوام این هاردو بفروشم نمیخوام بعدا مدیون کسی بشم اگه این ایراد مهمیه بیخیال فروش اون بشم
کسی نبود کمک کنه
با سلام من یک ساله هارد Adata دارم .
چند روزه وقتی اونو وصل میکنم پیغام میده که باید هارد فرمت بشه و داخلش نمیره با active undelete هم ریکاوری کردم ولی چیزی نیاورد !
چیکار باید بکنم؟
سلام چطور میشه سکتورهای خراب رو از هارد جداسازی کرد طوری که دیگه نشه روشون اطلاعات رو نوشت و خواند؟ کلا بزارمشون کنار! جایی خوندم که با برنامه mhdd این کارو میشه کرد ولی من نتونستم باهاش کار کنم! میتونید کمک کنید؟ ممنون
با low level format میشه اون بدسکتورها رو ادیده گرفت منتها با ایتکار یک مقدار حجم هارد کم میشه
با نرم افزار hdd regenerator هم میشه اونارو ریکاوری کرد
وقتی هارد رو به سیستم وصلی میکنی یک عکس از disk managnet بده
سلام بر همه اساتید!
من یه مشکلی برای کامپیوترم پیش اومده.
چند وقت پیش یه پیغام داد بهم که یکی از هارد ها مشکل پیدا کرده و بهتره که بک اپ بگیری از اطلاعاتت. البته نمیشد بک اپ گرفت چون اطلاعاتشون خیلی زیاد بود.
حالا هم یه چند روزیه که میتونم درست باهاش کار کنم, وقتی روشنش میکنم, یکم که میگزره به طور کامل هنگ میکنه, حتی alt ctrl del هم کمک نمیکنه, و یا حتی تو خود محیط ویندوز حالت not responding میگیره.
سعی کردم از طریق خود چک کردن ویندوز seven درستش کنم, که البته فقط 1 درایو C رو زدم( 2 درایو داره هاردی که مشکل داشت, C و D ) درایو C رو 2 بار زدم و چک کرد ولی درایو D رو نمیتونم, وقتی میره برای restart دیگه بالا نمیاد, یا CD ویندوز رو میخواد.
جالبه وقتی یه برنامه ی دیگه یا مثلا بازی از روی هارد سالم ران میکنم( البته تا حالا ) مشکل تقریبا برطرف میشه و فقط بعضی وقتا تو محیط خود ویندوز یه هنگ های کوچیکی میکنه ولی برطرف میشه.
در ضمن وقتی هنگ میکنه چراق HDD روی قاب کیس هیچ علامتی نمیزنه که نشون بده هارد داره کار میکنه. یعنی یه جورای انگار هارد اصلا کار نمیکنه.
کامپیوترم هم ضربه ای نخورده, تقریبا 6 ماهی هست سر جاشهو البته انتیویروسم ESET هست که کاملا اپدیته ولی ویروسی پیدا نکرد.
در ضمن 2 تا هارد دارم که یکیش تقریبا چند سالی هست کار میکنه و یکیش رو 6 ماه پیش گرفتم که البته مشکل هم از همینه, البته در اصل سیستم عوض کردم و هارد قدیمیم رو گزاشتم روی سیستم جدید ولی انگار این هارد جدیده خیلی نازک نارنجی بود :(
اگر کسی میتونه کمکم کنه واقعا ممنون میشم.
ویرایش: متاسفانه الان دیگه ویندوز هم بالا نمیاد, به محض این که وارد محیط desktop میشه error صفحه ابی میاد :(
Last edited by loomina; 30-08-2012 at 23:39.
هارد رو با HDD Regenerator اسکن کردم و بین 65 تا 68 گیگ 8 تا سکتور ریکاوری کرد!
الان که هارد رو کیدم و دوباره وصل کردم خود ویندوز گفت باید سکتور ها تعمیر بشه و روی تعمیر کلیک کردم ، همینطور که توی عکس میبینید خود ویندوز داره تعمریش میکنه
هاردم adata 500 هست بردمش گارانتی ولی چون لیبلش رفته بود قبول نکردن ، چند بار اطلاعاتم از روش پریده ، وصل میکردم میگفتم فرمت کن! بعد از اینه بردم گارانتی قبول نکرد بازش کردم توش توشیبا بود!!!!!! خوب بگذریم! بعد بعمیدم مشکل از سیمش بوده! اتصالی داشته ! قبل اینکه ببرم گارانتی تق تق صدا میداد یعنی از هر 10 بار که وصلش میکردم 8 بارش تق تق صدا میداد میکشیدم و میدم! با سیم جدید این مشکل از هر 10 بار شاید 1 بار بیفته!
خلا اعصابم خورد شده کمکم کنید
من نمیخوام اظلاعاتم از دست بره![]()
Last edited by r2du-soft; 30-08-2012 at 23:03.
این صدای تق تق در چه فاصله ای بود ؟1ثانیه یا 3 ثاینه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)