تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 508 از 545 اولاول ... 8408458498504505506507508509510511512518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام...

بالاخره این بازی رو هم رفتم (نسخه ی PC). البته حدود یک ماهی میشه. تو همین یه ماه هم تو همه چیش اوستا شدم، بس که خودم رو خفه کردم...

بازی قشنگیه... گرافیک بالا، اکشن زیبا، گیم پلی فوق العاده، در کل جذاب...

اما به شخصه به عنوان یک رزیدنت اویل قبولش ندارم. امیدوار بودم بعد 4 یه نسخه ی بهتر رو ببینیم، اما این 5 یه کپی جسته و گریخته از نسخه ی 4 بود.

- شروع بازی ها کاملا مشابهه. شروع در یک منطقه ی ظاهرا آروم و معمولی. درگیر شدن با کلی لس گانادوس/ماجینی تو همون اول بسم ا... درگیر شدن با یک غول بیابونی تو همون اول بازی. همه چی مثل هم. به دقت هم که نگاه کنیم روند پیشرفت بازی خیلی خیلی شبیه نسخه ی 4ـه. حتی بازی مثل 4 سه بخش اصلی داره، البته یه کم بهم ریخته تر. روند تکامل دشمن ها که دقیقا همون بود.

-اندسو که همون الگیگانته ست، فقط ریش درآورده. لابد از اسپانیا هم بلند شده اومده آفریقا.

- چین ساو ماجینی = دکتر سالوادور. این یکی دیگه یه افتضاح به تمام معنا بود.

- سرتا پای بازی هم که تقلیده. آلبرت وسکر هر چی میریم جلوتر بیشتر به نئو (ماتریکس) شبیه میشه. جیل تو این نسخه از نظر پوشش و چهره خیلی شبیه به نینا ویلیامز (شخصیت سری بازی های TEKKEN). در اومدن انگل از دهن ماجینی ها وقتی که کریس/شوا رو گرفتن، یه تقلید بی نقصه از سری فیلم های Blade مخصوصا نسخه ی 2.

- فصل 2-3 که ماجینی های موتور سوار میفتن دنبال ماشین و بعدش هم اندسو... آخه این سبک بازی در شأن سری رزیدنت اویل بود؟! دارن قبر بازی رو می کنن... 4 خیلی قابل تحمل تر بود نسبت به این نسخه. با تمام اشکال های وارد به 4 به نظر من یکی از شاهکارهای سری رزیدنت اویل بود، اما 5... البته نظر اولمو رد نمی کنم. به تنهایی و برای خودش یه بازی فوق العاده ست. اما جاش تو سری رزیدنت اویل نیست.

- البته بازگشت لیکر ها برای من یکی که عاشق نسخه ی 2 ام، خیلی نوستالژیک بود...

2. 3 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کاملا باهات موافقم..
    متاسفانه دوچار یه جور یه نواختی شده...
    داستان خاصی وجودنداره..واز نظر ساختاری کاملا شبیه نسخه قبله..
    اما اینکه رزیدنت اویل رو در یه کشورافریقایی تجربه کردن برام جالب بود.
    اینکه به صورت یه تیم عمل کردن هم برام جالب بود.
    .
    .
    ولی..
    نحوه جنگیدن شوا...خیلی بد بود.(افتضاح)3بار کوفتم رو ی سرم..در طول بازی
    به عنوان یه رزدینت اویل باز از دموهای4و5متنفرم...
    من کل بازی رو با بدبختی وهیجان رد میکنم تا برسم به دمو..ببینم چی میشه وداستان بازی رو تعقیب کنم..اما باید به جای دقت به داستان مواظب زدن به موقعه دکمه ها باشی..چون سازنده های عزیز به نحوی مبارزات رو در دموه ها بردنند...خیلی مسخره بود..خیلی..
    روی قسمت حرفه ای که دیگه نگو.....باید مثل دارکوب بزنی روی کلیدهای دسته...بدبخت خودم..
    درکل...از بین 1و2و3و4و5رزدینت اویلی که بازی کردم...قسمت3 چیز دیگه ای بود13بار تمومش کردم...
    دوست داشتم بفهمم((نیکولای))با اون لپتابش برروی خون زانبیها دنبال چی بود..آخرش هم متوجه نشدم..
    .
    .
    بهرحال...رزدینت اویل قسمت5یه پس رفت واقعی بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    کمپ نگهداری دختربازان به غلط کردن افتاده

پيش فرض

سلام این مرحله 5 قسمت 2 اش رو چجوری باید رد کنم///همین یارو کچله که ازش مار در میاد هیچ جوره نمیمیره//چیکار کنم کمکم کنید!!!!!!!ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام این مرحله 5 قسمت 2 اش رو چجوری باید رد کنم///همین یارو کچله که ازش مار در میاد هیچ جوره نمیمیره//چیکار کنم کمکم کنید!!!!!!!ممنون
    لطفا کمی بیشتر توضیح بدید. من یادم نمیاد!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما باید اون شعله افکنی که روی دیوار هست رو برداری و با اون موجود مقابل رو آتش بزنی تا ازا ون طرف شوا هم همزمان با شما به سمت اون تیزاندازی کنه تا طرف کشته بشه.
    البته بهتره برای راحتی کار شعله افکن رو به شوا بدین و خودتون با شاتگان به اون شلیک کنین

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

شما باید اون شعله افکنی که روی دیوار هست رو برداری و با اون موجود مقابل رو آتش بزنی تا ازا ون طرف شوا هم همزمان با شما به سمت اون تیزاندازی کنه تا طرف کشته بشه.
    البته بهتره برای راحتی کار شعله افکن رو به شوا بدین و خودتون با شاتگان به اون شلیک کنین
    آهان یادم امد کجا رو میگه، با اجازه دوست عزیزم x_fashist باید بگم که وقتی که گاز مشعل تموم شد بزارش سر جاش و وقتی که چراغ های اطرافش سبز شد دوباره ورش دار.

تیر روش اثر داره ؟؟ فکر کنم فقط آتیش روش اثر داره.

9. این کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وقتی اتشش می زنیم یک سری چیز گرد مثل حباب زرد دور و برش هست که وقتی با تیر اونا رو بزنی منفجر میشن
    با تیراندازی به اونا زودتر کشته میشه

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام دوستان ،

شرمنده که اینو اینجا میپرسم. خبری از RE6 نیستش ؟؟؟ و تاپیکی براش نداریم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام من اونجام که هواپیما wesker سقوط کرده، و تنها کاری که میکنم اون سنگه رو هل میدم ،و به دردی هم نمیخوره! ؟ چیکار بکنم؟ تا تکون میخورم wesker پرتم میکنه
    بعد از اینکه پل خراب میشه شما دو راه در پیش رو دارید که یکیش به یه سنگ( راه مستقیم) ختم میشه که شما باید بندازیذش تو مذاب و یکی دیگه هم به یه جای بزرگ و تقریبا دایره ایی ( سر بالاییه) ختم میشه که شما اول باید برید اونجا و کمی با وسکر گلاویز بشید !! بع وسکر میپره میره پیش شوا حالا شما باید سریع برید اون سنگه رو بندازید تو مذاب( شما نمیتونید بپرید رو اون سنگه ) و شوا پاش لیز میخوره و از صخر اویزون میشه شما باید به وسکر تیر بزنید تا شوا رو نجات بدبد وقتی که شوا امد پیش شما دو تایی با هم برید همون جایی که اول با وسکر گلاویز شدید و ..

سلام دوستان ،

شرمنده که اینو اینجا میپرسم. خبری از RE6 نیستش ؟؟؟ و تاپیکی براش نداریم ؟
    Last edited by huggy; 25-08-2010 at 17:43.

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من در مرحله 5 از بازی بیرون اومد و این خطا رو داد:

کسی نمی دونه برای چی هست این خطا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •