بولوت لطفا سریع یاهوت و آن کن ,من یکم عجله دارم
بولوت لطفا سریع یاهوت و آن کن ,من یکم عجله دارم
اون گفت من از دوستم میپرسم ببینم به من دروغ گفته یا نه؟(در مورد حمله صفا بهش)اگر این جوری باشه این آخرین حمله هستش ولی تا اون موقع من نمیتونم حمله ها رو متوقف کنم.
market به چه درد میخوره؟
barracksوقتی لولش زیاد میشه چی میشه؟
توی مارکت میتونی تجارت بکنی؟یعنی اگر جنسی اضافه داشتی بدی و جنسی که لازم داری بگیری.هر چی لولش بالاتر باشه مقدار محموله ای که میتونی مبادله کنی بیشتره.
باراک هم هر چی لولش بالاتر بره میتونی سریعتر یونیت بسازی.work shopو stableهم همین طور.کلا ساختمونایی که میتونن سرباز بسازن هر چی لولاشون بالاتر بره سریعتر یونیت میسازن.
الروند فعلا ما داریم با تمام نیروها از دهکده صفا دفاع میکنیم.تا حالا شاید بیشتر از 30تا حمله رو پشت سر گذاشته.ببینم راستی از ترایبتون چه خبر؟قصد ندارن هنوز که به ما حمله کنن؟چون ما فعلا شدیدا درگیر جنگ صفا هستیم.
ای بابا ,انگار بلاخره دهکدم از دست رفت ,ولی من قول میدم دوباره بگیرمش
واقعا متاسفم.
وضع اون دو تا دهکده دیگه چطوره؟ به اونا هم حمله کردن ؟ میخوان اون دو تا هم بگیرن ؟
نه برای اون یکی دهکده هام خطری وجود نداره ,یعنی امیدوارم خطری وجود نداشته باشه
طرف قول داده با اون یکی ها کاری نداشته باشه
متاسفم.به من میل زد گفت حالا میتونیم با هم nap بشیم.گفت ولی اگر بخواید جنگ رو ادامه بدید من همین کارو دوباره تکرار میکنم.(یعنی این بار مال یکی دیگه رو میگیره)
یه خبر عالی.یه ترایب پیدا کردم با عنوان ارتش کورش کبیر.رتبشون 50 هستش توی کل ترایبا.به رئیسش میل زدم که متحدش یا یکی از اعضای خانواده ی ترایبی هم بشیم.اگر اونا قبول کنن عالیه.طرف اسم یکی از روستاهاش ایران هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)