سلام بچه ها نميدونم يه فايلي چيزي پاك كردم گوشي قاطي كرد!!!
تو قسمت عكس و موزيك و اينا ميرم مثلا يه ترانه 100 بار تكرار شده
تو عكس ها و فيلم ها هم همينطور!!!!!
چكار كنم؟
يا حق (:
سلام بچه ها نميدونم يه فايلي چيزي پاك كردم گوشي قاطي كرد!!!
تو قسمت عكس و موزيك و اينا ميرم مثلا يه ترانه 100 بار تكرار شده
تو عكس ها و فيلم ها هم همينطور!!!!!
چكار كنم؟
يا حق (:
من وقتی record رو ميزانم اين error رو ميده:
Error
Player is closed
ببینم اون فایل رو از توی app manager پاک کردی؟؟؟؟؟
دوستان اگر کسی فریم گوشی رو عوض کرده .توضیح بده فریم لعنتی چطوری از گوشی جدا میشه.
چیه خیلی سوال سختیه ؟همتون دارین تفره میرین .
اگه عوض کردین بگین عوض کردین توضیح بدین .یا نه اصلا فراتر از عکسش تو سایت +بررسی تخصصی خوندن و وقت تلف کردن کار دیگه ای بلد نیستین .
ده یالا ببینم به جز بچه بازیو تو سر هم کوبیدن کار دیگه ای هم بلدین یا نه .
ببین فکر کنم موقعی که در حال رادیو گوش کردن بودی یه گزینه هست که صدا رو از اسپیکر پخش میکنه اونو فعال کردی بعدا یادت نبوده در حالت هد فون بذاریش حالا یه امتحانی بکن ضرر نداره .البته من حدس میزنم اینجوری باشه و ربطی به شارژر نداشته باشه .![]()
حتما تست میکنم خبرش رو بهت میدم...
موفق باشی.
ببینم اون فایل رو از توی app manager پاک کردی؟؟؟؟؟
آره
فاتحش رو خوندم ديگه نه؟
يكي گفت فرمت كن
فرمت كردم مموري رو دوباره يك ساعت وقت گزاشتم عكس و فيلم و...ريختم تو گوشي ديدم ايندفعه هيچي نمايش داده نميشه!!!!!
ولي حجم مموري كم شده بود
يا حق ):
s-n جان شما خودتو ناراحت نكن ايشون معلوم نيست مشكلش چيه پريروز به من گفت 7 ماهه داره الان ميگه 9 ماه!!!!
(و به نظر من اصلا نداره)!!
ايشون وقتي گفتن برنامه واسه اين گوشي خيلي كمه من فهمييدم كه چيزي در مورد گوشي و كلا دنياي موبايل نميدونه
شما هم ادامه نده اگه ايشون ادامه بده خودم با مديرا صحبت ميكنم!![]()
با سلام خدمت دوستان یه مشکلی برام پیش اومده.
من وقتی عکسهای مختلفی را میخام بریزم داخل گوشیم بعضی عکس ها را در داخل گوشی نشون نمیده وبعضی ها را نشان میده و وقتی با بلوتوث کامپیوتر هم میخام بریزم ارور میده و نمیفرسته.
لطفا این مشکل را بگید تا حلش کنم.
من خودم از توي همين انجمن ياد گرفتم. يكي از بچه ها با عكس آموزش داده بود . بگردي پيدا ميشه عزيز اين قدر جوش نزن .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)