با سلام به دوست گلم mahdi-mbi خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملت من جوابمو تو همین چند سطری که زدی گرفتم.
ایشالا همیشه باشی تا از وجودت بهره ببریم![]()
![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
با سلام به دوست گلم mahdi-mbi خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملت من جوابمو تو همین چند سطری که زدی گرفتم.
ایشالا همیشه باشی تا از وجودت بهره ببریم![]()
![]()
ایشالله.................
همونطور که آقا مهدی عزیز گفتن کانتر سرشار از نکته هست من با وجود این که 6 ساله بازی میکنم تازه یه سری نکاتی رو فهمیرم که اصلن نمیدونستم!!البته نکاتی که آقا مهدی گفتد مربوط به شوتینگ میشه ولی آدم هر چقدر هم شوتینگش خوب باشه باز یکی رو دستش هست.اگه online بازی کرده باشی حتما Ali Zet رو میشناسی مسلمه که ترکوندن اون که 8 ساله داره بازی میکنه کار هر کسی نیست(البته منظورم از روبرو هستش)ولی یه سری نکاتی هستند که به ما کمک میکنه موقعیت تقریبیشونو حدس بزنیم کا از پشت بریم سراغشون() تا بتونیم اونا رو بکشیم مثله صدای رعدو برق در مپه آزتک یا صدای سگ تو ترین و برای اینکه صدای دویدن کمتر شنیده بشه از جامپ و بانی استفاده کنی و یا این که باگ ها رو بلد باشی اگه بخوام همه ی اینا رو توضیح بدم باید 100 ساعت تایپ کنم!!!بهتره با یکی که بازی بارشه بری گیم نت یا تو آنلاین با چند تا pro دوست بشی که تو بازی نشونت بدن....
از همه بچه ها که اینقدر با حال هستن ممنونم![]()
![]()
![]()
سلام دوستان من میخواستم نظرتون رو درومورد کانتر سورس بدونم که ایا به درد میخوره از چه لحاظ
کی گفته سنس پلیرهای معروف 1.5 تا 3 هست؟!! مستر گیم آفتاب نیومدی مگه؟ shoter و sina و سایر بازیکنای حرفه ای دیگه مثل admin - haji و warning ، و... سنس ماوسشون تو 3 هست مگه؟ ازشون بپرس!!
الان آخرین ورژنی ار کانتر که اومده چنده ؟ منظورم واسه گیم نته
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Hammer; 02-06-2009 at 12:44.
اگر بخوايم انلاين بازي كنيم چه ورژن و شماره ي بازي رو بايد بگيريم.
سلام
باید کانتر ورژن 1.6 رو داشته باشی
من گفتم پلیرهای معروف دنیا (مثل Walle و Spawn و f0rest و DSN و Robban و خیلی های دیگه). نکنه تو اینایی که گفتی رو جزو پلیرهای معروف دنیا میدونی؟! در ضمن پلیرهای pro آنلاین (نه اینایی که تو گفتی + خودم) مثل سیاوش SitoOn و علی Zet و محسن Raider و Talon و rebe1 و مصطفی Salta و مهدی Giant و خیلی های دیگه که الان حضور ذهن ندارم، با همین حدود سنسی که من گفتم یا حتی کمتر بازی میکنن. (شرط میبندم هیچ کدوم از اینایی که گفتم رو تا حالا حتی اسمشونو نشنیده بودی. میدونی چرا؟ چون اینا هیچ وقت پابلیک نمیان) به نظر من بهترین پلیر آنلاین همین SiToOn هستش. و تو awperها هم به نظرم این Raider بهترین هستش.
Last edited by mahdi_mbi; 02-06-2009 at 19:10.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)