استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenixکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenixکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از ورژن فریمور نیست من خودم با 31 همه بازیها رو فول اجرا می کردم...صد در صد با HelloOX 2 هک کردی دیگه نه؟
اگه آره موقع نصب بازیها Installserver رو فعال کن بعد که نصب بازیها تموم شد غیر فعالش کن...اگه فعال باشه بازیها اجرا نمی شن.
دانگرید هم نکن....اگه مشکلت حل نشد کلاینت 1345 رو نصب کن من با اون راحت تر بودم تا با این جدیدا.
ممنون مهدي جان اما من تو رام پتچر فقط گزينه open4all رو دارم و install server نيست پاكشم نكردم از همون اول نبود با روش HelloOX2 هك كردم ممكنه مشكل از اون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع نصبم اين گزينه رو فعال ميكنم بازم تاسيري نداره!!!!
امان از صفحه کلید نا مناسب:43::43:
تاثیر
نمایندگی صفحه کلید های مناسب![]()
سلام بچه ها خوبين؟؟؟؟؟من يه مشكلي دارم بگم؟؟؟
من گوشيم n95 8gb هستش ميخوام بازي جاوا روش بريزم. ولي تو هر پوشه ش كه ميريزم بعد كه ميام گوشي مو باز ميكنم هيچي توش نيس و اون بازي رو نشون نميده؟؟كسي ميتونه راهنمايي كنه؟ممنونم
سلام.
من می خواستم به طور کامل با GPS آشنا بشم.
آیا این سیستم رایگانه؟
آیا پیش فرض فعاله؟
اصلاً چه کارهایی میشه انجام داد؟
چه امکاناتی داره؟
و . . .
لطفاً به صورت جامع و کامل راهنمایی کنید.
GPS رایگانه. چون به ماهواره وصل میشه و ربطی به سیم کارت و این چیزا نداره.
فعال هستش ولی باید با یه برنامه خوب و همچنین یه نقشه درست و حسابی ازش استفاده کنی.
کارش هم موقعیت یابی هستش و میگه که شما کجا هستین و تا فلان نقطه چقدر راهه.
اگه می خوای توضیح بیشتری بگیری توی اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو ببینی بد نیست
سلام
من یک nokia n95 دارم که ورژن 31.0.017 روش نصب هست!
تا جایی که من میدونم CPU این گوشی از نوع AMR11 هست با فرکانس 332 مگاهرتز!
ولی وقتی من با نرمافزار x-plore مشخصات سخت افزار نگاه کردم دیدم نوشته :
CPU speed: 206 Mhz
این چطوری ممکن هست؟
من این گوشی رو حدود 2 سال پیش خریدم!
من خودم احتمال میدم از اپگرید گوشی باشه! قبل اینگه اپگرید کنم(فکر کنم اول ورژن 12 بود بعد شد 21 حالا هم 31) باطری زود تر تموم می شد! ولی حالا حداقل 50% بیشتر شارژ نگه میداره!شاید بخاطر کم کردن سرعت سی پی یو باشه!!!
این مشکل فقط تو گوشی من هست؟
چطوری میتونم درستش کنم!؟
دوست عزیز برنامه x-plore فقط فرکانس یک هسته از CPU رو نشون میده .... همونطور که میدونی CPU ان95 دوهسته ای هست و 206 یکی از هسته هاست و بقیش هم مربوط میشه به هسته ی دوم .
سلام
آقا من تو سایتدر درخواست فایل های Cer & Key رو دادم ولی الان حدود 10 روزه که نیومده چی کار کنم یه سایتی میتونید برام معرفی کنید که زودتر بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)