تو فروشگاه های آنلاین که نیست
در ضمن ... به دلیل بالا رفتن مگاپیکسلش ممکنه نویزش زیاد شده باشه
این هم نظر یکی از اساتید در مورد قیمت این دوربین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو فروشگاه های آنلاین که نیست
در ضمن ... به دلیل بالا رفتن مگاپیکسلش ممکنه نویزش زیاد شده باشه
این هم نظر یکی از اساتید در مورد قیمت این دوربین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به تمام دوستان عزیز
ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو
میخاستم یه مشاوره سریع عزیزان به من بکنن
من تو عید قسط خرید
دوربین canon sx20 + کیف + مموری 2گیگ ( گارانتی ایده آل با یکسال بیمه بدنه )
مموری 16 گیگ
شارژر و باطری 4عددی
کابل HD
پرینتر کانن و یا سونی + کاغذ مخصوص چاپ عکس
را دارم
استفاده من بیشتر عکس هستش ولی من میخام که دوربینم قابلیت فیلم برداری فول اچ دی نیز داشته باشه
دراین مورد کمکم کنید که چه مدل و از چه برند دوربین بخرم
مموری _ شارژر و باطری _ کابل HD _ پرینتر با کاغذ مخصوص چه مدلی رو شما به من پیشنهاد می کنید
بودجه من برای دوربین 450-500 هزار تومان و قسط دارم برای بقیه با حداقل هزینه بهترین گزینه رو انتخاب کنم
خاهشی که دارم که دوستان عزیز بهترین پیشنهاد رو به من کنند کنید
من هم جدیدا دنبال همچین دوربینی بودم .در نهایت Panasonic FZ35 خریدم
اگه سوالی در موردش بود در خدمتم
ولی فکر کنم شما یا باید همین Canon SX20 IS رو بخری یا Panasonic FZ35 که ظاهرا کیفیت تصویرشم بهتره
Canon صفحه نمایش گردان داره و 4 تا باتری قلمی می خوره.سنگینتره و فلاش خارجی هم بهش می خوره
Panasonic سبکتره و باتری لیتیومی می خوره و عکس رو با فرمت RAW ذخیره می کنه
یک مقایسه خوب بین امکانات این دو دوربین :
اینم مقایسه عکس های این دو دوربین در ISO های مختلف :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و کیفیت عکس در حالت زوم دو دوربین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by rostamiani; 22-03-2010 at 18:50.
پس انتخاب شد همون کانن
در مورد بقیه قطعات چه کنم
مموری 16 گیگ
شارژر و باطری 4عددی
کابل HD
پرینتر کانن و یا سونی + کاغذ مخصوص چاپ عکس
باز هم تاکید می کنم با حداقل هزینه
اگه کیفیت عکس براتون خیلی مهمه بهتره برین سراغ Canon G11 که قیمتش حدود 500 هزار تومنه
فیلمبرداری HD نداره و زومشم 4X هست ولی سنسور بزرگی داره و کییفت عکساش به وضیح خیلی بیشتره .مخصوصا تو ISO های بالا![]()
ضمنا" در مورد موارد ( مموری 16 گیگ _شارژر و باطری 4عددی_کابل HD_پرینتر مخصوص عکس کانن و یا سونی + کاغذ مخصوص چاپ عکس )
هنوز جوابی نگرفتم
ممنون از شما دوست عزیز
یعنی با این مباحثی که عزیزان گفتند دوربینی وجود نداره که هم عکاسی خوبی داشته باشه و هم فیلم FULL HD بگیره ؟![]()
Last edited by hamedDJboy; 21-03-2010 at 11:59.
اگر هر دو قابلیت مد نظرته اول باید قید عکاسی عالی رو بزنی بعد بری سراغ لومیکس های پاناسپنیک که البته FZ35 بد نیست
سال نو مبارک
ممنون از شما دوست عزیز
یعنی با این مباحثی که عزیزان گفتند دوربینی وجود نداره که هم عکاسی خوبی داشته باشه و هم فیلم FULL HD بگیره
![]()
سلام دوستان عزیز.
اول از همه سال نو رو به همه ایرانی های عزیز،به خصوص دوستای P30World گلم تبریک می گم و امیدوارم سال پربرکتی در پیش داشته باشیم.
اما در مورد سوال این دوستمون باید بگم دوربین دیجیتالی که بتونه با کیفیت Full HD فیلمبرداری کنه و قیمت مناسبی هم داشته باشه چند موردی هست.مثل:
Sony Cyber-Shot DSC-HX1 با سرعت 30 فریم و قیمت حدود 450000-
Canon PowerShot SX1 IS با سرعت 60 فریم و قیمت حدود 550000-
Last edited by gladiator2714; 21-03-2010 at 14:19. دليل: اشتباه لفظی
ببین دوست من شما باید در مورد دستگاه های چند کاره با خودت مصالحه کنی یعنی یه ارجحیتی به یکی از از انتظاراتت بدی و نسبت به بقیه سخت گیر نباشی.گرچه فاصله کیفیت فیلم برداری در دوربین های دیجیتال عکاسی داره به دوربین های فیل برداری نزدیک میشه اما به دلیل تفاوت در نوع تکنیکی این دو کار با روش هایی که فعلا مرسومه هرگز نباید انتظار داشته باشی یه فیلم برداری بخوبی عکاسی عکس بندازه و یا یه دوربین عکاسی بخوبی فیام برداری بتونه فیلم برداری کنه اگر یه روزی امکانش بود کامل تر توضیح میدم اما تا روزی که این دو کار چندتا تفاوت بنیادی با هم دارند این دو قابلیت هم ارز نخواهند شد اما به هم نزدیک شد ه اند و شاید کمی هم نزدیک تر شوند ولی برای اینکه روزی دوربنی باشد که بهترین کیفیت فیلبرداری و عکاسی را هم زمان داشته باشد یا باید تکنیک این دو کار کلا تغییر کند یا دارای دو نوع سنسور و حتی دو نوع اپتیک باشد که چندان معقول بنظر نمیرسد.
اما بگذار شما را جوری راهنمایی کنم که بتوانی به نتیجه بررسی.بعضی دوربین ها فقط عکاسی خوبی هستند و ممکن است فیل برداری متوسط داشته باشند و اساسا مخاطبش کسی است که احتیاجی به قابلیت فیلم برداری ندارد.
دوم دوربین های که فیلم برداری قابل قبولی دارند و در نتیجه کیفیت عکسشان به خوبی گروه اول نیست یا اصولا یکی از قابلیت های گروه اول حذف شده است.
اینکه من نوشتم در مورد لومیکس پاناسونیک قید عکاسی خوب را بزن بیشتر به سلیقه من بر میگردد .دوستانی در همین فروم هستند که مثلا FZ35 را برای عکاسی اش خریده اند و خیلی هم راضی هستند.علت این اختلاف سلیقه تغییرات خاصی است که پردازنده داخلی هر دوربینی بر روی عکس خام انجام میدهد.ینابراین اول به نمونه ی عکس های این دوربین نگاه کم و اگر خوشت امد و با فرض اینکه فیلم برداریش در حد خودش بهترین محسوب میشود انرا تهیه کن وهنگام خرید حتما اول کیفیت فیلم برداریش را امتحان بعد بخر.
البته می توانی نمونه ی فیلمش را دانلود کنی و بعد حضوری هم امتحان کنی اما اگر کیفیت فیلم برداریش را نپسندید باید در مورد فیل برداری به یک دوربین فیلم برداری فکر کنی.و دیگر مطمئنا یک دوربین از هر دو نظر نمی تواند نیازت را براورده کند.
گرچه این دوربینی که شما معرفی کردید این کار را میکند اما بهتر است بدانید دوربین Full HD تقریبا با همین کیفیت فیلمبرداری اما بسیار ارزانتر وجود دارد و تعدادشان بسیار است یکی از مثال های ان D90 نیکون است.این دوربینی که شما مثال زدید فول فریم محسوب میشود و نکته ی قوتش ان مسئله است و نه فیلم برداریش بطوریکه فیلم برداریش اصلا قابل مقایسه با یک دوربین فیلم برداری با یک چهارم قیمت خودش نیست.البته با توجه به فول فریم بودنش و در نظر نگرفتن قیمت خودش و قیمت لنزهای مربوطه احتمالا باید گفت یکی از بهترین دوربین های عکاسی ساخته شده تا بحال است.
و یک نکته ی دیگر اگر به تنظیمات دستی احتیاجی نداری ایکسوس ها هم فیلمبرداری نسبتا خوبی دارند اما اول شما در مورد نیازهات با خودت به یک نتیجه برس و بعد اینجا بگو چی مد نظرته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)